Terbregselaan 94, 3055 RH Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 475.000,00 k.k.

Terbregselaan 94-2-1
Terbregselaan 94-2-2
Terbregselaan 94-2-3
Terbregselaan 94-2-4
Terbregselaan 94-2-5
Terbregselaan 94-2-6
Terbregselaan 94-2-7
Terbregselaan 94-2-8
Terbregselaan 94-2-9
Terbregselaan 94-2-10
Terbregselaan 94-2-11
Terbregselaan 94-2-12
Terbregselaan 94-2-13
Terbregselaan 94-2-14
Terbregselaan 94-2-15
Terbregselaan 94-2-16
Terbregselaan 94-2-17
Terbregselaan 94-2-18
Terbregselaan 94-2-19
Terbregselaan 94-2-20
Terbregselaan 94-2-21
Terbregselaan 94-2-22
Plattegronden (6)
Bekijk video

Terbregselaan 94, 3055 RH ROTTERDAM Vraagprijs € 475.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Terbregselaan 94 te Rotterdam - Hillegersberg

Ruime 6-kamer tussenwoning met achtertuin op het Zuidwesten, gelegen op 179 m2 eigen grond. De gehele woning geniet van zeer veel natuurlijke lichtinval door de vele grote raampartijen.

De woning ligt centraal in de componistenwijk van Hillegersberg. Aan het begin van de straat ligt het gezellige Van Beethovenplein met diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. Even verderop is het grotere winkelgebied rondom de Bergse Dorpsstraat met o.a. een Albert Heijn XL. Met tramlijn 4 is in ca. 20 minuten het centrum van Rotterdam te bereiken. Op loopafstand van de woning zijn diverse basisscholen alsmede de Internationale School. Ook de recreatiegebieden van het Lage Bergse Bos en de Bergse Plassen zijn op loop-/fietsafstand. In de straat is ruim voldoende parkeergelegenheid en door de brede stoep is de omgeving zeer kindvriendelijk.

De woning dient geheel te worden gemoderniseerd.

Begane grond:
entree, vestibule, gang met toilet en toegang naar de kelder. De woonkamer heeft middels een schuifpui toegang tot de achtertuin. De woonkamer met open haard (thans niet in gebruik) heeft veel lichtinval en een vrij uitzicht aan de voorzijde. De eenvoudige keuken is half open maar heeft wel de mogelijkheid om deze door te breken om een volledig open keuken te kunnen realiseren. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de begane grond, over de volledige breedte, maximaal 4 meter vergunningsvrij uit te bouwen.

Kelder:
met een hoogte van ca. 1.80 m. Extra bergruimte, opstelplaats voor wasmachine, droger en cv-ketel en tevens de gas- en elektra voorzieningen.

1e verdieping:
overloop met separaat 2e toilet. Eenvoudige badkamer aan de achterzijde met een ligbad met douchevoorziening en een wastafelmeubel. Slaapkamer I aan achterzijde met vaste kast en balkon. Slaapkamer II aan voorzijde met vaste kast. Zij-/slaapkamer III aan voorzijde met eveneens een balkon.

Zolder:
overloop met aan beide zijden bergkasten, slaapkamer IV aan voorzijde en slaapkamer V aan achterzijde. Beide kamers zijn voorzien van een (kleine) dakkapel en bergruimte achter de knieschotten. Middels het plaatsen van royale dakkapellen zijn beide slaapkamers fors te vergroten alsmede is het realiseren van een 2e badkamer (op de huidige overloop aan de achterzijde) nog mogelijk.

Tuin:
er is een voor- en achtertuin. De achtertuin is zeer zonnig gelegen op het Zuidwesten, voorzien van een stenen berging en een achterom.

Bijzonderheden:
bij deze verkoop geldt een ouderdoms-, asbest- en niet-bewonersclausule. De notariskeuze is aan verkoper.

Oplevering: in overleg

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08