Schiekade 23 ab, 3033 BB Rotterdam - Noord Vraagprijs € 425.000,00 k.k.

Schiekade 23 ab-2-1
Schiekade 23 ab-2-2
Schiekade 23 ab-2-3
Schiekade 23 ab-2-4
Schiekade 23 ab-2-5
Schiekade 23 ab-2-6
Schiekade 23 ab-2-7
Schiekade 23 ab-2-8
Schiekade 23 ab-2-9
Schiekade 23 ab-2-10
Schiekade 23 ab-2-11
Schiekade 23 ab-2-12
Schiekade 23 ab-2-13
Schiekade 23 ab-2-14
Schiekade 23 ab-2-15
Schiekade 23 ab-2-16
Schiekade 23 ab-2-17
Schiekade 23 ab-2-18
Plattegronden (2)

Schiekade 23 ab, 3033 BB ROTTERDAM Vraagprijs € 425.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Schiekade 23ab te Rotterdam - Centrum

Om de hoek van het Rotterdam Centraal Station ligt een royaal 2-kamerappartement op de 3e verdieping met twee parkeerplaatsen. Het royale woonoppervlakte is ontstaan doordat twee appartementen zijn samengevoegd. De indeling is eventueel te wijzigen door bijvoorbeeld meerdere slaapkamers te realiseren.

Het appartement ligt zeer centraal. Niet alleen het centrum van Rotterdam met alle bruisende hectiek is heel dichtbij maar ook de sfeervolle, groene en rustige wijk Blijdorp is op loopafstand gelegen. De snelwegen rondom Rotterdam alsmede het centraal station zijn snel en eenvoudig bereikbaar.

Het appartement bevindt zich op de 3e verdieping van het appartementencomplex Residence Schieburgh. Het gebouw wordt actief onderhouden door de Vereniging van Eigenaren. De bijdrage aan deze VVE is ca. € 395,- per maand voor de woning en beide parkeerplaatsen.

Bij het complex behoort ook een grote Heemtuin welke door de gemeente wordt onderhouden. Door de ligging aan de achterzijde van het gebouw is het een rustige en zonnige tuin. Middels een recht van overpad door deze tuin is het parkeerterrein toegankelijk.

De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Het gebouw is gelegen op eigen grond.

Begane grond:
gemeenschappelijke, afgesloten entree van het complex. Middels het trappenhuis en de lift is het appartement op de 3e verdieping bereikbaar.
In de onderbouw beschikt de woning nog over twee bergingen voor de stalling van fietsen en extra bergruimte.

3e verdieping:
entree/ruime hal voorzien van intercom, meterkast, toilet en diepe bergkast. Woonkamer aan de voorzijde met ruim balkon op het Noordoosten en toegang tot de keuken. De Gaggenau keuken heeft veel kastruimte en is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een wasmachineaansluiting.
Aan de achterzijde van de woning is een zeer royale slaapkamer waar eventueel eenvoudig twee slaapkamers gerealiseerd kunnen worden. De kamer heeft een ruim balkon op het zonnige Zuidwesten met vrij uitzicht op de Heemtuin.
De riante badkamer is via de slaapkamer te bereiken en heeft een ligbad, douchecabine, dubbele wastafel met meubel, 2e toilet en bidet.

Parkeren:
op het aan de achterzijde gelegen (privé)parkeerterrein beschikt deze woning over twee eigen parkeerplaatsen. Dit terrein is afgesloten van de openbare weg.

Energielabel: C

Oplevering: in overleg, kan eventueel spoedig

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08