Bizetlaan 5, 3055 SB Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 450.000,00 k.k.

Bizetlaan 5-2-1
Bizetlaan 5-2-2
Bizetlaan 5-2-3
Bizetlaan 5-2-4
Bizetlaan 5-2-5
Bizetlaan 5-2-6
Bizetlaan 5-2-7
Bizetlaan 5-2-8
Bizetlaan 5-2-9
Bizetlaan 5-2-10
Bizetlaan 5-2-11
Bizetlaan 5-2-12
Bizetlaan 5-2-13
Bizetlaan 5-2-14
Bizetlaan 5-2-15
Bizetlaan 5-2-16
Bizetlaan 5-2-17
Bizetlaan 5-2-18
Bizetlaan 5-2-19
Bizetlaan 5-2-20
Bizetlaan 5-2-21
Bizetlaan 5-2-22
Bizetlaan 5-2-23
Bizetlaan 5-2-24
Bizetlaan 5-2-25
Plattegronden (5)
Bekijk video

Bizetlaan 5, 3055 SB ROTTERDAM Vraagprijs € 450.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Bizetlaan 5 te Rotterdam - Hillegersberg

Een woning met thans een unieke indeling.

De woning is gelegen direct aan de rand van het Lage Bergse Bos in een doodlopende straat. Hierdoor is de straat zeer rustig en kindvriendelijk. Deze woning beschikt over een extra kelder onder de woonkamer met een hoogte van ca. 2.10 m.

De mogelijkheid bestaat om de woning aanzienlijk te vergroten middels het plaatsen van een geheel nieuwe tweede (zolder) verdieping. Diverse naburige woningen in de directe omgeving hebben dit reeds gedaan.

Op loopafstand zijn diverse (basis)scholen, kinderdagverblijven, de internationale school en de winkels aan het Van Beethovenplein gelegen. Recreatiegebied de Rotte en de Rottemeren, tramlijn 4 en bushalte lijn 35 zijn ook allemaal op loopafstand. Daarnaast zijn er diverse sportverenigingen (o.a. voetbalvereniging Hillegersberg, VOC en Hockey Club Rotterdam), de winkels rondom de Bergse Dorpsstraat en de Bergse Plassen op loop- en fietsafstand. Het centrum van Rotterdam is op ca. 20 minuten fietsafstand gelegen. Tot slot zijn de diverse uitvalswegen rondom Rotterdam eenvoudig en snel per auto bereikbaar.

Begane grond:
entree, centrale hal met toilet en trapopgang naar de 1e verdieping. De open keuken is aan de achterzijde gelegen. Vanuit de keuken is de trap/toegang tot de eerste kelder onder de keuken. In de woonkamer aan de voorzijde is de trap/ toegang tot de tweede kelder onder de gehele woonkamer. Deze kelder is ca. 2.10 m hoog en zeer geschikt om te gebruiken als bijvoorbeeld speel-/kinderkamer, sportkamer, tv-/bioscoopkamer of hobbyruimte.

In het midden van de woonkamer is thans een vide gerealiseerd met een open slaapkamer op de 1e verdieping aan de achterzijde. Aan de achterzijde is de woonkamer verhoogd met een plateau met daaronder de derde kelder/berging. Vanuit deze kelder is rechtstreekse toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:
centrale overloop. Kleine doucheruimte met toilet. Twee slaapkamers aan de voorzijde en twee slaapkamers aan de achterzijde. De grote slaapkamer aan de achterzijde is thans in open verbinding - middels een vide - met de woonkamer.

Tuin:
de achtertuin is gelegen op het Zuidwesten en is voorzien van een houten schuur en achterom.
De ruime voortuin is gelegen op het Noordwesten en thans zeer beschut gelegen door diverse grote bomen.

Oplevering: in overleg

Bij deze verkoop geldt een niet-bewoners-, een asbest- en ouderdomsclausule. De woning wordt in haar huidige staat overgedragen. Er is geen NVM Vragenlijst beschikbaar.

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08