Visvreugdstraat 119, 3054 VK Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 319.000,00 k.k.

Visvreugdstraat 119-2-1
Visvreugdstraat 119-2-2
Visvreugdstraat 119-2-3
Visvreugdstraat 119-2-4
Visvreugdstraat 119-2-5
Visvreugdstraat 119-2-6
Visvreugdstraat 119-2-7
Visvreugdstraat 119-2-8
Visvreugdstraat 119-2-9
Visvreugdstraat 119-2-10
Visvreugdstraat 119-2-11
Visvreugdstraat 119-2-12
Visvreugdstraat 119-2-13
Visvreugdstraat 119-2-14
Plattegronden (3)
Bekijk video

Visvreugdstraat 119, 3054 VK ROTTERDAM Vraagprijs € 319.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Visvreugdstraat 119 te Rotterdam - Hillegersberg

Comfortabel 3-kamerappartement met vrij uitzicht en eigen parkeerplaats.

Het appartement heeft o.a. een ruime living, twee slaapkamers, een loggia en een eigen parkeerplaats op het bijbehorende terrein alsmede een privéberging op de begane grond van het complex ‘De Grindhorst’.

Het appartement heeft een volledig vrij uitzicht en ligt op loopafstand van de Bergse Dorpstraat met diverse supermarkten, kledingwinkels en horecagelegenheden. De recreatiegebieden Het Lage en Hoge Bergse Bos, de Bergse Plassen en de Rotte alsmede een keur aan sportverenigingen zijn allen op korte loop-/fietsafstand gelegen. Er is een goede tram- en busverbinding naar onder andere Rotterdam Centrum. De metrostations Meijersplein en Melanchtonpark liggen op nog geen kwartier fietsen. Het centrum van Rotterdam is binnen ca. 20 minuten op de fiets bereikbaar. Ook de diverse randwegen rondom Rotterdam en Rotterdam The Hague Airport zijn eenvoudig en snel met de auto te bereiken.

De Vereniging van Eigenaren is actief en onderhoudt het gebouw goed. De bijdrage aan de Vereniging is ca. € 197,26 per maand.

Als bewoner van ‘De Grindhorst’ is het mogelijk lid te worden van de woongroep Hillegersberg-Schiebroek.
Voor een bescheiden bedrag is er gebruik te maken van een grote ontmoetingsruimte, kantoor en hobbyruimte. Voor logés en/of gasten is er een apart gastenverblijf met badkamer en pantry aanwezig.

Begane grond:
afgesloten entree met brievenbussen, bellentableau met video intercom, lift en toegang tot de privébergingen.

4e verdieping:
entree appartement, hal met meterkast, slaapkamer aan de voorzijde met bergkast met hierin de opstelplaats WTW unit, cv-ketel en wasmachineaansluiting. Vanuit de hal zijn tevens de badkamer en de woonkamer met open keuken toegankelijk. De keuken is voorzien van een nette L-vormige opstelling met diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde biedt de woonkamer vrij zicht op water en de achtergelegen Grindweg. Vanuit de woonkamer is de loggia bereikbaar, alsmede de grote slaapkamer met badkamer en-suite. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel en toilet.

Het gehele appartement is voorzien van een nette laminaat vloer.

Energielabel: A

Oplevering: in overleg, kan eventueel spoedig

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08