Terbregse Rechter Rottekade 86, 3055 XG Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 1.600.000,00 k.k.

Terbregse Rechter Rottekade 86-2-1
Terbregse Rechter Rottekade 86-2-2
Terbregse Rechter Rottekade 86-2-3
Terbregse Rechter Rottekade 86-2-4
Terbregse Rechter Rottekade 86-2-5
Terbregse Rechter Rottekade 86-2-6
Terbregse Rechter Rottekade 86-2-7
Terbregse Rechter Rottekade 86-2-8
Terbregse Rechter Rottekade 86-2-9
Terbregse Rechter Rottekade 86-2-10
Terbregse Rechter Rottekade 86-2-11
Terbregse Rechter Rottekade 86-2-12
Terbregse Rechter Rottekade 86-2-13
Terbregse Rechter Rottekade 86-2-14
Terbregse Rechter Rottekade 86-2-15
Terbregse Rechter Rottekade 86-2-16
Terbregse Rechter Rottekade 86-2-17
Terbregse Rechter Rottekade 86-2-18
Plattegronden (4)
Bekijk video

Terbregse Rechter Rottekade 86, 3055 XG ROTTERDAM Vraagprijs € 1.600.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Terbregse Rechter Rottekade 86 te Rotterdam - Terbregge

Een nieuwe parel langs de Rotte!

Deze vrijstaande woning is dit jaar gebouwd en is gelegen op een fantastische locatie. Aan de voorzijde geniet de woning over een vrij uitzicht over de Rotte en aan de achterzijde over het groene Molenpark. De voorzieningen van het charmante Hillegersberg liggen allemaal "om de hoek". De winkels aan het Van Beethovenplein en rondom de Bergse Dorpsstraat, diverse scholen zowel basis, middelbaar als Internationaal en diverse sportverenigingen zijn allemaal op ca. 10 minuten fietsafstand gelegen. Het centrum van Rotterdam is op de fiets binnen 20 minuten bereikbaar.

Bij de woning behoort de mogelijkheid tot het aanleggen van een eigen steiger. Met een sloep zijn via de Rotte onder andere de Bergse Plassen, de Rottemeren en het centrum van Rotterdam toegankelijk. Schuin tegenover de woning staat de molen de Vier Winden. Deze molen is nog altijd actief in gebruik.

Op het perceel grond stond vroeger een woonhuis met boerenerf, een aantal schuren en een hooiberg. Het woonhuis is blijven bestaan en staat vooraan de weg. Het ontwerp van de nieuwe woning is gebaseerd op een hooiberg. Kenmerkend bij een hooiberg zijn de vier hoekkolommen, de vierkante vorm, de flauwe helling en grote overstekken. Ook in het interieur komen deze kolommen terug. De gevel is bij de entree bewust open waardoor de kolom nog beter tot uiting komt. Onder de goot is een ander materiaal toegepast om een knipoog te maken naar de hooiopslag.

De woning is bewust verder achter op het perceel geplaatst. Hierdoor is namelijk de mogelijkheid ontstaan voor een ruim terras aan de voorzijde op het Zuidwesten alsmede ontstaat hierdoor aan de voorzijde extra parkeergelegenheid op eigen terrein. Door de woning in de "tweede lijn" te plaatsen is er ook meer openheid en diversiteit in het bebouwingslint.

Begane grond:
entree, centrale ruime hal met toilet en trap naar 1e verdieping. De royale woonkamer heeft een speelse indeling met aan de achterzijde de aansluiting/opstelling voor een open keuken. Zowel aan de voor- als achterzijde biedt de woonkamer toegang tot een royaal (onderheid) terras.

Vanuit de woonkamer is er toegang tot de bijkeuken met onder andere de aansluitingen voor wasmachine en droger. Via deze bijkeuken is eveneens direct toegang tot de (inpandige) garage. In de garage is tevens de opstelling van de warmtepomp, de zonnepanelen zijn geïntegreerd in de dakafwerking.

Aan de achterzijde van de woonkamer is toegang tot de (ouder)slaapkamer. Aansluitend op deze slaapkamer is de badkamer. In deze badkamer zijn de aansluitingen voor een tweede toilet, ligbad, separate douche en (dubbele) wastafel. De slaapkamer is zeer rustig en vrij gelegen met uitzicht over onder meer de Boezemvaart.

1e verdieping:
centrale royale overloop met vlizotrap naar ruime bergvliering. In totaal zijn er op deze verdieping drie slaapkamers, te weten twee aan de achterzijde en één aan de voorzijde. Aan de voorzijde is eveneens de tweede badkamer. In deze badkamer zijn de aansluitingen voor een derde toilet, douche en (dubbele) wastafel. Aan de voorzijde is een terras met fraai vrij uitzicht over de Rotte.

Vliering.

Tuin:
de woning is vrijstaand gelegen. Het perceel zal nog nader officieel door het kadaster moeten worden ingemeten. De vermelde perceeloppervlakte is derhalve indicatief. Door de gunstige ligging biedt het perceel gedurende het gehele jaar altijd ergens een plek in de zon. De beschoeiing aan de achterzijde is eveneens recent compleet vernieuwd. De gehele inrichting van het perceel is door de nieuwe eigenaar nog geheel zelf/vrij om te bepalen.

Oplevering:
de woning wordt in haar huidige staat overgedragen. De nieuwe eigenaar is geheel vrij om de inrichting van onder andere keuken, sanitair en vloer-/wandafwerking te bepalen.

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08