Visvreugdstraat 37, 3054 VK Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 300.000,00 k.k.

Visvreugdstraat 37-2-1
Visvreugdstraat 37-2-2
Visvreugdstraat 37-2-3
Visvreugdstraat 37-2-4
Visvreugdstraat 37-2-5
Visvreugdstraat 37-2-6
Visvreugdstraat 37-2-7
Visvreugdstraat 37-2-8
Visvreugdstraat 37-2-9
Visvreugdstraat 37-2-10
Visvreugdstraat 37-2-11
Visvreugdstraat 37-2-12
Visvreugdstraat 37-2-13
Visvreugdstraat 37-2-14
Visvreugdstraat 37-2-15
Visvreugdstraat 37-2-16
Visvreugdstraat 37-2-17
Plattegronden (3)

Visvreugdstraat 37, 3054 VK ROTTERDAM Vraagprijs € 300.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Visvreugdstraat 37 te Rotterdam - Hillegersberg

Op de eerste verdieping van het gebouw ‘De Grindhorst’ ligt een keurig onderhouden 3-kamer hoek appartement met privéterras! Tevens behoort bij de woning nog een privéparkeerplaats en een afzonderlijke berging in de onderbouw.

Het appartement heeft een volledig vrij uitzicht. Op loopafstand ligt de dorpskern van Hillegersberg met een grote verscheidenheid van winkels en horecagelegenheden, de Bergse Plassen en allerlei sportverenigingen.

Tegenover het complex is de halte van buslijn 174 en iets verderop, in de Bergse Dorpsstraat, is de halte van tramlijn 4.

Dit is een ideale plek om comfortabel en veilig te wonen én nabij alle voorzieningen.

Elke bewoner van de Grindhorst is ook lid van de woongroep Hillegersberg-Schiebroek. Voor een zeer bescheiden bedrag kunnen de leden beschikken over een grote ontmoetingsruimte, kantoor en hobbyruimte. Voor logés en/of gasten is er een apart gastenverblijf met badkamer en pantry aanwezig.

Er is een actieve Vereniging van Eigenaren, de maandelijkse bijdrage bedraagt € 210,-.

Begane grond:
keurige afgesloten entree met brievenbussen, bellentableau, video-intercom, liftinstallatie en de toegang tot de privébergingen.

1e verdieping:
entree, centrale hal met meterkast, woonkamer met open keuken aan de voorzijde en zeer veel ramen/vrij uitzicht door de hoekligging. De keuken is in L-opstelling en voorzien van een keramische kookplaat, oven en vaatwasser.
Naast de woonkamer ligt een (grote) slaapkamer. Deze kamer is zowel vanuit de woonkamer als badkamer toegankelijk. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, wastafel en aansluiting wasmachine.
Tweede slaapkamer gelegen aan de voorzijde. Aangrenzend op deze slaapkamer is de inpandige berging met opstelplaats cv-ketel.

Het gehele appartement is voorzien van een nette laminaat vloer en bij alle ramen zijn horren.

Terrastuin:
door de ligging aan het talud beschikken alleen de woningen op de 1e verdieping over een terrastuin. Deze is direct toegankelijk via de slaapkamer en is charmant gelegen aan een binnenwater.
Aan de voorzijde van het gebouw, direct bij de ingang, ligt een eigen parkeerplaats exclusief behorende bij het appartement.

Oplevering: in overleg, kan spoedig

Bij deze verkoop geldt een niet-bewonersclausule. De woning wordt in haar huidige staat overgedragen.
Er is geen NVM Vragenlijst en Lijst van Zaken beschikbaar.

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08