Adriaen van der Doeslaan 36 a, 3054 EE Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 550.000,00 k.k.

Adriaen van der Doeslaan 36 a-2-1
Adriaen van der Doeslaan 36 a-2-2
Adriaen van der Doeslaan 36 a-2-3
Adriaen van der Doeslaan 36 a-2-4
Adriaen van der Doeslaan 36 a-2-5
Adriaen van der Doeslaan 36 a-2-6
Adriaen van der Doeslaan 36 a-2-7
Adriaen van der Doeslaan 36 a-2-8
Adriaen van der Doeslaan 36 a-2-9
Adriaen van der Doeslaan 36 a-2-10
Adriaen van der Doeslaan 36 a-2-11
Adriaen van der Doeslaan 36 a-2-12
Adriaen van der Doeslaan 36 a-2-13
Adriaen van der Doeslaan 36 a-2-14
Adriaen van der Doeslaan 36 a-2-15
Adriaen van der Doeslaan 36 a-2-16
Adriaen van der Doeslaan 36 a-2-17
Adriaen van der Doeslaan 36 a-2-18
Adriaen van der Doeslaan 36 a-2-19
Adriaen van der Doeslaan 36 a-2-20
Adriaen van der Doeslaan 36 a-2-21
Adriaen van der Doeslaan 36 a-2-22
Adriaen van der Doeslaan 36 a-2-23
Adriaen van der Doeslaan 36 a-2-24
Adriaen van der Doeslaan 36 a-2-25
Adriaen van der Doeslaan 36 a-2-26
Adriaen van der Doeslaan 36 a-2-27
Adriaen van der Doeslaan 36 a-2-28
Plattegronden (3)
Bekijk video

Adriaen van der Doeslaan 36 a, 3054 EE ROTTERDAM Vraagprijs € 550.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Adriaen van der Doeslaan 36a te Rotterdam - Hillegersberg

Prachtig modern ingerichte dubbele benedenwoning verdeeld over beletage en souterrain en met een vrij gelegen en zonnige achtertuin!

De woning is gelegen in de karakteristieke dorpskern van Hillegersberg. De winkels rondom de Bergse Dorpsstraat - met onder andere een Albert Heijn XL - zijn op loopafstand gelegen. Ook het natuurzwembad 't Zwarte Plasje en tennisvereniging Plaswijck liggen om de hoek. In de directe omgeving zijn diverse scholen voor zowel basis- als middelbaar onderwijs. Daarnaast is de North Anglica School op vijf minuten fietsafstand.

Diverse sportverenigingen zijn vertegenwoordigd in de wijk waaronder voetbal, rugby, hockey en honkbal, allen op fietsafstand gelegen. Ook de recreatiegebieden van de Bergse Plassen, rivier De Rotte en het Lage en Hoge Bergse Bos met onder andere de golfbaan De Hooge Rotterdamsche bevinden zich in de directe omgeving.

Het centrum van Rotterdam is met de fiets binnen 20 minuten bereikbaar. De tramhalte van lijn 4 ligt op loopafstand in de Bergse Dorpsstraat. Het station voor de Randstadrail aan de Melanchtonweg is op ca. 10 minuten fietsafstand. De uitvalswegen rondom Rotterdam alsmede Rotterdam The Hague Airport zijn snel en eenvoudig bereikbaar.

De Vereniging van Eigenaren bestaat uit twee appartementsrechten. De VVE beschikt over een opstalverzekering alsmede een onderhoudsplan voor de komende jaren en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Behoudens betaling van de gezamenlijke verzekeringen, is geen sprake van een maandelijkse bijdrage doch bij beide eigenaren is in eigen beheer een reserve beschikbaar. Voor de komende jaren is er geen grootschalig onderhoud aan het gebouw nodig. In 2020 is het pannendak geheel gerenoveerd, kozijnen voor en achter geschilderd en is woning volledig voorzien van dubbel glas.

Begane grond/beletage:
entree, vestibule gang met vergroot modern toilet en trap naar souterrain. De woonkamer is ruim 11.50 meter lang en heeft aan de voorzijde een charmante erker. De huidige eigenaren hebben in de woonkamer thans een extra werkplek voor het thuiswerken gerealiseerd. Door het royale formaat van de woonkamer past dit makkelijk. Door de hogere ligging van de woonkamer ten opzichte van het straatniveau biedt de woonkamer zowel aan voor- als achterzijde een vrij uitzicht. In de woonkamer is een lange vaste kastenwand met een daarin geïntegreerde (gas) open haard.

Aan de achterzijde is de open keuken met kookeiland. In het kookeiland is de opstelling van een Boretti 5-pits gasfornuis, oven en afzuigkap. Separaat onder het raam is het spoelgedeelte met onder andere de vaatwasser. Beide keukendelen zijn voorzien van composiet aanrechtbladen.

Aan achterzijde grenst het balkon op dezelfde hoogte als de woonkamer. Vanaf dit balkon is toegang, middels een korte trap, naar de achtertuin. Aan deze zijde van de gevel is zonwering aanwezig.

Souterrain:
centrale ruime overloop met aan de achterzijde toegang tot de berging. In deze berging zijn de aansluitingen voor wasmachine/droger en de opstelling van de cv-ketel.

De slaapkamer aan de voorzijde is over de volle breedte van de woning met (hoge) ramen in de erker. De tweede slaapkamer ligt aan de achterzijde. Ook deze slaapkamer beschikt over (hoge) ramen in de achtergevel.

Tussen beide slaapkamers is de kastenkamer gelegen. Deze kamer is rondom voorzien van fraaie vaste kasten met heel veel berg- en ophangruimte.

De moderne badkamer is voorzien van ligbad, separate douche, dubbele wastafel en tweede toilet.

Alle kamers zijn rechtstreeks vanuit de centrale overloop toegankelijk. Door de hoogte van ca. 2.55 meter en de ramen aan voor- en achterzijde is het gehele souterrain een comfortabele woonverdieping. Daarnaast is het voordeel van het souterrain dat er gedurende het gehele jaar altijd een prettig temperatuur is: lekker koel in de warme zomer en in de winter behaaglijk.

Zowel de begane grond als het souterrain zijn geheel voorzien van een PVC vloer.

Tuin:
de achtertuin is gelegen op het Westen en beschikt over een achterom. De achtertuin grenst aan de tuinen van de achterburen en biedt hierdoor veel privacy en een vrij en groen uitzicht. Door de ligging op het Westen is het heerlijk genieten tot het laatste avondzonnetje.

Oplevering: in overleg.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08