Cipreslaan 36, 3053 ND Rotterdam - Schiebroek Vraagprijs € 700.000,00 k.k.

Cipreslaan 36-2-1
Cipreslaan 36-2-2
Cipreslaan 36-2-3
Cipreslaan 36-2-4
Cipreslaan 36-2-5
Cipreslaan 36-2-6
Cipreslaan 36-2-7
Cipreslaan 36-2-8
Cipreslaan 36-2-9
Cipreslaan 36-2-10
Cipreslaan 36-2-11
Cipreslaan 36-2-12
Cipreslaan 36-2-13
Cipreslaan 36-2-14
Cipreslaan 36-2-15
Cipreslaan 36-2-16
Cipreslaan 36-2-17
Cipreslaan 36-2-18
Cipreslaan 36-2-19
Cipreslaan 36-2-20
Cipreslaan 36-2-21
Cipreslaan 36-2-22
Cipreslaan 36-2-23
Cipreslaan 36-2-24
Cipreslaan 36-2-25
Cipreslaan 36-2-26
Cipreslaan 36-2-27
Cipreslaan 36-2-28
Cipreslaan 36-2-29
Cipreslaan 36-2-30
Cipreslaan 36-2-31
Cipreslaan 36-2-32
Cipreslaan 36-2-33
Cipreslaan 36-2-34
Cipreslaan 36-2-35
Cipreslaan 36-2-36
Plattegronden (7)

Cipreslaan 36, 3053 ND ROTTERDAM Vraagprijs € 700.000,00 k.k.

Omschrijving

Cipreslaan 36 te Rotterdam - Schiebroek

Compleet modern verbouwde hoekwoning met achtertuin op het Zuiden, garage met vliering en souterrain van ca. 1.96 m hoog onder de gehele woning. De woning is door de huidige eigenaren medio 2015 volledig verbouwd met behoud van diverse charmante originele details. De woning beschikt hierdoor over alle hedendaagse gemakken en comfort. Het huis beschikt onder meer over volledige HR-isolatieglas, vloer-, muur-, en dakisolatie. Het dak is voorzien van 11 zonnepanelen en beschikt hierdoor over een energielabel B.

De Cipreslaan is een brede straat met voldoende ruime parkeergelegenheid. Tevens bestaat de mogelijkheid voor parkeren op eigen terrein of in de garage. Op nog geen 10 minuten loopafstand is de winkelstraat de Peppelweg gelegen. Tramlijn 25 en station Meijersplein zijn zeer nabij gelegen. Het Schiebroeksepark is om de hoek aan het einde van de straat. In de wijk zijn in de directe nabijheid diverse scholen, zowel basis als middelbaar, gelegen. Ook diverse sportverenigingen zijn binnen 10 minuten fietsafstand bereikbaar.

Souterrain:
het souterrain heeft een hoogte van ca. 1,96 m met kleine ramen aan de voor- en achterzijde. Het souterrain is thans verdeeld in een centrale overloop met trap en een separate wasruimte. In deze overloop is een separate koel-/vriescombinatie opgesteld alsmede diverse wijnrekken. Deze wasruimte is voorzien van een pantry met extra ventilatie en ledverlichting en ingebouwde radio met bluetooth functie. In de woning is vanaf de zolder tot in het souterrain een wasstortkoker aanwezig met praktisch verrijdbare opvangkar. De grote open ruimte direct onder de woonkamer is thans in gebruik als speel- en hobbyruimte met een groot vast wandmeubel en een vaste hoekbank. Aan de voorzijde is een klein afgesloten gedeelte welke thans in gebruik is als 'man cave' met onder andere een eigen bar en een uitgebreide elektrische installatie - de patchkast - voor alle aanwezige netwerkaansluitingen. De gehele woning is voorzien van een netwerkbekabeling.

Begane grond:
entree, vestibule met het originele glas-in-lood en marmer, centrale gang met de trappenhuizen naar souterrain en eerste verdieping. Modern verruimd toilet. De woonkamer met erker aan de voorzijde is verdeeld middels de originele en-suite indeling met bijbehorende vaste kasten. In de woonkamer aan de voorzijde is de aansluiting/het rookkanaal aanwezig voor het eventueel plaatsen van een houtkachel. De eetkamer aan de achterzijde is voorzien van een royale en open stijlvolle keuken. De keuken is onder andere voorzien van een 5-pitsgasfornuis, vriezer, koelkast, twee ovens , grilloven, een spoeleiland met vaatwasser en praktische extra werkruimte.

1e verdieping:
centrale overloop met separaat tweede modern toilet. Kleinere slaapkamer aan de voorzijde. Grote slaapkamer aan voorzijde met balkon en vaste kast. Slaapkamer aan achterzijde met vaste kast. De moderne badkamer aan de achterzijde is voorzien inloopdouche, dubbele wastafel, ligbad en vloerverwarming.

2e verdieping:
centrale overloop met ruime slaapkamer aan de achterzijde. Zeer royale slaapkamer aan de voorzijde met fraaie hoogte en een speelse vide voor extra opslag alsmede de opstelling van de cv-ketel. Tevens heeft deze slaapkamer een ruime vaste kast. De tweede badkamer is voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel, derde toilet en vloerverwarming. Dit toilet is voorzien van geïntergreerde geurafzuiging. Daarnaast beschikt deze badkamer over een automatisch bedienbaar kanteldakraam.

Garage:
direct aan de woning staat de stenen garage met puntdak. Onder dit puntdak is - toegankelijk middels vlizotrap - een extra bergvliering. De garagemuur met de buren is geïsoleerd en de garage wordt verlicht door grote ronde ledpanelen. In de garage is water met gootsteen, ingebouwde radio met speakers en een noodstopregeling.

Tuin:
zowel de voor- als achtertuin zijn extra breed door de hoekligging. De achtertuin is gelegen op het Zuidwesten en biedt daardoor het gehele jaar een plek in de zon. In de achtertuin staan onder andere een vijgenboom, een druif en diverse lavendel.

Oplevering: in overleg

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.
Let op: formeel behoort het souterrain niet tot de gebruiksoppervlakte wonen omdat het souterrain ca. 5 cm te laag is.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08