Argonautenweg 3 k, 3054 RP Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 900.000,00 k.k.

Argonautenweg 3 k-2-1
Argonautenweg 3 k-2-2
Argonautenweg 3 k-2-3
Argonautenweg 3 k-2-4
Argonautenweg 3 k-2-5
Argonautenweg 3 k-2-6
Argonautenweg 3 k-2-7
Argonautenweg 3 k-2-8
Argonautenweg 3 k-2-9
Argonautenweg 3 k-2-10
Argonautenweg 3 k-2-11
Argonautenweg 3 k-2-12
Argonautenweg 3 k-2-13
Argonautenweg 3 k-2-14
Argonautenweg 3 k-2-15
Argonautenweg 3 k-2-16
Argonautenweg 3 k-2-17
Argonautenweg 3 k-2-18
Argonautenweg 3 k-2-19
Argonautenweg 3 k-2-20
Argonautenweg 3 k-2-21
Argonautenweg 3 k-2-22
Argonautenweg 3 k-2-23
Argonautenweg 3 k-2-24
Argonautenweg 3 k-2-25
Argonautenweg 3 k-2-26
Argonautenweg 3 k-2-27
Argonautenweg 3 k-2-28
Argonautenweg 3 k-2-29
Plattegronden (3)
Bekijk video

Argonautenweg 3 k, 3054 RP ROTTERDAM Vraagprijs € 900.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Argonautenweg 3k te Rotterdam - Hillegersberg

Uniek aanbod: dit appartement is sinds de realisatie in 2007 nog nooit te koop gekomen!

De woning is zeer centraal gelegen op de HOEK van de Argonautenweg en Grindweg op de TOPverdieping van het appartementencomplex Bergsteyn. Door deze hoekligging geniet de woning van zeer veel natuurlijke lichtinval en rondom een vrij en levendig uitzicht. Door de ligging op de 2e verdieping is nog steeds "contact" met het straatniveau maar ondervindt men hiervan geen last. Daarnaast heeft dit appartement het voordeel van geen bovenburen.

Het gezellige winkelgebied van Hillegersberg ligt letterlijk en figuurlijk direct bij de voordeur. De Albert Heijn XL is zelfs bereikbaar via binnendoor in het complex. De diverse gezellige terrassen en restaurants rondom de Bergse Dorpsstraat zijn allemaal op nog geen vijf minuten loopafstand gelegen. Tramlijn 4 en bus 35 hebben de haltes nagenoeg aan de overkant van de straat.

De recreatiegebieden van het Lage en Hoge Bergse Bos, de Rotte en de Bergse Plassen zijn allemaal op loop-/ fietsafstand gelegen. Evenals de diverse sportverenigingen van onder ander tennis, hockey, voetbal en cricket. Het centrum van Rotterdam is op de fiets binnen 20 minuten bereikbaar. Zowel de opritten naar de diverse snelwegen rondom Rotterdam alsmede Rotterdam The Hague Airport zijn met de auto snel en eenvoudig bereikbaar.

Het gebouw wordt actief onderhouden door de Vereniging van Eigenaren. De maandelijkse bijdrage hiervoor bedraagt voor de woning € 262,34 en voor de parkeerplaats € 27,86. Aan de achterzijde op de 1e verdieping van het complex is een riante gemeenschappelijke binnentuin.

Begane grond:
centrale entree met bellentableau en brievenbussen, lift en trap naar de verdiepingen. In de onderbouw zijn de bijbehorende berging en parkeerplaats gelegen.

2e verdieping:
entree, ruime hal met de meterkast en toilet.

Vanuit de gang zijn vervolgens de beide slaapkamers, de badkamer en de woonkamer toegankelijk. Tevens is via deze gang toegang tot de inpandige berging. In deze berging zijn onder andere de aansluitingen voor wasmachine/droger en de opstelling van de cv-ketel.

De beide slaapkamers zijn van een royaal formaat en zijn gelegen aan de zijde van de Grindweg en hebben beide toegang tot een balkon.

De moderne luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche, 2e toilet en een dubbele wastafel.

Het formaat van de woonkamer is zeer royaal en biedt hierdoor voldoende ruimte voor een ruim zitgedeelte, eettafelgedeelte en zelfs nog eventueel een werkplek/bureau.

De hoogwaardige open keuken is in een L-opstelling. Deze keuken is compleet voorzien van alle inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, combi-oven/magnetron, afwasmachine en koel-/vriescombinatie.

Terras:
het terras grenst direct aan de woonkamer en is zowel vanuit de open keuken als woonkamer middels schuifpuien toegankelijk. Het terras is ca. 17 m2, met een prachtig vrij uitzicht over de Bergse Dorpsstraat en de Streksingel. Het terras is niet overdekt en biedt hierdoor ook een heerlijke plek, gedurende het gehele jaar, in de zon.

Parkeren:
in de ondergelegen parkeergarage beschikt dit appartement over een parkeerplaats. Deze is gunstig gelegen in een hoek waardoor parkeren eenvoudig is. De parkeerplaatsen van de bewoners zijn gescheiden, middels een elektrisch bedienbaar hek, van de algemene parkeerplaatsen van de Albert Heijn bezoekers.

Energielabel: A

Oplevering: in overleg, kan eventueel spoedig

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08