Rochussenstraat 311 a, 3023 DG Rotterdam - West Vraagprijs € 385.000,00 k.k.

Rochussenstraat 311 a-2-1
Rochussenstraat 311 a-2-2
Rochussenstraat 311 a-2-3
Rochussenstraat 311 a-2-4
Rochussenstraat 311 a-2-5
Rochussenstraat 311 a-2-6
Rochussenstraat 311 a-2-7
Rochussenstraat 311 a-2-8
Rochussenstraat 311 a-2-9
Rochussenstraat 311 a-2-10
Rochussenstraat 311 a-2-11
Rochussenstraat 311 a-2-12
Rochussenstraat 311 a-2-13
Rochussenstraat 311 a-2-14
Rochussenstraat 311 a-2-15
Rochussenstraat 311 a-2-16
Rochussenstraat 311 a-2-17
Rochussenstraat 311 a-2-18
Rochussenstraat 311 a-2-19
Rochussenstraat 311 a-2-20
Rochussenstraat 311 a-2-21
Plattegronden (3)

Rochussenstraat 311 a, 3023 DG ROTTERDAM Vraagprijs € 385.000,00 k.k.

Omschrijving

Rochussenstraat 311a te Rotterdam - Delfshaven

Vanuit dit appartement is het elke dag weer genieten van een prachtig uitzicht over de Coolhaven. Het gehele appartement verkeert in TOP-staat en beschikt onder andere over drie slaapkamers en een ruime woonkamer. Bij deze woning geldt dat alleen nog maar de meubels binnen gezet moeten worden om te genieten van deze heerlijke plek.

Het appartement is door de huidige eigenaar de afgelopen periode compleet en professioneel verbouwd. De uitgevoerde werkzaamheden zijn onder andere:

- nieuwe cv-ketel en radiatoren;
- het gehele leidingwerk van sanitair en keuken is compleet vervangen;
- compleet nieuw elektra inclusief nieuwe groepenkast;
- CAI-kabel en ethernet in de diverse kamers aangelegd;
- alle wanden en plafonds geheel opnieuw glad stuukwerk en gesausd;
- compleet nieuwe keuken inclusief nieuwe apparatuur;
- nieuwe wasruimte, inclusief alle benodigde aansluitingen met op maat gemaakte kast;
- alle wand- en plafondverlichting is nieuw en blijft achter in de woning;
- nieuw dubbel glas geplaatst;
- geheel nieuwe zeer stijlvolle badkamer en toilet;
- vloer is geïsoleerd en nieuwe laminaatvloer.

Het appartement is centraal gelegen met onder andere het Erasmus MC, Delfshaven, de Mullerpier, het Scheepvaartkwartier en het Museumpark op loopafstand. Een Albert Heijn - op de Nieuwe Binnenweg - is op nog geen 5 minuten loopafstand en het Centraal Station is op de fiets binnen 10 minuten bereikbaar. Metrostation Coolhaven is aan de overkant van de straat gelegen. Horecagelegenheden zijn op loop-/fietsafstand.

Op de kade aan de voorzijde van de woning zal niet gebouwd worden en derhalve geniet deze woning altijd een fantastisch vrij uitzicht.

De Vereniging van Eigenaren bestaat uit drie leden en de bijdrage voor deze VVE bedraagt € 40,- per maand. De Vereniging beschikt over een gemeenschappelijke opstalverzekering en een kleine reserve.

Begane grond:
eigen entree met hal en trap naar tussenverdieping.

Tussenverdieping:
royale overloop met vaste kast met aansluitingen voor wasmachine/droger en extra bergruimte voor bijvoorbeeld garderobe, racefietsen en/of kinderwagen. Vaste trap naar 2e verdieping.

2e verdieping
royale centrale hal met modern toilet en meterkast. Aan de achterzijde twee slaapkamers waarbij de kleinste kamer een vaste kast heeft met de opstelling van de cv-ketel. Zeer fraaie en ruime badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche. Aan de voorzijde is de derde slaapkamer met een prachtig uitzicht. De woonkamer geniet eveneens van dit prachtige uitzicht alsmede van veel natuurlijke lichtinval door de grote ramen en de ligging op het Zuiden. In de woonkamer is aan de achterzijde een compleet nieuwe, zeer stijlvolle, keuken geplaatst. Deze keuken is van alle gemakken voorzien waaronder een vaatwasser, grote oven, koelkast, vriezer en keramische kookplaat. De mogelijkheid bestaat om eventueel de woonkamer fors te vergroten middels het toevoegen van de naast gelegen derde slaapkamer.

Voor de gehele verdieping geldt dat de plafondhoogte bijna 3 meter is waardoor het appartement zeer ruimtelijk is.

Oplevering: in overleg, kan eventueel spoedig

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Bij deze verkoop gelden een niet bewoners-clausule alsmede dat eventuele teruggave van de overdrachtsbelasting voor verkoper is.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08