Jubileumplein 2, 3055 ZS Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 450.000,00 k.k.

Jubileumplein 2-2-1
Jubileumplein 2-2-2
Jubileumplein 2-2-3
Jubileumplein 2-2-4
Jubileumplein 2-2-5
Jubileumplein 2-2-6
Jubileumplein 2-2-7
Jubileumplein 2-2-8
Jubileumplein 2-2-9
Jubileumplein 2-2-10
Jubileumplein 2-2-11
Jubileumplein 2-2-12
Jubileumplein 2-2-13
Jubileumplein 2-2-14
Jubileumplein 2-2-15
Jubileumplein 2-2-16
Jubileumplein 2-2-17
Jubileumplein 2-2-18
Jubileumplein 2-2-19
Jubileumplein 2-2-20
Jubileumplein 2-2-21
Jubileumplein 2-2-22
Plattegronden (5)
Bekijk video

Jubileumplein 2, 3055 ZS ROTTERDAM Vraagprijs € 450.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Jubileumlein 2 te Rotterdam - Hillegersberg

Smaakvol verbouwd en vergroot jaren '20 woonhuis met fraai aangelegde en zonnige achtertuin. De woning beschikt over een opbouw, waardoor er ca. 22 m2 woonoppervlakte bij is gekomen.
Het huis is geheel gerenoveerd, o.a. leidingwerk, elektra, toilet, keuken, badkamer, vloeren, plafonds, stucwerk e.d. zijn vernieuwd c.q. uitgevoerd. Zoals eerder vermeld is er een opbouw gerealiseerd en zijn de keuken en badkamer verplaatst.

De woning is gelegen aan een rustig en kindvriendelijk plein. Op loopafstand van winkelstraat de Bergse Dorpsstraat, Weissenbruchlaan en de Van Beethovensingel met supermarkt en andere winkels voor de dagelijkse boodschappen. Openbaar vervoer is op loopafstand waaronder tramlijn 4. Goede aansluiting op uitvalswegen. In de nabije omgeving van de recreatiegebieden Het Lage Bergse Bos en de Bergse plassen en het familiepark Plaswijck. Tevens centraal gelegen t.o.v. diverse kinderdagverblijven, (basis)scholen en sportverenigingen. Vrij parkeren voor de deur.

Begane grond:
entree, trap naar verdieping.
Royale moderne leefkeuken aan de voorzijde van de woning. De keuken beschikt over diverse apparatuur, waaronder een keramische kookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser en combimagnetron. Tevens een handige inbouwkast. Vanuit de keuken is er een doorloop naar de gezellige woonkamer. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin. Het is mogelijk de woonkamer te vergroten middels een uitbouw. Tevens toegang tot een riante berg-/meterkast en modern toilet met fontein.

1e verdieping:
overloop, royale slaapkamer aan de voorzijde met diepe schuifkastenwand. Washok met opstelplaats cv-combiketel. Luxe badkamer met royale inloopdouche, 2e toilet en dubbele wastafel. Slaapkamer II aan de achterzijde.

2e verdieping:
middels vaste trap te bereiken. Hoogte ca. 2.80 m. Deze verdieping (ca. 22 m2) is in 2011 geplaatst middels een nokverhoging. Zeer licht door de grote raampartijen. Royale slaapkamer III met vaste kasten.
Zowel de 1e als de 2e verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer.

Tuin:
gelegen op het Westen. De gehele dag en avond de zon. Voorzien van houten schuur en achterom.

Bijzonderheden:
- gelegen op 108 m2 eigen grond;
- woonoppervlakte ca. 103 m2;
- dubbele beglazing, vloerisolatie en dakisolatie;
- het buitenschilderwerk begane grond en 1e verdieping is uitgevoerd in 2016;
- schilderwerk van de opbouw en schuur is in 2019 uitgevoerd;
- warm water en verwarming middels cv-combiketel (Agpo 2006);
- achtertuin op het Westen voorzien van grote houten schuur (2014) en een achterom;
- Vereniging van Eigenaren is actief, jaarlijkse bijdrage ca. € 300,- t.b.v. het onderhoud van de binnenpaden en de vijvers;
- mogelijkheid tot het realiseren van extra woonoppervlakte door een uitbouw aan achterzijde (4 m vergunningsvrij).

Oplevering: in overleg

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08