Lisztlaan 8, 3055 KH Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 675.000,00 k.k.

Lisztlaan 8-2-1
Lisztlaan 8-2-2
Lisztlaan 8-2-3
Lisztlaan 8-2-4
Lisztlaan 8-2-5
Lisztlaan 8-2-6
Lisztlaan 8-2-7
Lisztlaan 8-2-8
Lisztlaan 8-2-9
Lisztlaan 8-2-10
Lisztlaan 8-2-11
Lisztlaan 8-2-12
Lisztlaan 8-2-13
Lisztlaan 8-2-14
Lisztlaan 8-2-15
Lisztlaan 8-2-16
Lisztlaan 8-2-17
Lisztlaan 8-2-18
Lisztlaan 8-2-19
Lisztlaan 8-2-20
Lisztlaan 8-2-21
Plattegronden (6)
Bekijk video

Lisztlaan 8, 3055 KH ROTTERDAM Vraagprijs € 675.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Lisztlaan 8 te Rotterdam - Hillegersberg

Rustig gelegen modern ingerichte eengezinswoning met als uniek kenmerk een souterrain onder de gehele woning met een hoogte van ca. 2.25 meter! Daarnaast is de woonkamer op de begane grond aan de achterzijde uitgebouwd en de keuken naar de voorzijde van de woning verplaatst.

De gehele woning is voorzien van isolerende beglazing en dakisolatie. De cv-combiketel dateert uit 2013. In de keuken is een separate keukenboiler. De begane grond en 1e verdieping zijn aan de achterzijde voorzien van (elektrische) zonweringen.

De woning is zeer fraai gelegen aan de rand van het Lage Bergse Bos, in een rustige en kindvriendelijke straat.

Het winkelplein aan de Van Beethovensingel, tram- en bushalte alsmede diverse basisscholen en de North Anglia International School zijn allemaal "om de hoek" gelegen. Sportverenigingen voor onder andere voetbal, hockey, cricket, honkbal, tennis en rugby zijn op nog geen 10 minuten fietsafstand.

De Bergse Plassen en de winkels rondom de Bergse Dorpsstraat met diverse gezellige horecagelegenheden liggen eveneens allemaal zeer nabij. Het centrum van Rotterdam ligt op ca. 25 minuten fietsafstand. Rotterdam The Hague Airport en de snelwegen rondom Rotterdam zijn snel bereikbaar.

Begane grond:
entree, vestibule, centrale gang met toilet en toegang tot souterrain.

De L-vormige woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd en destijds is de keuken naar de voorzijde van de woning verplaatst. Deze keuken is thans afgesloten met een U-vormige opstelling en diverse inbouwapparatuur. De mogelijkheid bestaat om een open keuken te realiseren, omdat de huidige muur geen draagmuur is.

De woonkamer grenst aan de achterzijde over de volle breedte aan de achtertuin. In een hoek van de woonkamer is een open haard (thans niet in gebruik). Door de grote raampartijen aan voor- en achterzijde geniet de woonkamer van zeer veel natuurlijk lichtinval.

Souterrain:
gelegen onder de gehele woning met een hoogte van ca. 2.25 meter. Middels vaste trap toegang tot de centrale overloop met aan de voorzijde een berging, thans in gebruik voor opslag van proviand en wijnkelder. Aan de achterzijde een waskamer met aansluitingen voor wasmachine en droger alsmede de opstelling van de cv-ketel.
Tot slot is er een riante multifunctionele ruimte, welke bijvoorbeeld zeer geschikt kan zijn als speelkamer voor kinderen, sport-/hobbykamer, thuisbioscoop of werkplek.

1e verdieping:
overloop met nette badkamer aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een ligbad, separate douche, tweede toilet en wastafel. Op deze verdieping zijn er totaal drie slaapkamers, waarvan twee kamers aan de achterzijde zijn gelegen. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een wand met diverse vaste (kleding)kasten. De slaapkamer aan de achterzijde heeft toegang tot het ruime terras.

Zolder:
centrale overloop, twee ruime slaapkamers beide voorzien van een dakkapel.

Tuin:
de achtertuin is gelegen op het Zuidoosten en biedt vanaf 's ochtends vroeg een plekje in de zon. De tuin beschikt over een schuur en een achterom. Via het onderheide verhoogde houten terras is vanaf de woonkamer direct toegang tot de achtertuin.

Oplevering: in overleg, kan eventueel spoedig

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08