Van Beethovensingel 31, 3055 JE Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 395.000,00 k.k.

Van Beethovensingel 31-2-1
Van Beethovensingel 31-2-2
Van Beethovensingel 31-2-3
Van Beethovensingel 31-2-4
Van Beethovensingel 31-2-5
Van Beethovensingel 31-2-6
Van Beethovensingel 31-2-7
Van Beethovensingel 31-2-8
Van Beethovensingel 31-2-9
Van Beethovensingel 31-2-10
Van Beethovensingel 31-2-11
Van Beethovensingel 31-2-12
Van Beethovensingel 31-2-13
Van Beethovensingel 31-2-14
Van Beethovensingel 31-2-15
Van Beethovensingel 31-2-16
Van Beethovensingel 31-2-17
Van Beethovensingel 31-2-18
Plattegronden (2)
Bekijk video

Van Beethovensingel 31, 3055 JE ROTTERDAM Vraagprijs € 395.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Van Beethovensingel 31 te Rotterdam - Hillegersberg

Hoekappartement op de 2e (top)verdieping in geheel moderne staat, voorzien van drie slaapkamers en een ruim balkon op het Zuidwesten.

De woning is zeer fraai gelegen. Zowel aan de voor- als achterzijde geniet de woning van een vrij en groen uitzicht. Direct aan de voorzijde is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Het gehele appartement is voorzien van een moderne inrichting met onder andere kunststof kozijnen met dubbel glas, glad gestuukte wanden en plafonds, moderne radiatoren en een houten planken vloer.

Het winkelplein aan de Van Beethovensingel, tram- en bushalte alsmede diverse basisscholen en de North Anglia International School zijn allemaal "om de hoek" gelegen. Sportverenigingen voor onder andere voetbal, hockey, cricket, honkbal, tennis en rugby zijn op nog geen 10 minuten fietsafstand.

De Bergse Plassen en de winkels rondom de Bergse Dorpsstraat met diverse gezellige horecagelegenheden liggen eveneens allemaal zeer nabij. Het centrum van Rotterdam ligt op ca. 25 minuten fietsafstand. Rotterdam The Hague Airport en de snelwegen rondom Rotterdam zijn snel bereikbaar.

Het gebouw wordt goed onderhouden door de actieve Vereniging van Eigenaren. De bijdrage hiervoor bedraagt € 177,- per maand.

Begane grond:
afgesloten entree met brievenbussen en bellentableau. Vanuit het centrale trappenhuis is eveneens toegang tot de (privé)berging in de kelder.

2e verdieping:
centrale gang met meterkast. Moderne keuken aan de voorzijde met klein balkon. Dit balkon biedt een fraaie beschutte plek in de ochtendzon met een uitzicht over de singel. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer en oven.
Slaapkamer I aan de achterzijde grenzend aan het balkon.
De woonkamer (ca. 900 x 400) geniet door de grote raampartijen aan voor- en achterzijde niet alleen van zeer veel natuurlijke lichtinval maar ook van een vrij uitzicht. Ruim zonnig balkon aan de achterzijde, ligging Zuidwest.

Ruime slaapkamer II aan de achterzijde, voorzien van een aircoinstallatie. Slaapkamer III aan de voorzijde, thans voorzien van opstelling wasmachine/droger en cv-ketel.

Tussen deze beide slaapkamers is de moderne badkamer gelegen. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchegelegenheid, toilet en wastafel.

Energielabel: F

Oplevering: in overleg

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08