Streksingel 17, 3054 HA Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 240.000,00 k.k.

Streksingel 17-2-1
Streksingel 17-2-2
Streksingel 17-2-3
Streksingel 17-2-4
Streksingel 17-2-5
Streksingel 17-2-6
Streksingel 17-2-7
Streksingel 17-2-8
Streksingel 17-2-9
Streksingel 17-2-10
Streksingel 17-2-11
Streksingel 17-2-12
Streksingel 17-2-13
Streksingel 17-2-14
Streksingel 17-2-15
Plattegronden (2)

Streksingel 17, 3054 HA ROTTERDAM Vraagprijs € 240.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Streksingel 17 te Rotterdam - Hillegersberg

Geheel in lijn met de huidige woontrend bieden wij een tiny house aan in het centrum van Hillegersberg. Bij de uitgebreide renovatie is vanaf het begin gedacht aan maximale efficiënte benutting van elke cm2, met gebruik van luxe materialen. Het appartement ademt de sfeer van een luxe hotelsuite en is daarnaast voorzien van alle gemakken van een moderne woning.

Het winkelgebied van Hillegersberg biedt een groot gevarieerd aanbod van winkels en horecagelegenheden.

De landelijke grote winkelketens zoals Albert Heijn, Hema en Kruidvat, maar ook lokale ondernemers zijn allemaal rondom de woning gevestigd. De halte van tramlijn 4 is "om de hoek" gelegen. Op de fiets is het centrum van Rotterdam binnen 20 minuten bereikbaar. De recreatiegebieden van het Lage Bergse Bos, de Bergse Plassen en de Rotte zijn eveneens zeer nabij. Voor het gehele winkelgebied geldt betaald parkeren waarvoor vergunningen (= ca. € 10,- per maand) nog beschikbaar zijn.

Het gebouw wordt actief en goed onderhouden door de Vereniging van Eigenaren. De maandelijkse bijdrage aan de VVE is € 84,12. Het gehele appartement is voorzien van dubbel glas.

Begane grond:
afgesloten entree met intercominstallatie. Centrale hal met trappenhuis en lift. Toegang tot een ruime privéberging in de kelder.

1e verdieping:
entree, gang met toegang tot de moderne badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel. Op maat gemaakt wasmeubel met ingebouwde wasmachine. Separaat modern toilet.
Afsluitbare 2-persoons bedstee, met extra bergruimte onder en rondom het bed.
De luxe open keuken is onderdeel van de woonkamer. De moderne keuken met composiet blad is voorzien van een keramische kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. In de woonkamer is tevens een inbouw(kleding)kast gecreëerd.
Het woningbrede balkon is vanuit de woonkamer direct toegankelijk.

In de gehele woning, met uitzondering van de sanitaire ruimtes, ligt een nette laminaatvloer.

Energielabel: D

Bijzonderheden:
- de NVM Vragenlijst is niet van toepassing;
- de Lijst van Zaken is niet van toepassing, de woning wordt "as is" verkocht;
- eventuele mogelijkheid van retournering overdrachtsbelasting is ten voordele van verkoper.

Oplevering: in overleg, kan spoedig

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08