Kerstant van den Bergelaan 78 a, 3054 EV Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 575.000,00 k.k.

Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-1
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-2
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-3
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-4
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-5
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-6
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-7
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-8
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-9
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-10
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-11
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-12
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-13
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-14
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-15
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-16
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-17
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-18
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-19
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-20
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-21
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-22
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-23
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-24
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-25
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-26
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-27
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-28
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-29
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-30
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-31
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-32
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-33
Kerstant van den Bergelaan 78 a-2-34
Plattegronden (3)
Bekijk video

Kerstant van den Bergelaan 78 a, 3054 EV ROTTERDAM Vraagprijs € 575.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Kerstant van den Bergelaan 78a te Rotterdam - Hillegersberg

Prachtig modern ingerichte dubbele HOEK benedenwoning verdeeld over beletage en souterrain met een zeer royale en zonnige achtertuin gelegen aan vaarwater naar de Bergse Plassen!

De woning is gelegen in de karakteristieke dorpskern van Hillegersberg. De winkels rondom de Bergse Dorpsstraat - met onder andere een Albert Heijn XL - zijn op loopafstand gelegen. Ook het natuurzwembad 't Zwarte Plasje en tennisvereniging Plaswijck liggen om de hoek. In de directe omgeving zijn diverse scholen voor zowel basis- als middelbaar onderwijs. Daarnaast is de North Anglica School op vijf minuten fietsafstand.

Diverse sportverenigingen zijn vertegenwoordigd in de wijk waaronder voetbal, rugby, hockey en honkbal, allen op fietsafstand. Ook de recreatiegebieden van de Bergse Plassen, rivier De Rotte en het Lage en Hoge Bergse Bos met onder andere de golfbaan De Hooge Rotterdamsche bevinden zich in de directe omgeving.

Het centrum van Rotterdam is met de fiets binnen 20 minuten bereikbaar. De tramhalte van lijn 4 ligt op loopafstand in de Bergse Dorpsstraat. Het station voor de Randstadrail aan de Melanchtonweg is op ca. 10 minuten fietsafstand. De uitvalswegen rondom Rotterdam alsmede Rotterdam The Hague Airport zijn snel en eenvoudig bereikbaar.

De Vereniging van Eigenaren bestaat uit twee appartementsrechten. De VVE beschikt over een opstalverzekering en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De bijdrage aan de VVE is € 75,- per maand. In onderling goed overleg wordt er door de VVE regelmatig benodigd onderhoud uitgevoerd. Het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2019 uitgevoerd.

Beletage:
via korte stenen trap toegang tot de entree/vestibule. Centrale gang met trap naar het souterrain en modern toilet. Royale woonkamer met aan de voorzijde een charmante erker en aan de achterzijde een leefkeuken met een open keuken. De woon- en eetkamer zijn eventueel te scheiden middels de nog aanwezige ensuite deur. De nette open keuken aan de achterzijde is onder andere voorzien van een koelkast, vriezer, gaskookplaat met oven, de opstelling van de cv-ketel (2021) en een werkeiland.

Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas, de wanden en plafonds zijn glad gestuukt en er ligt een charmante visgraat parketvloer.

Souterrain:
halverwege de trap vanaf de beletage naar het souterrain is de inpandige toegang tot de naastgelegen berging. Deze berging biedt praktische extra bergruimte, tevens zijn hier de aansluitingen voor wasmachine en droger. Zowel aan de voor- als achterzijde beschikt de berging over een deur en dient derhalve ook als "achterom" voor de tuin.

Het souterrain heeft een hoogte van ca. 1.95 m. Formeel geldt hierbij dat deze hoogte onvoldoende is om het souterrain tot woonoppervlakte te rekenen. Doch door het huidige gebruik, indeling, inrichting en het zeer beperkte verschil is het souterrain wel informeel volledig in gebruik als woonoppervlakte.

Centrale overloop met meterkast. Moderne badkamer aan de voorzijde met douche en dubbele wastafel. Ruime slaapkamer met erker aan voorzijde en ruime tweede slaapkamer aan de achterzijde. Tussen deze beide slaapkamers is de inloop(kleding)kast gelegen. De derde slaapkamer is eveneens aan de achterzijde gelegen. Beide achter-/slaapkamers beschikken over ruime raampartijen met hierdoor een leuk uitzicht over de achtertuin.

Het gehele souterrain is voorzien van een nette laminaatvloer en de originele balkenplafonds. Alle ramen in het souterrain zijn eveneens geheel voorzien van dubbel glas.

Tuin:
smalle voortuin aan de voorzijde. De zijtuin is grotendeels ingevuld met de houten berging. Via deze berging is er directe toegang tot de achtertuin. De achtertuin (ca. 1.200 x 8.50) biedt ruim voldoende mogelijkheden om heerlijk te genieten van de zon. Uniek hierbij is tevens de ligging aan het vaarwater richting de Bergse Plassen. Dit vaarwater is zeer breed en voldoende diep om eventueel een grote boot aan te leggen.

Energielabel: E

Oplevering: in overleg

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08