Jubileumplein 13, 3055 ZS Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 350.000,00 k.k.

Jubileumplein 13-2-1
Jubileumplein 13-2-2
Jubileumplein 13-2-3
Jubileumplein 13-2-4
Jubileumplein 13-2-5
Jubileumplein 13-2-6
Jubileumplein 13-2-7
Jubileumplein 13-2-8
Jubileumplein 13-2-9
Jubileumplein 13-2-10
Jubileumplein 13-2-11
Jubileumplein 13-2-12
Jubileumplein 13-2-13
Jubileumplein 13-2-14
Jubileumplein 13-2-15
Jubileumplein 13-2-16
Jubileumplein 13-2-17

Jubileumplein 13, 3055 ZS ROTTERDAM Vraagprijs € 350.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Jubileumplein 13 te Rotterdam - Hillegersberg

Ideale eengezinswoning met diverse mogelijkheden met diepe achtertuin op het Noordoosten gelegen aan een slootje. De woning is gelegen aan een kindvriendelijk en rustig plein.
De binnenzijde van de woning is eenvoudig afgewerkt en dient geheel gerenoveerd/gemoderniseerd te worden. Middels een uitbouw aan de achterzijde en een dakopbouw is de woning te vergroten.

Op loopafstand van winkelstraat de Bergse Dorpsstraat, Weissenbruchlaan en de Van Beethovensingel met supermarkt en andere winkels voor de dagelijkse boodschappen. Openbaar vervoer is tevens op loopafstand waaronder tramlijn 4. Goede aansluiting op uitvalswegen. In de nabije omgeving van het recreatiegebied het Lage Bergse Bos, de Bergse plassen en het familiepark Plaswijck. Tevens centraal gelegen t.o.v. diverse kinderdagverblijven, (basis)scholen en sportverenigingen. Vrij parkeren voor de deur.

Begane grond:
entree, gang met trapkast, meterkast, vaste kast met gasmeter en toegang tot de woonkamer.
Woonkamer met open haard, toegang tot de eenvoudige keuken voorzien van standaard keukenblok, toegang tot de achtertuin. Badkamer voorzien van toilet, wastafel en ligbad.

1e verdieping:
overloop met toilet, luik naar bergvliering, slaapkamer I aan de voorzijde gelegen met boekenkasten , slaapkamer II aan de achterzijde gelegen met schuifkastenwand.

Bergvliering:
mogelijkheid van dakopbouw, waardoor er ca. 25 m2 extra woonruimte bijkomt. Vele omliggende woningen hebben deze opbouw reeds, waardoor extra slaapkamer(s) en eventueel een 2e badkamer gerealiseerd kan worden.

Tuin:
achtertuin met achterom, gelegen op het Noordoosten en voorzien van een houten schuur. De schuur is opstelplaats van de cv-ketel en wasmachineaansluiting. De tuin heeft zowel ochtend- middag- als avondzon!

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte ca. 77 m2;
- er is een Vereniging van Eigenaren actief ten behoeve van het onderhoud van de binnenpaden en de vijvers. De bijdrage bedraagt thans € 300,- per jaar;
- notariskeuze verkoper;
- feitelijk niet-bewoond clausule van toepassing;
- ouderdoms- en asbestclausule van toepassing;
- zelfbewoningsplicht van twee jaar;
- kadastraal inmeten van de tuin dient nog plaats te vinden, de kosten zijn voor rekening koper;
- mogelijkheid tot het realiseren van extra woonoppervlakte door een opbouw op de 1e of 2e verdieping te plaatsen (vergunningsplichtig) en uitbouw aan achterzijde (4 m vergunningsvrij).

Energielabel: G

Oplevering: in overleg

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08