Adriaen van der Doeslaan 16, 3054 ED Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 1.000.000,00 k.k.

Adriaen van der Doeslaan 16-2-1
Adriaen van der Doeslaan 16-2-2
Adriaen van der Doeslaan 16-2-3
Adriaen van der Doeslaan 16-2-4
Adriaen van der Doeslaan 16-2-5
Adriaen van der Doeslaan 16-2-6
Adriaen van der Doeslaan 16-2-7
Adriaen van der Doeslaan 16-2-8
Adriaen van der Doeslaan 16-2-9
Adriaen van der Doeslaan 16-2-10
Adriaen van der Doeslaan 16-2-11
Adriaen van der Doeslaan 16-2-12
Adriaen van der Doeslaan 16-2-13
Adriaen van der Doeslaan 16-2-14
Adriaen van der Doeslaan 16-2-15
Adriaen van der Doeslaan 16-2-16
Adriaen van der Doeslaan 16-2-17
Adriaen van der Doeslaan 16-2-18
Adriaen van der Doeslaan 16-2-19
Adriaen van der Doeslaan 16-2-20
Adriaen van der Doeslaan 16-2-21
Adriaen van der Doeslaan 16-2-22
Adriaen van der Doeslaan 16-2-23
Adriaen van der Doeslaan 16-2-24
Adriaen van der Doeslaan 16-2-25
Adriaen van der Doeslaan 16-2-26
Adriaen van der Doeslaan 16-2-27
Adriaen van der Doeslaan 16-2-28
Adriaen van der Doeslaan 16-2-29
Adriaen van der Doeslaan 16-2-30
Adriaen van der Doeslaan 16-2-31
Adriaen van der Doeslaan 16-2-32
Adriaen van der Doeslaan 16-2-33
Adriaen van der Doeslaan 16-2-34
Adriaen van der Doeslaan 16-2-35
Adriaen van der Doeslaan 16-2-36
Adriaen van der Doeslaan 16-2-37
Adriaen van der Doeslaan 16-2-38
Adriaen van der Doeslaan 16-2-39
Adriaen van der Doeslaan 16-2-40
Adriaen van der Doeslaan 16-2-41
Adriaen van der Doeslaan 16-2-42
Adriaen van der Doeslaan 16-2-43
Plattegronden (7)

Adriaen van der Doeslaan 16, 3054 ED ROTTERDAM Vraagprijs € 1.000.000,00 k.k.

Omschrijving

Adriaen van der Doeslaan 16 te Rotterdam - Hillegersberg

Ruimte, ruimte, ruimte.

Klassieke twee-onder-een-kapwoning in compleet modern verbouwde staat middenin Hillegersberg. De woning is door de huidige eigenaren destijds (eind 2010) volledig verbouwd. Hierdoor verkeert de woning geheel in moderne staat van onderhoud en inrichting. De woning is van alle gemakken en comfort voorzien maar wel met behoud van diverse fraaie originele details.

De woning is gelegen in de karakteristieke en charmante dorpskern van Hillegersberg. De winkels rondom de Bergse Dorpsstraat - met onder andere een Albert Heijn XL - zijn op loopafstand gelegen. Ook het natuurzwembad 't Zwarte Plasje en tennisvereniging Plaswijck liggen om de hoek. In de directe omgeving zijn diverse scholen voor zowel basis- als middelbaar onderwijs. Daarnaast is de North Anglica School op vijf minuten fietsafstand.

Diverse sportverenigingen zijn vertegenwoordigd in de wijk waaronder voetbal, rugby, hockey en honkbal, allen op fietsafstand gelegen. Ook de recreatiegebieden van de Bergse Plassen, rivier De Rotte en het Lage en Hoge Bergse Bos met onder andere de golfbaan De Hooge Rotterdamsche bevinden zich in de directe omgeving.

Het centrum van Rotterdam is met de fiets binnen 20 minuten bereikbaar. De tramhalte van lijn 4 ligt op loopafstand in de Bergse Dorpsstraat. Het station voor de randstadrail aan de Melanchtonweg is op ca. 10 minuten fietsafstand gelegen. De uitvalswegen rondom Rotterdam alsmede Rotterdam The Hague Airport zijn snel en eenvoudig bereikbaar.

Souterrain:
het souterrain is zowel vanuit de centrale hal als vanuit de woonkamer toegankelijk.
Via de centrale hal is er toegang tot de waskamer met aansluiting voor wasmachine en droger, de badkamer, de slaapkamer en de tuin-/speelkamer. Deze lichte tuin-/speelkamer ligt aan de achterzijde met directe toegang tot de achtertuin. Hiernaast is de bijkeuken gelegen welke praktische extra bergruimte biedt.
De slaapkamer aan de voorzijde is de perfecte logeerkamer voor gasten met direct naastgelegen een eigen badkamer. De badkamer is voorzien van wastafel, douche en toilet.
De hoogte in het souterrain is ca. 2 meter.

Begane grond:
toegang middels korte stenen buitentrap tot de vestibule en centrale hal. Modern verruimd toilet met granito vloer. Zonnige woonkamer met robuuste open haard, die - door de wat hogere ligging - vrij uitzicht heeft aan zowel de voor- als achterzijde. Fraaie moderne open keuken in L-opstelling gelegen aan de achterzijde. De Siematic keuken is voorzien van Miele inbouwapparatuur, verzonken gaspitten in het granieten aanrecht en een spoeleiland welke tevens functioneert als bar.

Zowel in de keuken als in de centrale hal ligt een stijlvolle granito vloer. In de woonkamer ligt een modern klassieke parketvloer in visgraatmotief.
Middels de dubbele deuren is aan de achterzijde direct toegang tot het terras met vervolgens een trap naar de achtertuin. Op dit terras is het al vroeg in het seizoen tot laat in de avond heerlijk genieten van de zon.

1e verdieping:
centrale overloop met modern separaat toilet. Slaapkamer aan voorzijde met vaste kastenwand en balkon. Slaapkamer aan achterzijde met vaste kastenwand. Beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. De derde slaapkamer bevindt zich eveneens aan de voorzijde. Ruime en moderne badkamer aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en separate douche.

2e verdieping:
deze verdieping is geheel ingedeeld als ouderverdieping met alle gemakken, comfort en privacy. Vanuit de centrale overloop is toegang tot de sauna aan de voorzijde. Zeer ruime slaapkamer over de volledige lengte van de woning met aan de voorzijde een riante inloopkast verdeeld in een gedeelte voor haar en voor hem. De slaapkamer is voorzien van airconditioning. Aan de achterzijde is vanuit deze slaapkamer toegang tot de moderne badkamer. De badkamer is voorzien van een verzonken jacuzzi, dubbele wastafel, separate douche en toilet.

Zolder:
toegankelijk middels vaste trap. In het dak zijn drie Velux dakramen aangebracht voor (zon)licht en ventilatie. Deze ruimte is ideaal als extra werkkamer of als berging. De kamer is ook afsluitbaar. In een vaste kast bevindt zich de opstelling van de cv-ketel.

Tuin:
de woning beschikt over zowel een voor-, zij-, als achtertuin. De zijtuin is ingericht om meerdere auto's te parkeren. In de zijtuin staat een grote houten schuur welke de achtertuin goed afsluitbaar maakt en perfect is voor stalling fietsen, tuingereedschap, BBQ, etc. De achtertuin is vrij gelegen en geniet vanaf midden ochtend tot 's avonds laat van de zon. Doordat er aan achterzijde geen woningen zijn, biedt de tuin veel privacy en een weids uitzicht.

Garage:
de mogelijkheid bestaat om bij de woning ook nog één of twee garage(s) - op het aan de achterzijde gelegen straatje - aan te kopen.

Oplevering: in overleg

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08