Acacialaan 9, 3053 ZA Rotterdam - Schiebroek Vraagprijs € 375.000,00 k.k.

Acacialaan 9-2-1
Acacialaan 9-2-2
Acacialaan 9-2-3
Acacialaan 9-2-4
Acacialaan 9-2-5
Acacialaan 9-2-6
Acacialaan 9-2-7
Acacialaan 9-2-8
Acacialaan 9-2-9
Acacialaan 9-2-10
Acacialaan 9-2-11
Acacialaan 9-2-12
Acacialaan 9-2-13
Acacialaan 9-2-14
Acacialaan 9-2-15
Acacialaan 9-2-16
Acacialaan 9-2-17
Acacialaan 9-2-18
Acacialaan 9-2-19
Acacialaan 9-2-20
Plattegronden (5)

Acacialaan 9, 3053 ZA ROTTERDAM Vraagprijs € 375.000,00 k.k.

Omschrijving

Acacialaan 9 te Rotterdam - Schiebroek

In rustige verkeersluwe, groene laan gelegen charmant jaren '20 hoekhuis met voor-, zij- en riante achtertuin.

De Acacialaan is tussen twee parken gelegen: het Wilgenplaspark en het Schiebroeksepark. De winkelstraat de Peppelweg met diverse winkels, supermarkten en horecagelegenheden is op nog geen tien minuten loopafstand. In Schiebroek zijn diverse basisscholen en sportverenigingen, alle op fietsafstand gelegen. Het Randstadrailstation Meijersplein is op de fiets binnen vijf minuten bereikbaar en de tramhalte van lijn 25 op acht minuten loopafstand. In de straat is voldoende (gratis) parkeergelegenheid en de snelwegen A13 en A20 en Rotterdam The Hague Airport zijn eenvoudig en snel bereikbaar.

In de straat heerst een zeer gemoedelijke sfeer bij de bewoners. Er is onder andere een buurtapp voor sociale controle en voor calamiteiten.

Door het riante perceel aan de achterzijde en de zijkant biedt de woning eventueel nog diverse mogelijkheden tot het uitbouwen van de begane grond.

Begane grond:
entree, hal met meterkast en toilet. De woonkamer geniet van zeer veel natuurlijke lichtinval met grote raampartijen aan zowel voor- als achterzijde als aan de zijkant. Aan de voorzijde van de woonkamer is een open haard. De half open keuken aan de achterzijde is in L-opstelling. Deze moderne keuken is onder andere voorzien van een gaskookplaat, vaatwasser, oven, koelkast en vriezer. Aansluitend op de keuken is de bijkeuken met opstelling wasmachine en droger. Vanuit deze bijkeuken is er toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:
centrale overloop met vaste kast met de cv-opstelling en toegang tot de bergvliering.
Totaal drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers aan de voorzijde. De slaapkamers aan de zijkant van de woning hebben extra ramen in de zijgevel. De badkamer aan de achterzijde is voorzien van een 2e toilet, ligbad, separate douche en wastafel.

Tuin:
de woning heeft zowel aan de voor- als achterzijde en zijkant een tuin. De achtertuin is ca. 12 meter diep en heeft een terras welke zeer goed gelegen is op de zon. In de achtertuin staat een stenen berging voor stalling fietsen en tuingereedschap. Door de hoekligging is de achtertuin eenvoudig via de zijtuin toegankelijk.

In de voortuin staat een prachtige Japanse Sierkers welke in het voorjaar zeer fraai in volle bloei staat.

Oplevering: in overleg

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08