Grieglaan 22, 3055 TH Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 675.000,00 k.k.

Grieglaan 22-2-1
Grieglaan 22-2-2
Grieglaan 22-2-3
Grieglaan 22-2-4
Grieglaan 22-2-5
Grieglaan 22-2-6
Grieglaan 22-2-7
Grieglaan 22-2-8
Grieglaan 22-2-9
Grieglaan 22-2-10
Grieglaan 22-2-11
Grieglaan 22-2-12
Grieglaan 22-2-13
Grieglaan 22-2-14
Grieglaan 22-2-15
Grieglaan 22-2-16
Grieglaan 22-2-17
Grieglaan 22-2-18
Grieglaan 22-2-19
Grieglaan 22-2-20
Grieglaan 22-2-21
Grieglaan 22-2-22
Grieglaan 22-2-23
Grieglaan 22-2-24
Grieglaan 22-2-25
Grieglaan 22-2-26
Grieglaan 22-2-27
Plattegronden (6)
Bekijk video

Grieglaan 22, 3055 TH ROTTERDAM Vraagprijs € 675.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Grieglaan 22 te Rotterdam - Hillegersberg

Rustig gelegen hoekwoning met royale voor-, zij- en achtertuin op het Zuidoosten. Gelegen op een perceel van 269 m2 eigen grond. Door het royale perceel en de hoekligging bestaat de mogelijkheid om de woning op de begane grond eventueel aanzienlijk te vergroten middels het plaatsen van een zij-/achteruitbouw.

De gehele woning is voorzien van onderhoudsvrije aluminium kozijnen met isolerende beglazing.

Het winkelplein aan de Van Beethovensingel, tram- en bushalte alsmede diverse basisscholen en de North Anglia International School zijn allemaal "om de hoek" gelegen. Ook het Lage Bergse Bos is op korte loopafstand gelegen. Sportverenigingen voor onder andere voetbal, hockey, cricket, honkbal, tennis en rugby zijn allemaal op nog geen 10 minuten fietsafstand.

De Bergse Plassen en de winkels rondom de Bergse Dorpsstraat met diverse gezellige horecagelegenheden liggen eveneens allemaal zeer nabij. Het centrum van Rotterdam ligt op ca. 25 minuten fietsafstand. Rotterdam The Hague Airport en de snelwegen rondom Rotterdam zijn snel bereikbaar.

Begane grond:
entree, vestibule, centrale gang met toilet, trap naar de kelder en de 1e verdieping. De woonkamer geniet van zeer veel natuurlijke lichtinval door grote ramen aan voor- en achterzijde alsmede een zijraam. De afgesloten Siematic keuken is voorzien van zeer veel kastruimte. De aanwezige keukenapparatuur (Boretti gasfornuis en koel/vriescombinatie) zijn ter overname. De mogelijkheid bestaat, eventueel in combinatie met een uitbouw aan de achterzijde, om een riante open (leef)keuken te realiseren.

Kelder:
onder de gang en keuken, met veel opbergruimte. Tevens bevindt zich hier de opstelplaats van de gas- en watermeter en elektra. De hoogte van de kelder is circa 2 meter.

1e verdieping:
overloop met separaat 2e toilet. De badkamer is aan de achterzijde gelegen en voorzien van ligbad, wastafelmeubel, boiler en handdoekenradiator. Slaapkamer I is aan de achterzijde gelegen met vaste kastenwand en geeft middels schuifpui toegang tot het balkon. Slaapkamer II is aan de voorzijde gelegen met toegang middels dubbele schuifdeuren naar balkon aan de voorzijde. Slaapkamer III is eveneens aan de voorzijde gelegen en geeft middels schuifpui toegang tot het balkon.

Zolderverdieping:
overloop met luik naar bergvliering, opstelplaats voor de C.V.- ketel, aansluitingen voor de wasmachine en droger, knieschotten voor extra bergruimte en wastafel. Kleine slaapkamer V aan de achterzijde met gedeeltelijk een dakkapel en extra bergruimte achter knieschot. Deze slaapkamer is eventueel ook zeer geschikt voor het realiseren van een 2e badkamer. Slaapkamer VI is een riante slaapkamer, welke is voorzien van vaste kastenwand en een groot dakkapel aan de achterzijde met een balkon. Ook deze slaapkamer is voorzien van een bergvliering.

Tuin:
de achtertuin is gelegen op het Zuidoosten en door de zij- en voortuin biedt de tuin de gehele dag een plek in de zon. Er is een schuur en achterom aanwezig.

Garage:
schuin aan de overkant, aan de Terbregselaan, zijn 2 garageboxen eveneens beschikbaar voor verkoop. Bij de aankoop van de woning bestaat dus de mogelijkheid om ook 1 of 2 garages aan te kopen. De vermelde vraagprijs is EXCLUSIEF deze garage(s).

Energielabel: F

Oplevering: in overleg.

Bij deze verkoop gelden een ouderdomsclausule en een niet bewonersclausule.

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08