Donizettilaan 16, 3055 SH Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 600.000,00 k.k.

Donizettilaan 16-2-1
Donizettilaan 16-2-2
Donizettilaan 16-2-3
Donizettilaan 16-2-4
Donizettilaan 16-2-5
Donizettilaan 16-2-6
Donizettilaan 16-2-7
Donizettilaan 16-2-8
Donizettilaan 16-2-9
Donizettilaan 16-2-10
Donizettilaan 16-2-11
Donizettilaan 16-2-12
Donizettilaan 16-2-13
Donizettilaan 16-2-14
Donizettilaan 16-2-15
Donizettilaan 16-2-16
Donizettilaan 16-2-17
Donizettilaan 16-2-18
Donizettilaan 16-2-19
Donizettilaan 16-2-20
Donizettilaan 16-2-21
Donizettilaan 16-2-22
Plattegronden (4)
Bekijk video

Donizettilaan 16, 3055 SH ROTTERDAM Vraagprijs € 600.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Donizettilaan 16 te Rotterdam - Hillegersberg

Rustig gelegen speels ingedeelde hoekwoning met garage en royale achtertuin op het Noordwesten. Gelegen op een perceel van 277 m2 eigen grond. De woning ligt direct aan de rand van het Lage Bergse Bos in een doodlopende straat. Hierdoor is de straat zeer rustig en kindvriendelijk. De woning beschikt over een extra kelder onder de woonkamer met een stahoogte van ca. 2.10 m.

De mogelijkheid bestaat om de woning aanzienlijk te vergroten middels het plaatsen van een geheel nieuwe tweede (zolder) verdieping. Diverse naburige woningen in de directe omgeving hebben dit reeds gedaan.

Op loopafstand zijn diverse (basis)scholen, kinderdagverblijven, de internationale school en de winkels aan het Van Beethovenplein. Recreatiegebied de Rotte en de Rottemeren, tramlijn 4 en bushalte lijn 35 zijn ook allemaal op loopafstand. Daarnaast zijn er diverse sportverenigingen (o.a. voetbalvereniging Hillegersberg, VOC en Hockey Club Rotterdam), de winkels rondom de Bergse Dorpsstraat en de Bergse Plassen op loop- en fietsafstand. Het centrum van Rotterdam is op ca. 20 minuten fietsafstand gelegen. Tot slot zijn de diverse uitvalswegen rondom Rotterdam eenvoudig en snel per auto bereikbaar.

Begane grond:
entree, hal, meterkast, toilet met fontein. Toegang tot de kelder, trapopgang en woonkamer. Gezellige zitkamer met gashaard aan de voorzijde, doorloop naar de eetkamer. Toegang tot de achtertuin middels schuifpui. Open keuken met diverse inbouwapparatuur in hoekopstelling.

Kelder:
verdeeld in twee ruimten met veel berging, tevens de opstelplaats van de cv-ketel, de wasmachine en droger.

1e verdieping:
overloop met daglicht (dakkoepel). Slaapkamer I aan de voorzijde met toegang tot klein balkon. Slaapkamer II in de volle lengte van de woning gelegen met balkon aan de voorzijde. Deze kamer is te splitsen in twee slaapkamers. Vergrote badkamer met hoekbad, separate douche en dubbele wastafel. In de oorspronkelijke badkamer bevindt zich het 2e toilet. Deze ruimte is zeer geschikt voor een washok.

Tuin:
de achtertuin is gelegen op het Noordwesten. Door de naastgelegen garage is de achtertuin extra breed en voldoende diep om eventueel de woning over de volle breedte inclusief garage aan de achterzijde uit te bouwen.
De voortuin is gelegen op het Zuidoosten en beschikt over een eigen oprit.

Garage:
direct naast de woning is de aangebouwde stenen garage gelegen. De mogelijkheid bestaat om de garage toe te voegen aan de woonruimte/-kamer en het realiseren van een royale leefkeuken.

Oplevering: in overleg, kan spoedig

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08