Heiligerleelaan 5, 3051 JJ Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 689.000,00 k.k.

Heiligerleelaan 5-2-1
Heiligerleelaan 5-2-2
Heiligerleelaan 5-2-3
Heiligerleelaan 5-2-4
Heiligerleelaan 5-2-5
Heiligerleelaan 5-2-6
Heiligerleelaan 5-2-7
Heiligerleelaan 5-2-8
Heiligerleelaan 5-2-9
Heiligerleelaan 5-2-10
Heiligerleelaan 5-2-11
Heiligerleelaan 5-2-12
Heiligerleelaan 5-2-13
Heiligerleelaan 5-2-14
Heiligerleelaan 5-2-15
Heiligerleelaan 5-2-16
Heiligerleelaan 5-2-17
Heiligerleelaan 5-2-18
Heiligerleelaan 5-2-19
Heiligerleelaan 5-2-20
Heiligerleelaan 5-2-21
Heiligerleelaan 5-2-22
Heiligerleelaan 5-2-23
Heiligerleelaan 5-2-24
Heiligerleelaan 5-2-25
Heiligerleelaan 5-2-26
Heiligerleelaan 5-2-27
Heiligerleelaan 5-2-28
Heiligerleelaan 5-2-29
Heiligerleelaan 5-2-30
Plattegronden (5)
Bekijk video

Heiligerleelaan 5, 3051 JJ ROTTERDAM Vraagprijs € 689.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Heiligerleelaan 5 te Rotterdam - Kleiwegkwartier

Zeer charmante "instapklare" woning geheel in moderne staat van onderhoud en inrichting maar met behoud van originele details.

De ligging van de woning is zeer centraal en in nabijheid van alle voorzieningen. Aan het einde van de straat is de winkelstraat Kleiweg gelegen met onder andere een vestiging van de Albert Heijn, de halte van tramlijn 8 en het Bergpolderplein met diverse Rotterdamse bekende horecagelegenheden. Het station Noord en het Randstadrail station zijn op loopafstand. De Bergse Plas, het Melanchtonpark en De Rotte liggen allen op loopafstand.

In de wijk zijn diverse basisscholen en sportverenigingen op korte fietsafstand gelegen. Het centrum van Rotterdam is op de fiets binnen 10 minuten bereikbaar. Met de auto is de snelweg A20 ook binnen 10 minuten bereikbaar.

De gehele woning verkeert in algehele goede en moderne staat van onderhoud en inrichting. De gehele woning is voorzien van dubbel glas inclusief het glas-en-lood. De woning is eigenlijk direct "bewoonbaar" door de moderne staat alsmede de smaakvolle inrichting.

Begane grond:
entree, zeer charmante vestibule met origineel tegelwerk en glas-en-lood deur. Centrale gang met trap naar 1e verdieping, vaste kast en modern toilet. De royale woonkamer heeft een fraaie erker aan de voorzijde en dubbele deuren naar de achtertuin. De moderne open keuken is in L-opstelling met een praktisch werkeiland. Beide zijn voorzien van een hard stenen aanrechtblad. De keuken is onder andere voorzien van een gasfornuis, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser.

De begane grond is voorzien van een houten planken vloer.

1e verdieping:
centrale overloop. Vergrote en moderne badkamer aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een ruim ligbad, 2e toilet, inloopdouche, dubbele wastafel en vloerverwarming. In totaal zijn er drie slaapkamers op de 1e verdieping waarvan één slaapkamer aan de voorzijde en twee slaapkamers aan de achterzijde. De grote slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een vaste kast.

De 1e verdieping is voorzien van een lamel parketvloer.

Zolder:
centrale overloop met Velux dakraam, praktische extra berging en aansluitingen voor wasmachine en droger. Vaste kast met de cv-opstelling.
Royale slaapkamer in L-vorm met een dakkapel aan de achterzijde over de volle breedte van de woning. Aan de voorzijde nog een extra Velux dakraam, een wastafel en praktische extra berging achter knieschotten.

De gehele zolder is voorzien van een laminaatvloer.

Tuin:
prima formaat voortuin met hierdoor goede mogelijkheden voor het stallen van fietsen en eventueel een extra (fietsen)berging. De achtertuin is 10 meter lang en gelegen op het Westen en biedt hierdoor een fijne plek in de zon. In de achtertuin staat een ruime houten schuur.

Energielabel: C

Oplevering: in overleg

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08