Strausslaan 22, 3055 CV Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 525.000,00 k.k.

Strausslaan 22-2-1
Strausslaan 22-2-2
Strausslaan 22-2-3
Strausslaan 22-2-4
Strausslaan 22-2-5
Strausslaan 22-2-6
Strausslaan 22-2-7
Strausslaan 22-2-8
Strausslaan 22-2-9
Strausslaan 22-2-10
Strausslaan 22-2-11
Strausslaan 22-2-12
Strausslaan 22-2-13
Strausslaan 22-2-14
Strausslaan 22-2-15
Strausslaan 22-2-16
Strausslaan 22-2-17
Strausslaan 22-2-18
Strausslaan 22-2-19
Strausslaan 22-2-20
Strausslaan 22-2-21
Strausslaan 22-2-22
Plattegronden (4)
Bekijk video

Strausslaan 22, 3055 CV ROTTERDAM Vraagprijs € 525.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Strausslaan 22 te Rotterdam - Hillegersberg

Modern ingerichte eengezinswoning in een rustige straat met een royale achtertuin op het Zuidoosten. De woning is centraal gelegen in de componistenwijk. De winkels aan het Van Beethovenplein, het Lage Bergse Bos en diverse scholen, inclusief de Nord Anglia International School, zijn allemaal op loopafstand gelegen. Het winkelgebied rondom de Bergse Dorpsstraat en verschillende sportverenigingen zijn op ca. vijf minuten fietsafstand. Het centrum van Rotterdam is op de fiets binnen 20 minuten bereikbaar.

De straat is zeer rustig en door de brede stoep zeer kindvriendelijk. Daarnaast is er ruime voldoende (gratis) parkeergelegenheid. De woning is de afgelopen jaren modern ingericht en keurig onderhouden. Het huis biedt daardoor thans alle hedendaagse gemakken en comfort. Mede dankzij de grote dakkapellen biedt de woning vijf slaapkamers.

Begane grond:
entree, vestibule met garderobe en meterkast, centrale gang met trap naar de 1e verdieping en een verdiepte kelderkast. Naast praktische extra bergruimte zijn in deze kelder tevens de aansluitingen voor de wasmachine en droger. De woonkamer is aan de voorzijde uitgebouwd en voorzien van een allesbrander. De afgesloten keuken aan achterzijde is modern ingericht en onder andere voorzien van een 5-pitsgasfornuis, vaatwasser, koel-/vriescombinatie, magnetron, afzuigkap en oven.

Alle ramen op de begane grond zijn voorzien van dubbel glas en recent is een nieuwe laminaatvloer gelegd.

Mede door het ruime formaat van de achtertuin kan de woning prima aan de achterzijde op de begane grond nog worden uitgebouwd. Vergunningsvrij kan de woonkamer maximaal vier meter worden verlengd. Eventueel kan dan ook een open keuken worden gerealiseerd.

1e verdieping:
centrale overloop. Twee slaapkamers aan de voorzijde met beide toegang tot het balkon. De mogelijkheid bestaat om één van deze slaapkamers te vergroten middels het toevoegen van het balkon. Diverse naburige woningen hebben dit reeds gedaan. De derde (ouder)slaapkamer is aan de achterzijde gelegen. De moderne badkamer is voorzien van toilet, ligbad, separate douche en wastafel.

Zolder:
in 2017 zijn aan de voor- en achterzijde grote (kunststof) dakkapellen geplaatst. Hierdoor zijn twee royale slaapkamers gerealiseerd. In de slaapkamer aan de achterzijde is een vaste kast met de opstelling van de cv-ketel (uit 2017). Beide dakkapellen zijn geheel geïsoleerd met onder andere dubbel glas.

Tuin:
in de ruime voortuin is een fietsenberging. De achtertuin is bijna 15 meter lang en gelegen op het zonnige Zuidoosten. De houten schuur in de achtertuin is medio 2014 geplaatst.

Oplevering: in overleg, planning verkopers is eind oktober

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08