Klaprooslaan 54, 3053 DN Rotterdam - Schiebroek Vraagprijs € 550.000,00 k.k.

Klaprooslaan 54-2-1
Klaprooslaan 54-2-2
Klaprooslaan 54-2-3
Klaprooslaan 54-2-4
Klaprooslaan 54-2-5
Klaprooslaan 54-2-6
Klaprooslaan 54-2-7
Klaprooslaan 54-2-8
Klaprooslaan 54-2-9
Klaprooslaan 54-2-10
Klaprooslaan 54-2-11
Klaprooslaan 54-2-12
Klaprooslaan 54-2-13
Klaprooslaan 54-2-14
Klaprooslaan 54-2-15
Klaprooslaan 54-2-16
Klaprooslaan 54-2-17
Klaprooslaan 54-2-18
Klaprooslaan 54-2-19
Klaprooslaan 54-2-20
Plattegronden (7)

Klaprooslaan 54, 3053 DN ROTTERDAM Vraagprijs € 550.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Klaprooslaan 54 te Rotterdam - Schiebroek

HOEKWONING op een prachtige perceel van 330 m2 eigen grond.

De woning is vanwege de hoekligging eventueel aanzienlijk te vergroten middels het plaatsen van een zij-/achteruitbouw. Direct grenzend aan de achtertuin staat een garage welke eventueel in combinatie met de woning gekocht kan worden.

De woning kenmerkt zich door de grote raampartijen, ruime woon-/eetkamer en vier praktische slaapkamers. Door de rustige ligging maar met een diversiteit aan winkels, horecagelegenheden, scholen, sportclubs en openbaar vervoer op loop-/fietsafstand is de ligging zeer "gezinsvriendelijk".

Vanuit de Klaprooslaan is het Wilgenplaspark te bereiken. Op loopafstand ligt de winkelstraat Peppelweg met onder andere een Albert Heijn, Hema en diverse horecagelegenheden, met op vrijdag een gezellige markt. De bus stopt vlakbij en vanaf metrostation Meijersplein is het met Randstadrail lijn E in minder dan 10 minuten naar Rotterdam CS en in 25 minuten naar Den Haag CS. Er zijn meerdere scholen, speelplekken en kinderdagverblijven in de directe omgeving. Speelpark Plaswijckpark ligt op ca. 5 minuten fietsafstand. Het centrum van Rotterdam is op de fiets binnen 20 minuten bereikbaar.

Begane grond:
entree, vestibule, centrale gang met toilet, kelderkast en trap naar de 1e verdieping. Zeer lichte woonkamer door de grote ramen aan de voorzijde en de dubbele deuren naar de achtertuin. Dichte keuken met keukenblok. De mogelijkheid bestaat - eventueel in combinatie met een uitbouw aan de achterzijde - om een riante open (leef)keuken te realiseren.

Kelder:
voorzien van de groepenkast, opstelplaats voor de cv-ketel en extra opbergruimte.

1e verdieping:
overloop met separaat 2e toilet. De badkamer is aan de voorzijde gelegen en voorzien van een ligbad en wastafel en biedt toegang tot het balkon. Ruime slaapkamer aan voorzijde en twee slaapkamers aan achterzijde.

Zolder:
overloop met bergruimte achter knieschot. 4e slaapkamer aan de achterzijde met een kunststof dakkapel en extra bergruimte achter knieschot. De mogelijkheid bestaat om ook aan de voorzijde een dakkapel te plaatsen waardoor er een riante slaapverdieping ontstaat.

Tuin:
voor-, zij- en achtertuin. Zeer verzorgde achtertuin op het Noordwesten. Door het royale formaat biedt de tuin de gehele dag een plek in de zon. Middels de achterom is de garagebox aan het Klaprooshof bereikbaar.

Garage:
aan het Klaprooshof is een garagebox beschikbaar voor verkoop. De vermelde vraagprijs is EXCLUSIEF deze garage.

Algemeen:
- ouderdomsclausule en niet-bewoners clausule van toepassing;
- garage Klaprooshof 13 vraagprijs € 40.000,- k.k.
- geen NVM vragenlijst beschikbaar.

Energielabel: G

Oplevering: in overleg

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08