Adrianalaan 81, 3053 WD Rotterdam - Schiebroek Vraagprijs € 325.000,00 k.k.

Adrianalaan 81-2-1
Adrianalaan 81-2-2
Adrianalaan 81-2-3
Adrianalaan 81-2-4
Adrianalaan 81-2-5
Adrianalaan 81-2-6
Adrianalaan 81-2-7
Adrianalaan 81-2-8
Adrianalaan 81-2-9
Adrianalaan 81-2-10
Adrianalaan 81-2-11
Adrianalaan 81-2-12
Adrianalaan 81-2-13
Adrianalaan 81-2-14
Adrianalaan 81-2-15
Adrianalaan 81-2-16
Adrianalaan 81-2-17
Adrianalaan 81-2-18
Adrianalaan 81-2-19
Adrianalaan 81-2-20
Adrianalaan 81-2-21
Plattegronden (3)

Adrianalaan 81, 3053 WD ROTTERDAM Vraagprijs € 325.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Adrianalaan 81 te Rotterdam - Schiebroek

Instapklaar 3-kamer BEGANE GROND-appartement gelegen aan de fraaie Meidoornsingel met een zonnige voor- en achtertuin.

Dit comfortabele appartement biedt onder meer een zonnige woonkamer met vrij uitzicht over de singel, moderne open keuken, modern sanitair, twee slaapkamers en een eigen separate berging.

Het kleinschalige appartementencomplex ligt rustig én centraal, vlakbij de Peppelweg met een divers aanbod aan horecagelegenheden en winkels met o.a. een Albert Heijn voor de dagelijkse boodschappen. Op vrijdag is er een gezellige markt. Ook het Schiebroeksepark en diverse sportverenigingen zijn in de directe omgeving te vinden. Tramlijn 125 stopt vlakbij en Metrolijn E rijdt in minder dan tien minuten naar Rotterdam CS en binnen ca. 25 minuten naar Den Haag CS. Op de fiets is het centrum van Rotterdam binnen 20 minuten bereikbaar. De uitvalswegen rondom Rotterdam zijn eenvoudig te bereiken en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur.

Het gebouw wordt actief onderhouden door de Vereniging van Eigenaren. De VVE beschikt over een huishoudelijk reglement en een MeerJarenOnderhoudsplan. De bijdrage aan de VVE is circa € 140,- per maand.

Indeling:
Begane grond:
centrale gang met meterkast en separaat toilet en airco voor koeling van het gehele appartement. Beide slaapkamers zijn aan de voorzijde gelegen. De eerste slaapkamer heeft een ruime vaste (inloop)kast en eveneens toegang tot het toilet. De tweede slaapkamer heeft ook een vaste kast met de opstelling van de cv. ketel (2020).

De moderne badkamer is voorzien van wastafel, (inloop)douche, de wasmachineaansluiting, elektrische vloerverwarming en mechanische ventilatie.

De woonkamer is over de volle breedte van de woning met grote raampartijen. Hierdoor geniet de woonkamer van zeer veel natuurlijke lichtinval en een vrij uitzicht over de tuin en de singel. De tuin is ook rechtstreeks vanuit de woonkamer toegankelijk.

De fraaie moderne open keuken is voorzien van koelkast, oven, vaatwasser en inductiekookplaat.

Aan de overzijde van de woning is de separate stenen berging gelegen. Deze berging is voorzien van elektra biedt extra bergruimte en een droge stalling voor de fiets.

Bijzonderheden:
in de koopakte zal een niet bewonersclausule worden opgenomen. De NVM Vragenlijst en de Lijst van Zaken zijn niet beschikbaar.

Energielabel: D

Oplevering: in overleg, kan eventueel spoedig.

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08