Valeriuspad 11, 3055 JP Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 275.000,00 k.k.

Valeriuspad 11-2-1
Valeriuspad 11-2-2
Valeriuspad 11-2-3
Valeriuspad 11-2-4
Valeriuspad 11-2-5
Valeriuspad 11-2-6
Valeriuspad 11-2-7
Valeriuspad 11-2-8
Valeriuspad 11-2-9
Valeriuspad 11-2-10
Valeriuspad 11-2-11
Valeriuspad 11-2-12
Plattegronden (2)

Valeriuspad 11, 3055 JP ROTTERDAM Vraagprijs € 275.000,00 k.k.

Omschrijving

Valeriuspad 11 te Rotterdam - Hillegersberg

Rustig en groen gelegen hoekappartement op de 1e verdieping met zonnig balkon op het Zuidwesten. De woning is gelegen in een autovrije straat aan de rand van het Lage Bergse Bos. In de directe omgeving is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Op loopafstand zijn de winkels aan het Van Beethovenplein gelegen alsmede de tramhalte van lijn 4. De recreatiegebieden rondom de Bergse Plassen, de Rotte en het winkelgebied rondom de Bergse Dorpsstraat zijn eenvoudig snel te voet of per fiets bereikbaar. Het centrum van Rotterdam is op ca. 20 minuten fietsafstand. De snelwegen rondom Rotterdam en Rotterdam The Hague Airport zijn goed bereikbaar.

Het gebouw wordt actief onderhouden door de Vereniging van Eigenaren. In 2013 zijn de raamkozijnen aan de achterzijde vervangen voor nieuwe houten kozijnen met HR-isolatie glas. In 2016 is de voorzijde voorzien van aluminium kozijnen met HR-glas. De bijdrage voor de VVE bedraagt thans € 268,33 per maand, exclusief voorschot stookkosten (€ 95,79). Verwarming middels blokverwarming (cv-ketel 2018), warm water via elektrische boiler.

Begane grond:
afgesloten portiek met brievenbussen, bellentableau, trappenhuis en toegang tot de berging in de onderbouw.

1e verdieping:
centrale hal met ruime vaste (garderobe)kast en separaat toilet. Ruime eenvoudige keuken aan de voorzijde met gasfornuis en oven. De woonkamer is over de volle breedte van de woning en is hierdoor niet alleen royaal maar geniet daardoor van zeer veel natuurlijke lichtinval en vrij uitzicht. De woonkamer heeft de beschikking over een open haard. De ruime slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft toegang tot het tweede balkon en de badkamer. In deze slaapkamer is eveneens een royale vaste kastenwand. De nette badkamer is voorzien van douchecabine, wastafel en wasmachineaansluiting. Vanuit de badkamer is het tweede balkon ook toegankelijk.

Oplevering: in overleg, kan spoedig

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08