Prinses Margrietlaan 9 b, 3051 AM Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 519.000,00 k.k.

Prinses Margrietlaan 9 b-2-1
Prinses Margrietlaan 9 b-2-2
Prinses Margrietlaan 9 b-2-3
Prinses Margrietlaan 9 b-2-4
Prinses Margrietlaan 9 b-2-5
Prinses Margrietlaan 9 b-2-6
Prinses Margrietlaan 9 b-2-7
Prinses Margrietlaan 9 b-2-8
Prinses Margrietlaan 9 b-2-9
Prinses Margrietlaan 9 b-2-10
Prinses Margrietlaan 9 b-2-11
Prinses Margrietlaan 9 b-2-12
Prinses Margrietlaan 9 b-2-13
Prinses Margrietlaan 9 b-2-14
Prinses Margrietlaan 9 b-2-15
Prinses Margrietlaan 9 b-2-16
Prinses Margrietlaan 9 b-2-17
Prinses Margrietlaan 9 b-2-18
Prinses Margrietlaan 9 b-2-19
Prinses Margrietlaan 9 b-2-20
Prinses Margrietlaan 9 b-2-21
Prinses Margrietlaan 9 b-2-22
Prinses Margrietlaan 9 b-2-23
Prinses Margrietlaan 9 b-2-24
Prinses Margrietlaan 9 b-2-25
Prinses Margrietlaan 9 b-2-26
Prinses Margrietlaan 9 b-2-27
Prinses Margrietlaan 9 b-2-28
Prinses Margrietlaan 9 b-2-29
Prinses Margrietlaan 9 b-2-30
Prinses Margrietlaan 9 b-2-31
Prinses Margrietlaan 9 b-2-32
Prinses Margrietlaan 9 b-2-33
Prinses Margrietlaan 9 b-2-34
Prinses Margrietlaan 9 b-2-35
Prinses Margrietlaan 9 b-2-36
Plattegronden (4)
Bekijk video

Prinses Margrietlaan 9 b, 3051 AM ROTTERDAM Vraagprijs € 519.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Prinses Margrietlaan 9b te Rotterdam - Hillegersberg

Sfeervolle en gemoderniseerde dubbele bovenwoning met maar liefst twee riante terrassen.

Dit karakteristieke bovenhuis uit ca. 1926 is in 2015 compleet verbouwd, hierdoor geniet het huis van alle hedendaagse gemakken en comfort. Bijzonder is dat veel originele details zoals de glas-in-lood ramen bewaard zijn gebleven. Deze woning is daarmee zonder verbouwingen direct te betrekken. De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing, houten planken vloeren en glad gestuukte wanden. Met een terras aan de achterzijde en het riante dakterras is er altijd een plekje in de zon of schaduw te vinden.

De woning ligt aan het breedste deel van de geliefde Prinses Margrietlaan, waarbij de afstand tot andere bebouwing aan de voor- en achterzijde bijzonder ruim is. De woning geniet aan zowel de voor- als achterzijde van een vrij en groen uitzicht. Met diverse horecagelegenheden om de hoek en de winkels aan de Kleiweg voor de dagelijkse boodschappen, is de ligging rustig doch centraal. Kinderopvang is in de straat te vinden en er zijn diverse goede scholen in de omgeving. Het centrum van Rotterdam ligt op 15 minuten fietsafstand en zowel het openbaar vervoer (tramhalte en NS Station Noord), als de uitvalswegen zijn eenvoudig te bereiken. De Bergse Plassen en De Rotte liggen letterlijk "om de hoek".

De Vereniging van Eigenaren bestaat uit twee appartementsrechten. De bijdrage hiervoor is € 145,83 per maand.

Begane grond:
entree, eigen trapopgang naar de 1e verdieping. In de hal op de begane grond is ruimte aanwezig om een fiets of kinderwagen op te hangen. De mogelijkheid bestaat om voor de fietstrommel in de straat een abonnement bij de gemeente af te sluiten. Dit geldt ook voor een parkeervergunning.

1e verdieping:
overloop met intercom, garderobe en toilet met fontein. L-vormige woonkamer met erker aan de voorzijde en meterkast. Open keuken aan de achterzijde met werkeiland, veel kastruimte, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, Quooker kraan, oven en combi-magnetron. Middels dubbele deuren toegang tot het riante terras in de ochtendzon met houten vlonders, elektra en uitzicht op de groene binnentuinen. Het kozijn is voorzien van op maat gemaakte horren.

2e verdieping:
overloop met intercom, toilet met fontein en vaste trap naar het royale (ca. 38 m2) dakterras. Ruime 1e slaapkamer aan de voorzijde. Moderne badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel met meubel en designradiator. Ouderslaapkamer aan de achterzijde. De derde slaapkamer is thans in gebruik als werkkamer. Separate ruimte met wasmachineaansluiting, opstelplaats cv-ketel en voorzien van veel opbergruimte. Diverse ramen zijn voorzien van op maat gemaakte horren.

Buitenruimte:
op de eerste verdieping is er een riant terras gecreëerd met houten vlonders en voorzien van elektra. Een heerlijke plek om de dag te starten in de ochtendzon met fraai uitzicht op de achtergelegen tuinen. Op de tweede verdieping ligt het zonnige dakterras met pergola, water- en elektriciteitsaansluiting, waar het genieten is van het uitzicht op de Bergse Plassen en de skyline van Rotterdam.

Bijzonderheden:
- funderingsrapport aanwezig;
- de woning is in 2021 geheel aan de buitenzijde geschilderd;
- aansluiting glasvezel ligt bij de voordeur;
- ouderdomsclausule van toepassing.

Energielabel: D

Oplevering: in overleg

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08