Bergplein 3, 3055 ZA Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 365.000,00 k.k.

Bergplein 3-2-1
Bergplein 3-2-2
Bergplein 3-2-3
Bergplein 3-2-4
Bergplein 3-2-5
Bergplein 3-2-6
Bergplein 3-2-7
Bergplein 3-2-8
Bergplein 3-2-9
Bergplein 3-2-10
Bergplein 3-2-11

Bergplein 3, 3055 ZA ROTTERDAM Vraagprijs € 365.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Bergplein 3 te Rotterdam - Hillegersberg

Op rustig en kindvriendelijk plein gelegen 4-kamer eengezinswoning met diepe achtertuin met middag- en avondzon.

De woning heeft aan de binnenzijde een eenvoudige afwerking en dient geheel gerenoveerd/gemoderniseerd te worden. Middels een uitbouw aan de achterzijde en een dakopbouw is de woning te vergroten.

De woning ligt centraal in de woonwijk van Hillegersberg. Zeer nabij ligt het gezellige Van Beethovenplein met diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. Even verderop ligt het winkelgebied rondom de Bergse Dorpsstraat met een diversiteit aan winkels, supermarkten en horecagelegenheden. Tevens centraal gelegen t.o.v. diverse kinderdagverblijven, (basis)scholen en sportverenigingen. Ook de recreatiegebieden van het Lage Bergse Bos en de Bergse Plassen zijn op loop-/fietsafstand. Met tramlijn 4 is in ca. 20 minuten het centrum van Rotterdam te bereiken. Vrij parkeren voor de deur.

Begane grond:
entree, gang met trapopgang naar de 1e verdieping. Woonkamer met sierschouw en trapkast met meters en de wasmachineaansluiting. Eenvoudige open keuken aan de achterzijde, doorloop naar het toilet en toegang tot de achtertuin. Aan de achterzijde is de woning vier meter vergunningsvrij uit te bouwen.

1e verdieping:
overloop met luik naar bergvliering, slaapkamer I aan de voorzijde met doucheruimte, slaapkamer II ligt aan de achterzijde met doorgang naar slaapkamer III.

Bergvliering:
opstelplaats cv-ketel. Mogelijkheid van dakopbouw, waardoor met ca. 25 m2 de woonoppervlakte kan worden vergroot. Vele omliggende woningen hebben deze opbouw reeds, waardoor extra slaapkamer(s) en eventueel een 2e badkamer gerealiseerd kunnen worden.

Tuin:
achtertuin gelegen op het Noordwesten, voorzien van twee houten schuren en een achterom.

Bijzonderheden:
- deze voormalige huurwoning is gelegen op ca. 133 m2 eigen grond;
- er is een Vereniging van Eigenaren actief ten behoeve van het onderhoud van de binnenpaden en de vijvers.
De bijdrage bedraagt thans € 300,- per jaar;
- geheel voorzien van dubbele beglazing;
- notariskeuze verkoper;
- feitelijk niet-bewoond clausule van toepassing;
- ouderdomsclausule van toepassing;
- zelfbewoningsplicht van twee jaar.

Energielabel: G

Oplevering: in overleg, kan eventueel spoedig

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08