Theo Huizenaarpad 1, 3056 AJ Rotterdam - Nieuw Terbregge Vraagprijs € 550.000,00 k.k.

Theo Huizenaarpad 1-2-1
Theo Huizenaarpad 1-2-2
Theo Huizenaarpad 1-2-3
Theo Huizenaarpad 1-2-4
Theo Huizenaarpad 1-2-5
Theo Huizenaarpad 1-2-6
Theo Huizenaarpad 1-2-7
Theo Huizenaarpad 1-2-8
Theo Huizenaarpad 1-2-9
Theo Huizenaarpad 1-2-10
Theo Huizenaarpad 1-2-11
Theo Huizenaarpad 1-2-12
Theo Huizenaarpad 1-2-13
Theo Huizenaarpad 1-2-14
Theo Huizenaarpad 1-2-15
Theo Huizenaarpad 1-2-16
Theo Huizenaarpad 1-2-17
Theo Huizenaarpad 1-2-18
Theo Huizenaarpad 1-2-19
Theo Huizenaarpad 1-2-20
Theo Huizenaarpad 1-2-21
Theo Huizenaarpad 1-2-22
Theo Huizenaarpad 1-2-23
Theo Huizenaarpad 1-2-24
Theo Huizenaarpad 1-2-25
Plattegronden (5)
Bekijk video

Theo Huizenaarpad 1, 3056 AJ ROTTERDAM Vraagprijs € 550.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Theo Huizenaarpad 1 te Rotterdam - Nieuw Terbregge

Omgeven door groen en water in de kindvriendelijke woonwijk Nieuw Terbregge gelegen ruime 5-kamer HOEKwoning.

Deze verzorgde woning heeft veel te bieden voor een (jong) gezin waaronder een zonnige woonkamer, ruime leefkeuken, achtertuin met schuur, drie slaapkamers en een royale zolderverdieping met verrassende hoogte en een zonnig dakterras. Met een autovrije groenstrook voor de deur en een speeltuin om de hoek kunnen kinderen veilig buitenspelen.

De dagelijkse boodschappen zijn te halen bij de nabij gelegen supermarkten in het Molenlaankwartier, Binnenhof of bij de lokale winkeliers in de Bergse Dorpsstraat in Hillegersberg. Er zijn meerdere scholen, kinderdagverblijven en speelplekken in de directe omgeving. De woning ligt nabij de rivier De Rotte welke vervolgens overgaat in het recreatiegebied van het Lage Bergse Bos. Daarnaast is het centrum van Rotterdam ook snel en eenvoudig te bereiken. Buslijn 35 heeft middenin de wijk een halte. Deze buslijn rijdt vervolgens door naar het NS-station Alexander. Per auto zijn de snelwegen rondom Rotterdam snel bereikbaar.

Begane grond:
zijtuin met veranda en toegang tot de woning. Entree, gang, meterkast, trapkast, toilet met fonteintje. Ruime leefkeuken aan de voorzijde met dubbele deuren naar de veranda. De keuken is in een hoekopstelling en voorzien van veel werk- en kastruimte, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en magnetron. Lichte woonkamer met toegang tot de zonnige achtertuin op het Zuidoosten. De gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming.

1e verdieping:
overloop, ouderslaapkamer aan de voorzijde met Frans balkon en voorzien van een schuifkastenwand. De 2e slaapkamer is voorzien van drie zijramen en een raam aan de achterzijde. De 3e slaapkamer ligt eveneens aan de achterzijde en is thans in gebruik als kastenkamer. Verzorgde badkamer met ligbad, douchecabine, wastafel met meubel en toilet.

2e verdieping:
deze zolderverdieping oogt en voelt zeer ruim door de hoge nok en is uitermate geschikt om te gebruiken als masterbedroom. Separate ruimte voor de wasmachine, opstelplaats cv-ketel (2018) en mechanische ventilatie unit. Het dakterras van ca. 18 m2 biedt veel privacy en uitzicht op de groene buurt.

Buiten:
voortuin, zijtuin met veranda, achtertuin én royaal dakterras. De achtertuin is op het zonnige Zuidoosten gelegen en heeft een houten schuur en achterom. Het royale dakterras heeft dezelfde zonnige ligging en biedt vrij zicht op de wijk.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 2000;
- gelegen op eigen grond;
- volledig geïsoleerd vanuit de bouw;
- geheel voorzien van dubbele beglazing;
- schilderwerk achtergevel uitgevoerd begin 2022;
- begane grond voorzien van vloerverwarming;
- zonnige achtertuin, dakterras en veranda gelegen aan groenstrook;
- elektrisch bedienbaar zonnescherm achtertuin.

Energielabel: B

Oplevering: in overleg

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08