Burgemeester Le Fevre de Montignylaan 214, 3055 NJ Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 550.000,00 k.k.

Burgemeester Le Fevre de Montignylaan 214-2-1
Burgemeester Le Fevre de Montignylaan 214-2-2
Burgemeester Le Fevre de Montignylaan 214-2-3
Burgemeester Le Fevre de Montignylaan 214-2-4
Burgemeester Le Fevre de Montignylaan 214-2-5
Burgemeester Le Fevre de Montignylaan 214-2-6
Burgemeester Le Fevre de Montignylaan 214-2-7
Burgemeester Le Fevre de Montignylaan 214-2-8
Burgemeester Le Fevre de Montignylaan 214-2-9
Burgemeester Le Fevre de Montignylaan 214-2-10
Burgemeester Le Fevre de Montignylaan 214-2-11
Burgemeester Le Fevre de Montignylaan 214-2-12
Burgemeester Le Fevre de Montignylaan 214-2-13
Burgemeester Le Fevre de Montignylaan 214-2-14
Burgemeester Le Fevre de Montignylaan 214-2-15
Burgemeester Le Fevre de Montignylaan 214-2-16
Burgemeester Le Fevre de Montignylaan 214-2-17
Burgemeester Le Fevre de Montignylaan 214-2-18
Burgemeester Le Fevre de Montignylaan 214-2-19
Burgemeester Le Fevre de Montignylaan 214-2-20
Burgemeester Le Fevre de Montignylaan 214-2-21
Plattegronden (6)

Burgemeester Le Fevre de Montignylaan 214, 3055 NJ ROTTERDAM Vraagprijs € 550.000,00 k.k.

Omschrijving

Burgemeester Le Fevre de Montignylaan 214 te Rotterdam - Hillegersberg

Charmante eengezinswoning uit de jaren vijftig gelegen in geliefde straat in het hart van Hillegersberg. De woning is eenvoudig ingericht en is derhalve geheel nog naar eigen smaak/stijl en budget in te richten. De mogelijkheid bestaat om de begane grond aan de achterzijde met maximaal vier meter (vergunningsvrij) uit te bouwen.

Het huis is gelegen aan een mooie laan in Hillegersberg, op loopafstand van zowel de winkels aan de Bergse Dorpsstraat als de winkels aan de Van Beethovensingel. Voorts is het op een steenworp afstand gelegen van het Lage Bergse Bos en de recreatiegebieden rondom de Rotte en de Bergse Plassen. Ook het Plaswijck Park en het Zwarte Plasje zijn zeer nabij. Tramlijn 4 stopt vrijwel voor de deur, bushalte eveneens op loopafstand. Verschillende sportverenigingen zoals tennispark Plaswijck '62, hockeyclub Rotterdam en voetbal- en cricketvereniging VOC zijn binnen handbereik. Voorts zijn vele uitstekende scholen en kinderdagverblijven lopend of binnen enkele fiets- en/of autominuten te bereiken. De uitvalswegen A12, A13, A16 en A20 zijn goed bereikbaar.

Begane grond:
entree, vestibule met centrale gang met trap naar de 1e verdieping en kelder alsmede toilet. Eenvoudige open keuken welke onder andere voorzien is van een vaatwasser, oven en keramische kookplaat. De woonkamer met open haard en houten vloer heeft zowel aan de voor- als achterzijde grote raampartijen en geniet hierdoor van veel natuurlijke lichtinval. Vanuit zowel de keuken als de woonkamer is de achtertuin toegankelijk.

De kelder biedt praktische extra bergruimte.

1e verdieping:
centrale overloop. Eenvoudige badkamer aan de voorzijde met ligbad met douchegelegenheid, toilet en wastafel. Kleine slaapkamer aan de achterzijde met vaste kast en grote slaapkamers aan zowel voorzijde als achterzijde. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een ruime vaste kast, airco en balkon.

Zolder:
centrale ruime overloop met de opstelling van de cv-ketel en de aansluitingen voor wasmachine/droger alsmede extra bergruimte. Royale slaapkamer met aan weerszijden een dakkapel. Deze zolderverdieping is eventueel, middels het plaatsen van grotere dakkapellen, te verdelen in twee slaapkamers en zelfs eventueel nog een tweede badkamer.

Tuin:
zowel de voor- als achtertuin zijn van een ruim formaat. De achtertuin is bijna 20 meter lang en is gelegen op het Zuiden en hierdoor zeer zonnig. In de achtertuin staat ook nog een houten schuur en er is een achterom.

Oplevering: in overleg

Bij deze verkoop gelden een niet-bewoners- en ouderdomsclausule. De woning wordt in haar huidige staat - inclusief het meubilair - overgedragen. Er is geen NVM Vragenlijst beschikbaar. Voor de finale verkoop dient nog toestemming te worden verleend door de Rechtbank van Rotterdam.

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08