Streksingel 171, 3054 HG Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 535.000,00 k.k.

Streksingel 171-2-1
Streksingel 171-2-2
Streksingel 171-2-3
Streksingel 171-2-4
Streksingel 171-2-5
Streksingel 171-2-6
Streksingel 171-2-7
Streksingel 171-2-8
Streksingel 171-2-9
Streksingel 171-2-10
Streksingel 171-2-11
Streksingel 171-2-12
Streksingel 171-2-13
Plattegronden (2)
Bekijk video

Streksingel 171, 3054 HG ROTTERDAM Vraagprijs € 535.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Streksingel 171 te Rotterdam - Hillegersberg

Royaal en compleet modern ingericht appartement met een terras gelegen op het zuidwesten in de gezellige dorpskern van Hillegersberg. Het gebouw is gelegen aan een charmante en groene singel.

Het winkelgebied van Hillegersberg biedt een leuke mix van verschillende winkels en diverse horecagelegenheden. Van restaurant Gauchos tot Albert Heijn XL en van Kruidvat tot Van den Assem: alle winkels zijn op loopafstand. Ook de halte van tramlijn 4 ligt om de hoek.

De Bergse Plassen en jachthaven Hillegersberg zijn eveneens zeer nabij en bieden een fantastische locatie om te genieten van een rustige en groene omgeving. Op de fiets is het Lage Bergse Bos binnen 5 minuten bereikbaar. Het centrum van Rotterdam is op de fiets binnen 20 minuten bereikbaar.

Het gebouw wordt actief onderhouden door de Vereniging van Eigenaren (= VvE). De VvE heeft de afgelopen jaren onder andere alle kozijnen laten vervangen voor nieuwe kozijnen geheel voorzien van HR++ glas De originele oliegestookte centrale verwarmingsketels zijn inmiddels ook vervangen voor modern gasgestookte ketels. Daarnaast zijn de entreepartijen geheel gemoderniseerd en beschikken nu over een video intercominstallatie. De bijdrage voor de VVE is € 308,87 per maand, dit is excl. de stookkosten. Het huidig verbruik is € 80,- per maand.
In de onderbouw beschikt het appartement over een privé berging. Deze berging is eveneens toegankelijk met de lift.

Indeling:

Begane grond:
afgesloten entree met brievenbussen, video intercominstallatie en automatische deuropener. Trappenhuis en lift naar de verdiepingen.

2e verdieping:
afgesloten entree, gang met toilet. De nagenoeg vierkante woonkamer biedt een vrij en groen uitzicht over de Streksingel. De mogelijkheid bestaat om de direct aangrenzende royale slaapkamer eventueel nog toe te voegen aan de woonkamer, waardoor er een woonkamer kan worden gerealiseerd van ruim 50 m2.

De (ouder) slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft aansluitend de badkamer. Deze moderne badkamer is voorzien van twee wastafels, een (inloop)douche en een tweede toilet.

Thans beschikt het appartement over 3 slaapkamers aan de achterzijde met allemaal direct toegang tot het balkon. De moderne keuken is eveneens aan de achterzijde gelegen. Deze keuken is onder andere voorzien van een vaatwasser, keramische kookplaat, magnetron, koelkast en vriezer. Tevens is in de keuken een gedeelte ingericht als wasruimte met alle aansluitingen voor wasmachine en droger.

De gehele woning verkeert in een moderne staat van inrichting met wanden en plafonds in glad stucwerk en is voorzien van een nette laminaatvloer.

Alle kamers zijn van een royaal formaat en eventueel zijn diverse kamers nog samen te voegen. De plafondhoogte in het gehele appartement is ca. 2,80 meter. Rondom beschikt het appartement over vele en grote raampartijen waardoor het een zeer lichte woning met een vrij uitzicht is.

Terras:
het terras is over de volledige breedte van het appartement en toegankelijk vanuit alle kamers aan de achterzijde. Het terras is gelegen op het zuidwesten en biedt daardoor nagenoeg de gehele dag een plek in de zon. Een gedeelte van het terras is extra breed, waardoor hier prima een tuinmeubelset is te plaatsen.

Oplevering: in overleg, kan spoedig.

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08