Gaspeldoorn 21, 3068 MJ Rotterdam - Ommoord Huurprijs € 0,00

Gaspeldoorn 21-2-1
Gaspeldoorn 21-2-2
Gaspeldoorn 21-2-3
Gaspeldoorn 21-2-4
Gaspeldoorn 21-2-5
Gaspeldoorn 21-2-6
Gaspeldoorn 21-2-7
Gaspeldoorn 21-2-8
Gaspeldoorn 21-2-9
Gaspeldoorn 21-2-10
Gaspeldoorn 21-2-11
Gaspeldoorn 21-2-12
Gaspeldoorn 21-2-13
Gaspeldoorn 21-2-14
Gaspeldoorn 21-2-15
Gaspeldoorn 21-2-16
Gaspeldoorn 21-2-17
Gaspeldoorn 21-2-18
Gaspeldoorn 21-2-19
Plattegronden (3)
Bekijk video

Gaspeldoorn 21, 3068 MJ ROTTERDAM Vraagprijs € 300.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Gaspeldoorn 21 te Rotterdam - Ommoord

Modern ingerichte hoekwoning met onder andere vier slaapkamers op de 1e verdieping en een ruime achtertuin. De woning is gelegen in een autovrije straat en hierdoor zeer rustig, veilig en kindvriendelijk.

Het huis is centraal gelegen in de Doornenbuurt in Ommoord. De winkelcentra De Binnenhof en de Hesseplaats alsmede diverse (basis)scholen zijn zeer nabij gelegen. Ook het regionale winkelcentrum Alexandrium met NS-station Rotterdam - Alexander is op nog geen 5 minuten fietsafstand. De recreatiegebieden rondom de rivier de Rotte, het Lage en Hoge Bergse Bos en de Zevenhuizerplas zijn binnen 10 minuten fietsen bereikbaar.

Rondom de woning is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid. De snelweg A20 is vanaf de woning binnen 10 minuten met de auto bereikbaar.

Door de gehele woning ligt een moderne laminaatvloer en alle raamkozijnen zijn voorzien van dubbel glas. Alle radiatoren zijn fraai omkleed met ombouwen.

Begane grond:
entree met toilet, vaste kast en meterkast. De open keuken is aan de voorzijde gelegen. De keuken is thans in een L-opstelling met onder andere een koelkast, oven en gasfornuis. Direct grenzend aan de achtertuin is de ruime woonkamer met een open trap naar de 1e verdieping en een houtkachel.

Door de grote ramen aan voor- en achterzijde geniet de gehele begane grond van zeer veel natuurlijke lichtinval.

De mogelijkheid bestaat om de woning te vergroten door het samenvoegen van de huidige berging.

1e verdieping:
centrale overloop met vaste kast met de opstelling van de cv-ketel. Moderne badkamer met wastafel, ligbad met douchegelegenheid en tweede toilet. Eerste en tweede slaapkamer aan de achterzijde. Derde slaapkamer aan de zijkant en de vierde (ouder)slaapkamer aan de voorzijde.

De mogelijkheid bestaat om de woning eventueel nog verder fors te vergroten middels het plaatsen van een vergunningsplichtige dakopbouw. Diverse vergelijkbare woningen in de directe omgeving hebben dit reeds gedaan.

Tuin:
de achtertuin (ca. 1.000 x 740) ligt op het Oosten. Door de gunstige ligging geniet de achtertuin bijna de gehele dag van de zon. De achtertuin is toegankelijk vanuit de woonkamer alsmede aan de zijkant, middels een poort, in de schutting. Via deze poort is de huidige berging eenvoudige bereikbaar wat heel makkelijk is voor het stallen van bijvoorbeeld een (elektrische) fiets of scooter/motor.

Door de hoekligging biedt de achtertuin ook veel privacy.

Oplevering: in overleg

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08