Lijsterbeslaan 5, 3053 NH Rotterdam - Schiebroek Vraagprijs € 650.000,00 k.k.

Lijsterbeslaan 5-2-1
Lijsterbeslaan 5-2-2
Lijsterbeslaan 5-2-3
Lijsterbeslaan 5-2-4
Lijsterbeslaan 5-2-5
Lijsterbeslaan 5-2-6
Lijsterbeslaan 5-2-7
Lijsterbeslaan 5-2-8
Lijsterbeslaan 5-2-9
Lijsterbeslaan 5-2-10
Lijsterbeslaan 5-2-11
Lijsterbeslaan 5-2-12
Lijsterbeslaan 5-2-13
Lijsterbeslaan 5-2-14
Lijsterbeslaan 5-2-15
Lijsterbeslaan 5-2-16
Lijsterbeslaan 5-2-17
Lijsterbeslaan 5-2-18
Lijsterbeslaan 5-2-19
Lijsterbeslaan 5-2-20
Lijsterbeslaan 5-2-21
Lijsterbeslaan 5-2-22
Lijsterbeslaan 5-2-23
Lijsterbeslaan 5-2-24
Lijsterbeslaan 5-2-25
Lijsterbeslaan 5-2-26
Lijsterbeslaan 5-2-27
Lijsterbeslaan 5-2-28
Lijsterbeslaan 5-2-29
Lijsterbeslaan 5-2-30
Lijsterbeslaan 5-2-31
Lijsterbeslaan 5-2-32
Lijsterbeslaan 5-2-33
Lijsterbeslaan 5-2-34
Lijsterbeslaan 5-2-35
Lijsterbeslaan 5-2-36
Plattegronden (6)
Bekijk video

Lijsterbeslaan 5, 3053 NH ROTTERDAM Vraagprijs € 650.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Lijsterbeslaan 5 te Rotterdam - Schiebroek

Charmante tussenwoning uit de jaren dertig in zeer geliefde en kindvriendelijke straat. Deze woning is van alle hedendaagse gemakken voorzien met onder andere als "extraatje" een vaste trap naar de zolderverdieping waarmee dit huis beschikt over zes (potentiële) slaapkamers en reeds nu al beschikt over twee badkamers.

Nabij gelegen is de Peppelweg met een breed aanbod van winkels, o.a. een Albert Heijn, Hema en een Plus supermarkt, alsmede verschillende horecagelegenheden. Op vrijdag is er een gezellige kleine markt. In de directe omgeving is een ruim aanbod van diverse scholen voor zowel basis- als middelbaar onderwijs als kinderopvang.
Rotterdam The Hague Airport is met de auto binnen nog geen 10 minuten bereikbaar en vanaf Randstad Railstation Meijersplein rijdt een rechtstreekse buslijn naar het vliegveld. De haltes Tramlijn 25 en Metrolijn E zijn eveneens zeer nabij. Deze Metrolijn E rijdt in minder dan tien minuten naar Centraal Station Rotterdam en binnen ca. 25 minuten naar Centraal Station Den Haag. Op de fiets is het centrum van Rotterdam binnen 20 minuten bereikbaar.

In zowel Schiebroek als in Hillegersberg is een ruim aanbod van sportverenigingen. Op nog geen vijf minuten fietsafstand liggen onder ander Hockeyclub Rotterdam, voetbalvereniging VOC, tennisvereniging Plaswijck en zwembad De Wilgenring.

Begane grond:
entree, vestibule/gang met vaste kast, trapkast en toilet. De woonkamer is ruim 10,5 meter lang en geniet van zeer veel natuurlijke lichtinval door de grote ramen aan voor- en achterzijde. Middels de dubbele deuren aan de achterzijde is de achtertuin vanuit de woonkamer direct toegankelijk. De moderne keuken is middels een doorbraak/toog "gekoppeld" aan de woonkamer. De keuken is onder andere voorzien van een gaskookplaat, oven, Quooker, koelkast, vriezer en vaatwasser. In de woonkamer ligt een houten vloer en in de keuken een charmante tegelvloer. Een aantal deuren zijn voorzien van glas-in-lood.

1e verdieping:
centrale overloop met 2e separaat toilet. Kleine slaapkamer I aan de voorzijde en slaapkamer II (= groot) aan de voorzijde met balkon. De derde slaapkamer (= groot) is aan de achterzijde gelegen en beschikt over diverse vaste kasten. De moderne badkamer aan de achterzijde is zowel vanuit de slaapkamer als vanuit de centrale overloop toegankelijk. De badkamer is voorzien van dubbele wastafel, ligbad en separate douche.

2e verdieping:
centrale overloop. Tweede badkamer aan de voorzijde met douche, wasmachine/droger aansluiting en dakraam. Vierde slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast en (kleine) dakkapel. De vijfde slaapkamer (= groot) is aan de achterzijde gelegen over de volle breedte van de woning. De slaapkamer beschikt over een vaste kastenwand, een dakkapel en een wastafel.

Zolder:
toegankelijk middels een vaste trap. Thans één open ruimte met een dakraam en de opstelling van de cv-ketel. De mogelijkheid bestaat om nog een slaapkamer, thuis-werkplek of speelkamer te realiseren.

Tuin:
zowel de voor- als achtertuin zijn fraai aangelegd. De voortuin wordt eveneens veel gebruikt om in te verblijven, mede omdat het onderlinge contact tussen de buren in de straat goed is en kinderen veilig op de straat kunnen spelen. De achtertuin is zeer zonnig en beschikt over een achterom. De royale houten schuur is volledig onderheid en fungeert als extra berging voor onder andere fietsen, tuingereedschap en tuinmeubilair.

Energielabel: C

Oplevering: in overleg

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08