Kerstant van den Bergelaan 16 a, 3054 ER Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 550.000,00 k.k.

Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-1
Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-2
Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-3
Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-4
Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-5
Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-6
Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-7
Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-8
Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-9
Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-10
Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-11
Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-12
Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-13
Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-14
Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-15
Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-16
Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-17
Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-18
Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-19
Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-20
Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-21
Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-22
Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-23
Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-24
Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-25
Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-26
Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-27
Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-28
Kerstant van den Bergelaan 16 a-2-29
Plattegronden (4)
Bekijk video

Kerstant van den Bergelaan 16 a, 3054 ER ROTTERDAM Vraagprijs € 550.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Kerstant van den Bergelaan 16a te Rotterdam - Hillegersberg

Altijd al twee eigen scharrelkippen in de achtertuin willen hebben? De verkopers van deze woning zijn namelijk akkoord, indien gewenst, om de scharrelkippen bij de verkoop van de woning over te dragen.

De woning is gelegen in de charmante en karakteristieke dorpskern van Hillegersberg. De winkels rondom de Bergse Dorpsstraat - met onder andere een Albert Heijn XL - zijn op loopafstand gelegen. Ook het natuurzwembad 't Zwarte Plasje en tennisvereniging Plaswijck liggen om de hoek. In de directe omgeving zijn diverse scholen voor zowel basis- als middelbaar onderwijs. Daarnaast is de North Anglica School op vijf minuten fietsafstand.

Diverse sportverenigingen zijn volop vertegenwoordigd in de wijk waaronder voetbal, rugby, hockey en honkbal, allen op fietsafstand gelegen. Ook de recreatiegebieden van de Bergse Plassen, rivier De Rotte en het Lage en Hoge Bergse Bos met onder andere de golfbaan De Hooge Rotterdamsche bevinden zich in de directe omgeving.

Het centrum van Rotterdam is met de fiets binnen 20 minuten bereikbaar. De tramhalte van lijn 4 ligt op loopafstand in de Bergse Dorpsstraat. Het station voor de Randstadrail aan de Melanchtonweg is op ca. 10 minuten fietsafstand. De uitvalswegen rondom Rotterdam alsmede Rotterdam The Hague Airport zijn snel en eenvoudig bereikbaar.

De Vereniging van Eigenaren bestaat uit twee appartementsrechten. De VVE beschikt over een opstalverzekering en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De bijdrage aan deze VVE is € 50,- per maand.

Begane grond/beletage:
entree, vestibule, gang met vergroot modern toilet en trap naar souterrain. De woonkamer is ruim 11.75 meter lang en geniet van grote ramen aan de voor- en achterzijde met veel natuurlijke lichtinval. Door de hogere ligging van de woonkamer ten opzichte van het straatniveau biedt de woonkamer zowel aan voor- als achterzijde een vrij uitzicht.
Middels een korte trap aan de achterzijde is er toegang naar de achtertuin.

Aan de achterzijde ligt de moderne open keuken in een U-opstelling. De keuken is onder andere voorzien van een hardstenen aanrechtblad, koelkast, royaal 5-pitsgasfornuis met oven en vaatwasser.

Op de gehele begane grond ligt een eiken houten plankenvloer.

Souterrain:
centrale ruime overloop met berging en aansluitingen voor wasmachine/droger en een separaat 2e toilet.

De royale en moderne badkamer aan de voorzijde is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel, separate (inloop)douche, mechanische ventilatie én vloerverwarming.
De eerste slaapkamer aan de voorzijde heeft een smal raam in de voorgevel. De tweede slaapkamer ligt aan de achterzijde. Deze slaapkamer beschikt over grote ramen in de achtergevel uitkijkend over de achtertuin.
Tussen beide slaapkamers is de kastenkamer gelegen. Deze kamer is thans ingericht als inloop(kleding)kast en biedt daarnaast nog veel extra bergruimte.
De 3e slaapkamer ligt aan de achterzijde en heeft een raam in de achtergevel. In deze slaapkamer is een vaste kast met hierin de opstelling van de cv-ketel.

Alle kamers zijn rechtstreeks vanuit de centrale overloop toegankelijk. Door de hoogte van ca. 2.55 meter en de ramen aan voor- en achterzijde is het gehele souterrain een comfortabele woonverdieping. Daarnaast is het voordeel van het souterrain dat er gedurende het gehele jaar altijd een prettig temperatuur is: lekker koel in de warme zomer en in de winter behaaglijk warm.

Tuin:
de achtertuin is ruim 16 meter diep en biedt door deze royale lengte altijd een plek in de zon. De tuin heeft een achterom (praktisch voor bijvoorbeeld (race)fietsen) en in de tuin staat een eenvoudige houten schuur voor bijvoorbeeld opslag van tuingereedschap.

Energielabel: D

Oplevering: in overleg

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08