Larikslaan 136, 3053 LE Rotterdam - Schiebroek Vraagprijs € 435.000,00 k.k.

Larikslaan 136-2-1
Larikslaan 136-2-2
Larikslaan 136-2-3
Larikslaan 136-2-4
Larikslaan 136-2-5
Larikslaan 136-2-6
Larikslaan 136-2-7
Larikslaan 136-2-8
Larikslaan 136-2-9
Larikslaan 136-2-10
Larikslaan 136-2-11
Larikslaan 136-2-12
Larikslaan 136-2-13
Larikslaan 136-2-14
Larikslaan 136-2-15
Larikslaan 136-2-16
Larikslaan 136-2-17
Plattegronden (6)
Bekijk video

Larikslaan 136, 3053 LE ROTTERDAM Vraagprijs € 435.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Larikslaan 136 te Rotterdam - Schiebroek

Deze woning biedt alle mogelijkheden - om geheel naar eigen smaak, budget en tijd - om een fijne en moderne gezinswoning te realiseren. De centrale ligging in Schiebroek en de ruime achtertuin op het Zuidwesten zijn grote pluspunten van deze woning.

Nabij gelegen is de Peppelweg met een breed aanbod van winkels, o.a. een Albert Heijn, Hema en een Plus supermarkt, alsmede verschillende horecagelegenheden. Op vrijdag is er een gezellige kleine markt. In de directe omgeving is een ruim aanbod van diverse scholen voor zowel basis- als middelbaar onderwijs als kinderopvang.
Rotterdam The Hague Airport is met de auto binnen nog geen 10 minuten bereikbaar en vanaf Randstad Railstation Meijersplein rijdt een rechtstreekse buslijn naar het vliegveld. Tramlijn 25 stopt in de straat en Metrolijn E rijdt in minder dan tien minuten naar Centraal Station Rotterdam en binnen ca. 25 minuten naar Centraal Station Den Haag. Op de fiets is het centrum van Rotterdam binnen 20 minuten bereikbaar.

In zowel Schiebroek als in Hillegersberg is een ruim aanbod van sportverenigingen. Op nog geen vijf minuten fietsafstand liggen onder ander Hockey Vereniging Rotterdam, voetbalvereniging VOC en tennisvereniging Plaswijck en zwembad De Wilgenring.

De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. De overige inrichting (o.a. keuken, sanitair en technische installaties) is eenvoudig. In de woning zijn de originele deuren inclusief deurbeslag nog aanwezig, alsmede divers origineel tegelwerk.

Begane grond:
entree, vestibule met meterkast, gang met toilet en toegang tot de kelder. De kelder is ca. 15 m2 groot en biedt veel praktische extra (droge) bergruimte. De aansluitingen van de wasmachine en droger alsmede de opstelling van de
cv-ketel zijn in de kelder eventueel eenvoudig te realiseren.

De keuken heeft direct toegang tot de achtertuin.

De woonkamer heeft aan de voorzijde een erker en een schuifpui naar de achtertuin. Door de ruime achtertuin bestaat de mogelijkheid om de woning aan de achterzijde vier meter - vergunningsvrij - uit te bouwen.

1e verdieping:
centrale overloop. Badkamer voorzien van ligbad, wastafel en 2e toilet. Ruime voor- en achterslaapkamer en een kleinere 3e slaapkamer aan de achterzijde.

Zolder:
bereikbaar via vaste (steek)trap. De hoogte van de zolder is thans 1.95 m en daardoor geen onderdeel van de woonoppervlakte. Diverse naburige woningen hebben middels dakkapellen/nokverhoging op de zolderverdieping voldoende hoogte gerealiseerd zodat ook deze verdieping (gedeeltelijk) ook tot de woonoppervlakte gerekend kan worden.

De zolder is thans verdeeld in een overloop en een kamer, beide met dakraam. De zolder is thans in gebruik als bergruimte.

Tuin:
zowel de voor- als achtertuin hebben een royaal formaat. De achtertuin is circa 18 meter lang en gunstig gelegen op het zonnige Westen met een vrij uitzicht. De achtertuin heeft een achterom en een stenen schuur.

Bijzonderheden:
- NVM vragenlijst en lijst roerende zaken is niet aanwezig;
- bij deze verkoop geldt een ouderdoms-, asbest- en niet-bewonersclausule.

Oplevering: in overleg, kan spoedig

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08