Wilhelminakade 469, 3072 AP Rotterdam Vraagprijs € 1.125.000,00 k.k.

Wilhelminakade 469-2-1
Wilhelminakade 469-2-2
Wilhelminakade 469-2-3
Wilhelminakade 469-2-4
Wilhelminakade 469-2-5
Wilhelminakade 469-2-6
Wilhelminakade 469-2-7
Wilhelminakade 469-2-8
Wilhelminakade 469-2-9
Wilhelminakade 469-2-10
Wilhelminakade 469-2-11
Wilhelminakade 469-2-12
Wilhelminakade 469-2-13
Wilhelminakade 469-2-14
Wilhelminakade 469-2-15
Wilhelminakade 469-2-16
Wilhelminakade 469-2-17
Wilhelminakade 469-2-18
Wilhelminakade 469-2-19
Wilhelminakade 469-2-20
Wilhelminakade 469-2-21
Wilhelminakade 469-2-22
Wilhelminakade 469-2-23
Plattegronden (2)

Wilhelminakade 469, 3072 AP ROTTERDAM Vraagprijs € 1.125.000,00 k.k.

Omschrijving

Wilhelminakade 469 te Rotterdam - Kop van Zuid

A ROOM WITH A VIEW! Voor altijd een mooi en vrij uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Prachtig 3 (v/h 4)-kamer hoekappartement direct aan de Maas gelegen met zonnig TERRAS (ligging Zuidwest) op de 26e verdieping in het iconisch gebouw ‘De Rotterdam’. Het gebouw is ontworpen door de wereldberoemde architect Rem Koolhaas en is landmark voor de stad. Met de ligging direct naast de Erasmusbrug is dit een 100% Rotterdamse locatie.

‘De Rotterdam’ combineert een 5-sterren hotel, prachtige appartementen, diverse toprestaurants, kantoren en parkeren in één verticale stad.

De Wilheminapier nadert zijn voltooiing en is inmiddels een wereldberoemde locatie geworden. Trendy Katendrecht, bioscoop Lantaren Venster, theater het Nieuwe Luxor, Hotel New York, bekende restaurants zoals Las Palmas en Café Rotterdam en binnenkort ook de Foodhallen zijn allemaal op loopafstand. Het centrum van Rotterdam is eenvoudig met de watertaxi en/of de metro bereikbaar. Op de fiets is het slechts ca. 10 minuten naar Rotterdam Centraal. Ook de ontsluiting met de auto richting de snelwegen rondom Rotterdam is eenvoudig en snel bereikbaar.

Het appartement beschikt rondom over grote glazen gevels waardoor de gehele woning geniet van een fantastisch uitzicht rondom. Door de directe ligging aan de Maas is dit vrije uitzicht gegarandeerd.

De woning beschikt over een balkon van ruim 15 m lang en is gelegen op het Zuidwesten. Op dit balkon is de gehele dag een plek in de zon te vinden. Bij helder weer is niet alleen de skyline van Den Haag te zien maar ook de zee vanaf Hoek van Holland. Vanaf de Wilhelminapier komen en gaan de imposante cruiseschepen van de Holland Amerika-lijn.

Alle bewoners van het gebouw beschikken over een fulltime service manager die er op toe ziet dat alles binnen het gebouw vloeiend verloopt. In de bemande lobby op de begane grond is 24/7 camerabewaking. Alle bewoners beschikken over een website die vele aanvullende diensten of woongerelateerde zaken aanbiedt. De bijdrage van de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 364,- per maand. Op de eerste verdieping is een algemene fietsenberging. In de ondergelegen parkeergarage van Q-park is de mogelijkheid tot het huren van parkeerplaatsen. De huurprijs hiervoor bedraagt € 210,-per maand. Tevens zijn op de 25e verdieping diverse gastenverblijven. Het complex is gelegen op EIGEN grond.

Begane grond:
open entree met huismeester, brievenbussen, video-/intercominstallatie en toegang tot de parkeergarage op de begane grond. Van hieruit vertrekt de lift naar de 26e etage.

26e verdieping:
entree, hal, gang, modern toilet met fontein. Nette badkamer voorzien van bad, douche, toilet en dubbele wastafel.
Vanuit de gang zijn alle vertrekken bereikbaar. De gang beschikt ook over diverse garderobekasten.
Royale woonkamer met moderne op maat gemaakte keuken. De keuken is in 2019 geplaatst en is voorzien van hoogwaardige apparatuur, zoals combi-oven, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiger, quooker, vaatwasser, vriezer (7 lades), et cetera. Ook beschikt de keuken over veel opbergruimte. De transparante gevels zorgen voor een subliem uitzicht richting de Erasmusbrug, de stad en de havens. In de woonkamer en keuken ligt een mooie eikenhouten vloer. Er is toegang tot het royale balkon.
Tussenslaapkamer. De master bedroom beschikt over een luxe walk-in-closet. Het is mogelijk deze ruimte als 3e slaapkamer te creëren. Beide slaapkamers hebben toegang tot het balkon. Vanuit de gang is er toegang tot de royale berging, tevens voorzien van een wasmachineruimte.
De slaapkamers en woonkamer hebben een vrij uitzicht door de grote raampartijen van ca. 2.70 m hoog.

Op de 26e verdieping beschikt de woning over een zeer royale privéberging. Door de ligging op dezelfde verdieping is deze berging snel en eenvoudig bereikbaar en hiermee zeer praktisch in het (dagelijks) gebruik.

Bijzonderheden:

- hoogwaardig verbouwd;
- vloerverwarming en koeling;
- voorzien van HR isolatie- en zonwerend glas;
- fulltime service manager aanwezig in het gebouw;
- algemene fietsenberging op de 1ste verdieping;
- transparante gevels van vloer tot plafond;
- mogelijkheid huren van gastenverblijf op de 25e verdieping;
- gelegen op loopafstand van tal van restaurants;
- parkeerplek te huur in onderliggende Q-park garage, huur is ca. € 210,- per maand;
- VVE bijdrage ca. € 364,- per maand;

Oplevering: in overleg

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08