Von Weberlaan 6, 3055 HX Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 450.000,00 k.k.

Von Weberlaan 6-2-1
Von Weberlaan 6-2-2
Von Weberlaan 6-2-3
Von Weberlaan 6-2-4
Von Weberlaan 6-2-5
Von Weberlaan 6-2-6
Von Weberlaan 6-2-7
Von Weberlaan 6-2-8
Von Weberlaan 6-2-9
Von Weberlaan 6-2-10
Von Weberlaan 6-2-11
Von Weberlaan 6-2-12
Von Weberlaan 6-2-13
Von Weberlaan 6-2-14
Von Weberlaan 6-2-15
Von Weberlaan 6-2-16
Von Weberlaan 6-2-17
Von Weberlaan 6-2-18
Von Weberlaan 6-2-19
Plattegronden (6)

Von Weberlaan 6, 3055 HX ROTTERDAM Vraagprijs € 450.000,00 k.k.

Omschrijving

Von Weberlaan 6 te Rotterdam - Hillegersberg

Nette eengezinswoning gelegen in een rustige, groene en zeer kindvriendelijke straat en omgeving. De woning is eenvoudig ingericht en is derhalve geheel nog naar eigen smaak/stijl en budget in te richten. De mogelijkheid bestaat om de begane grond aan de achterzijde met maximaal vier meter - vergunningsvrij - uit te bouwen.

De woning ligt nabij het winkelgebied aan het Van Beethovenplein. De recreatiegebieden van de Bergse Plassen, de Rotte en het Lage Bergse Bos zijn allemaal op loop-/fietsafstand. Het centrum van Rotterdam is met de fiets binnen ca. 20 minuten bereikbaar. In de directe omgeving zijn allerlei sportverenigingen waaronder hockey, voetbal, cricket, rugby, tennis en honkbal. Ook de winkels rondom de Bergse Dorpsstraat met diverse gezellige horecavoorzieningen zijn op loopafstand. Diverse scholen zijn in de wijk vertegenwoordigd. De randweg rondom Rotterdam en het vliegveld Rotterdam The Hague Airport zijn snel en eenvoudig bereikbaar. Op ca. 8 minuten loopafstand liggen de haltes van tramlijn 4 en buslijn 35. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de straat.

Begane grond:
entree, vestibule met centrale gang met trap naar de 1e verdieping en kelder alsmede toilet. Eenvoudige thans dichte keuken. De mogelijkheid bestaat om een open keuken te realiseren middels het doorbreken van de woonkamermuur en het aanbrengen van een draagbalk. De woonkamer met open haard en parketvloer heeft zowel aan de voor- als achterzijde grote raampartijen en geniet hierdoor van veel natuurlijke lichtinval. Vanuit zowel de keuken als de woonkamer is de achtertuin toegankelijk.

De kelder biedt praktische extra bergruimte alsmede de opstelling van de cv-ketel.

1e verdieping:
centrale overloop met separaat tweede toilet. Eenvoudige badkamer aan de voorzijde met ligbad met douchegelegenheid en wastafel. Kleine slaapkamer aan de achterzijde met balkon en twee grote slaapkamers aan voorzijde en achterzijde, beide met een vaste kast.

Zolder:
centrale ruime overloop met de aansluitingen voor wasmachine/droger. Royale slaapkamer met aan weerszijden een kleine dakkapel. Deze zolderverdieping is eventueel - middels het plaatsen van royale dakkapellen - te verdelen in twee slaapkamers en zelfs eventueel nog een tweede badkamer.

Tuin:
zowel de voor- als achtertuin zijn van een ruim formaat. De achtertuin is ruim 13 meter lang en is gelegen op het Zuidoosten en hierdoor zeer zonnig. In de achtertuin staat ook nog een houten schuur en er is een achterom.

Oplevering: in overleg

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Bij deze verkoop gelden een niet-bewoners- en ouderdomsclausule. De woning wordt in haar huidige staat, inclusief het nog aanwezig meubilair, overgedragen. Er zijn geen Lijst van Zaken en/of NVM Vragenlijst beschikbaar.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08