Zernikeplaats 296, 3068 ZS Rotterdam - Ommoord Vraagprijs € 250.000,00 k.k.

Zernikeplaats 296-2-1
Zernikeplaats 296-2-2
Zernikeplaats 296-2-3
Zernikeplaats 296-2-4
Zernikeplaats 296-2-5
Zernikeplaats 296-2-6
Zernikeplaats 296-2-7
Zernikeplaats 296-2-8
Zernikeplaats 296-2-9
Plattegronden (1)

Zernikeplaats 296, 3068 ZS ROTTERDAM Vraagprijs € 250.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Zernikeplaats 296 te Rotterdam - Ommoord

Zeer licht en nog geheel naar eigen wens in te delen appartement op de 7e etage met prachtig uitzicht over onder andere de skyline van Rotterdam.

Let op: de woning dient aan de binnenzijde volledig te worden gerenoveerd.

Het complex is zeer centraal gelegen met 'om de hoek' winkelcentrum Binnenhof met diverse winkels en supermarkten.
Verschillende voorzieningen zijn op enkele fietsminuten afstand bereikbaar waaronder de winkelcentra Hesseplaats en het regionale winkelcentrum Alexandrium inclusief het NS-station Oost, een metrohalte ligt op loopafstand. De snelweg A20 is met de auto eenvoudig en snel bereikbaar. In de directe omgeving is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

De Vereniging van Eigenaren is actief en onderhoudt het gebouw goed. De bijdrage aan deze Vereniging is ca. € 197,75 per maand.

Begane grond:
afgesloten portiek met bellentableau en brievenbussen. De royale algemene hal biedt toegang tot de bergingen en twee liften.

Entree appartement op de 7e verdieping. Brede gang met meterkast. Woonkamer over de gehele diepte van het appartement met aan de voorzijde de open keuken. Aan de achterzijde - over de volle breedte van de woning - ligt het balkon, met vrij zicht op groen alsmede de skyline van Rotterdam. Het balkon is gunstig gelegen op de zon en biedt tot zonsondergang een prachtig uitzicht. Vanuit de woonkamer is de tussenhal bereikbaar met toegang tot de badkamer, aparte toiletruimte en de (mogelijke) drie slaapkamers.

Berging:
privéberging op de begane grond.

- geen NVM vragenlijst en lijst van zaken aanwezig;
- bij deze verkoop gelden een feitelijk niet-bewoond- en ouderdomsclausule;
- voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegrond. De plattegrond is van de oorspronkelijke
indeling, de muren tussen de slaapkamers zijn in huidige woning verwijderd, de indeling is eenvoudig te herstellen.

Oplevering: in overleg, kan spoedig

Energielabel: E

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08