Verdilaan 9, 3055 SL Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 550.000,00 k.k.

Verdilaan 9-2-1
Verdilaan 9-2-2
Verdilaan 9-2-3
Verdilaan 9-2-4
Verdilaan 9-2-5
Verdilaan 9-2-6
Verdilaan 9-2-7
Verdilaan 9-2-8
Verdilaan 9-2-9
Verdilaan 9-2-10
Verdilaan 9-2-11
Verdilaan 9-2-12
Verdilaan 9-2-13
Verdilaan 9-2-14
Verdilaan 9-2-15
Verdilaan 9-2-16
Verdilaan 9-2-17
Verdilaan 9-2-18
Verdilaan 9-2-19
Verdilaan 9-2-20
Verdilaan 9-2-21
Verdilaan 9-2-22
Verdilaan 9-2-23
Plattegronden (4)
Bekijk video

Verdilaan 9, 3055 SL ROTTERDAM Vraagprijs € 550.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Verdilaan 9 te Rotterdam - Hillegersberg

Rustig gelegen speels ingedeelde hoekwoning met garage en royale achtertuin op het Zuidoosten. Gelegen op een perceel van 276 m2 eigen grond. De woning ligt direct aan de rand van het Lage Bergse Bos in een doodlopende straat. Hierdoor is de straat zeer rustig en kindvriendelijk.

De mogelijkheid bestaat om de woning aanzienlijk te vergroten middels het plaatsen van een geheel nieuwe tweede (zolder) verdieping. Diverse naburige woningen in de directe omgeving hebben dit reeds gedaan.

Op loop-/fietsafstand zijn diverse (basis)scholen, kinderdagverblijven, de internationale school en de winkels aan het Van Beethovenplein en de Bergse Dorpsstraat. Nabij het recreatiegebied het Lage Bergse Bos, de Rotte en de Rottemeren. Daarnaast zijn er diverse sportverenigingen (o.a. voetbalvereniging Hillegersberg, VOC en Hockey Club Rotterdam). Bus- en tramverbinding zijn op loopafstand. Het centrum van Rotterdam is op ca. 20 minuten fietsafstand gelegen. Tot slot zijn de diverse uitvalswegen rondom Rotterdam eenvoudig en snel per auto bereikbaar.

Begane grond:
entree, vestibule met meterkast, centrale gang met toilet en trap naar 1e verdieping en kelder. Deze kelder heeft een hoogte van bijna 2 meter en heeft een opstelling van de cv-ketel en de aansluiting voor de wasmachine.

De keuken is aan de achterzijde toegankelijk vanuit de woonkamer. De keuken is in een U-opstelling met diverse apparatuur zoals een kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en oven. De woonkamer met open haard en laminaatvloer heeft aan de voor- en achterzijde grote raampartijen en geniet hierdoor van zeer veel natuurlijke lichtinval. De achtertuin is zowel toegankelijk vanuit de woonkamer als vanuit de keuken. De begane grond is voorzien van elektrische rolluiken.

Direct naast de woning is de aangebouwde stenen garage gelegen. De mogelijkheid bestaat om de garage eventueel toe te voegen aan de woonruimte, waardoor er bijvoorbeeld een royale leefkeuken kan worden gerealiseerd. De garage heeft aan de achterzijde een deur met directe toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:
centrale overloop met separaat 2e toilet. De badkamer aan de voorzijde is voorzien van een ligbad met douchegelegenheid en een dubbele wastafel. In totaal beschikt de woning over 3 slaapkamers. De "ouder" slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een vaste kastenwand en een balkon. De slaapkamers zijn voorzien van een parketvloer.

Tuin:
het totale perceel van de woning is 276 m2 en hierdoor beschikt de woning over zowel een ruime voor- als achtertuin. De oprit in de voortuin voor de garage is bijna 10 meter lang en biedt een mogelijkheid om de (elektrische) auto op eigen terrein te parkeren.

Door de naastgelegen garage is de achtertuin extra breed (ca. 9.20 meter) en voldoende diep om eventueel de woning over de volle breedte inclusief garage aan de achterzijde uit te bouwen. Door dit royale formaat biedt de achtertuin gedurende het gehele jaar een plek in de zon. De tuin- en balkondeuren zijn voorzien van schuifhorren.

Bijzonderheden:
- niet bewoners clausule van toepassing.

Oplevering: in overleg, kan spoedig

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08