Lisztlaan 6, 3055 KH Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 695.000,00 k.k.

Lisztlaan 6-2-1
Lisztlaan 6-2-2
Lisztlaan 6-2-3
Lisztlaan 6-2-4
Lisztlaan 6-2-5
Lisztlaan 6-2-6
Lisztlaan 6-2-7
Lisztlaan 6-2-8
Lisztlaan 6-2-9
Lisztlaan 6-2-10
Lisztlaan 6-2-11
Lisztlaan 6-2-12
Lisztlaan 6-2-13
Lisztlaan 6-2-14
Lisztlaan 6-2-15
Lisztlaan 6-2-16
Lisztlaan 6-2-17
Lisztlaan 6-2-18
Lisztlaan 6-2-19
Lisztlaan 6-2-20
Lisztlaan 6-2-21
Lisztlaan 6-2-22
Lisztlaan 6-2-23
Lisztlaan 6-2-24
Lisztlaan 6-2-25
Lisztlaan 6-2-26
Lisztlaan 6-2-27
Plattegronden (6)

Lisztlaan 6, 3055 KH ROTTERDAM Vraagprijs € 695.000,00 k.k.

Omschrijving

Lisztlaan 6 te Rotterdam - Hillegersberg

Rustig gelegen modern ingerichte eengezinswoning met als uniek kenmerk een souterrain onder de gehele woning met een hoogte van ca. 2.25 meter!

De woning is zeer fraai gelegen aan de rand van het Lage Bergse Bos, in een rustige en kindvriendelijke straat.

Het winkelplein aan de Van Beethovensingel, tram- en bushalte alsmede diverse basisscholen en de North Anglia International School zijn allemaal "om de hoek" gelegen. Sportverenigingen voor onder andere voetbal, hockey, cricket, honkbal, tennis en rugby zijn op nog geen 10 minuten fietsafstand.

De Bergse Plassen en de winkels rondom de Bergse Dorpsstraat met diverse gezellige horecagelegenheden liggen eveneens allemaal zeer nabij. Het centrum van Rotterdam ligt op ca. 25 minuten fietsafstand. Rotterdam The Hague Airport en de snelwegen rondom Rotterdam zijn snel bereikbaar.

De afgelopen jaren is de woning verbouwd en vergroot middels dakkapellen en is geheel voorzien van alle hedendaagse gemakken en comfort. De woning is in 2019 nog compleet aan de buitenzijde geschilderd en alle ramen zijn voorzien van dubbel glas. De badkamer is in 2018 vervangen.

Begane grond:
entree, vestibule, centrale gang met toilet en toegang tot souterrain.
Door de grote raampartijen aan voor- en achterzijde geniet de woonkamer van zeer veel natuurlijk lichtinval. De zonnige woonkamer heeft aan de achterzijde een moderne open keuken. De keuken is onder andere voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser en oven.

Souterrain:
gelegen onder de gehele woning met een hoogte van ca. 2.25 meter en ramen aan de achterzijde. Middels vaste trap toegang tot de centrale overloop met aan de voorzijde een berging thans in gebruik voor opslag van proviand. Aan de achterzijde een waskamer met aansluitingen voor wasmachine en droger alsmede de opstelling van de cv-ketel.
Tot slot de riante speel-/hobbykamer of "kantoor aan huis" welke thans aan de voorzijde nog is gesplitst met een extra tweede berging.

1e verdieping:
zeer ruime overloop met moderne badkamer aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van douche, tweede toilet en dubbele wastafel. De kleinste slaapkamer, welke aan de achterzijde is gelegen, is thans in gebruik als kastenkamer. Twee royale slaapkamers aan voor- en achterzijde beide voorzien van vaste kasten. De woning is aan de achterzijde voorzien van een balkon.

Zolder:
centrale overloop alsmede twee ruime slaapkamers aan voor- en achterzijde, beide voorzien van een (kunststof) dakkapel.

Tuin:
de achtertuin is gelegen op het Zuidoosten en biedt vanaf 's ochtends vroeg een plekje in de zon. De tuin beschikt over een stenen schuur en een achterom. Via het onderheide verhoogde houten terras is vanaf de woonkamer direct toegang tot de achtertuin.

Oplevering: in overleg

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08