Adriaen van der Doeslaan 159 b, 3054 EC Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 300.000,00 k.k.

Adriaen van der Doeslaan 159 b-2-1
Adriaen van der Doeslaan 159 b-2-2
Adriaen van der Doeslaan 159 b-2-3
Adriaen van der Doeslaan 159 b-2-4
Adriaen van der Doeslaan 159 b-2-5
Adriaen van der Doeslaan 159 b-2-6
Adriaen van der Doeslaan 159 b-2-7
Adriaen van der Doeslaan 159 b-2-8
Adriaen van der Doeslaan 159 b-2-9
Adriaen van der Doeslaan 159 b-2-10
Adriaen van der Doeslaan 159 b-2-11
Adriaen van der Doeslaan 159 b-2-12
Adriaen van der Doeslaan 159 b-2-13

Adriaen van der Doeslaan 159 b, 3054 EC ROTTERDAM Vraagprijs € 300.000,00 k.k.

Omschrijving

Adriaen van der Doeslaan 159b te Rotterdam - Hillegersberg

LET OP! Bestemd voor alle leeftijden. Recent compleet gerenoveerd appartement op de 1e verdieping met royaal balkon aan de voorzijde.

Het appartement is gelegen in de Olympusflat. De ligging is zeer gunstig, met de Bergse Achterplas op loopafstand en het Argonautenpark en het natuurzwembad 't Zwarte Plasje aan de overzijde van de straat. Het appartement is direct naast de gezellige dorpskern van Hillegersberg gelegen. In dit winkelgebied zijn diverse horecagelegenheden, winkels voor dagelijkse boodschappen, zoals Albert Heijn XL en HEMA, maar ook fraaie kledingzaken.

Zowel de tram als de bus hebben haltes op loopafstand. De actieve VVE heeft zeer recent de entree en de complete buitengevel een enorme metamorfose gegeven waardoor de flat weer een eigentijdse uitstraling heeft. Ook van binnen is het gebouw geheel in moderne en fraaie staat van onderhoud en inrichting.

Begane grond:
afgesloten centrale entree met receptie en bellentableau. Centrale hal met toegang naar de liften, trappenhuizen en de bergingen.

1e verdieping:
entree, centrale hal met ruim modern toilet, berging met opstelling van de elektrische boiler voor het warm water en de aansluitingen voor wasmachine/droger en ruime bergkast. De woonkamer is over de volle breedte van de woning en heeft hierdoor grote raampartijen met een vrij uitzicht over onder andere het Argonautenpark.

De ruime slaapkamer is aan de (rustige) achterzijde gelegen met en-suite de badkamer. Deze moderne badkamer is voorzien van royale inloopdouche en wastafel.

Aan de voorzijde is toegang tot het balkon over de volle breedte van de woning. Het zonnige balkon heeft een vrij en groen uitzicht.

De woning is niet voorzien van een keuken doch alle voorbereidingen hiervoor zijn reeds getroffen. De woning dient nog te worden voorzien van een vloerbedekking.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1967;
- gebruiksoppervlakte wonen ca. 72 m2 (conform NEN2580);
- gelegen op eigen grond;
- videofoon installatie;
- dubbel glas;
- warm water middels elektrische boiler (eigendom);
- actieve Vereniging van Eigenaren, maandelijkse bijdrage ca. € 293,- exclusief stookkosten;
- koper verstrekt aan de VVE een renteloze lening van € 4.000,-.

Oplevering: in overleg, kan spoedig

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08