Verhulstlaan 4, 3055 WJ Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 1.050.000,00 k.k.

Verhulstlaan 4-2-1
Verhulstlaan 4-2-2
Verhulstlaan 4-2-3
Verhulstlaan 4-2-4
Verhulstlaan 4-2-5
Verhulstlaan 4-2-6
Verhulstlaan 4-2-7
Verhulstlaan 4-2-8
Verhulstlaan 4-2-9
Verhulstlaan 4-2-10
Verhulstlaan 4-2-11
Verhulstlaan 4-2-12
Verhulstlaan 4-2-13
Verhulstlaan 4-2-14
Verhulstlaan 4-2-15
Verhulstlaan 4-2-16
Verhulstlaan 4-2-17
Verhulstlaan 4-2-18
Verhulstlaan 4-2-19
Verhulstlaan 4-2-20
Verhulstlaan 4-2-21
Verhulstlaan 4-2-22
Verhulstlaan 4-2-23
Verhulstlaan 4-2-24
Verhulstlaan 4-2-25
Verhulstlaan 4-2-26
Plattegronden (5)
Bekijk video

Verhulstlaan 4, 3055 WJ ROTTERDAM Vraagprijs € 1.050.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Verhulstlaan 4 te Rotterdam - Hillegersberg

Aan de rand van het Lage Bergse Bos verscholen achter een robuuste voorgevel is dit een zeer royale woning verdeeld over 3 verdiepingen.

Deze bijzondere woning is per verdieping meer dan 8 meter breed en ruim 9 meter lang. De woning is in 2020 grotendeels gemoderniseerd. De begane grond is toen compleet verbouwd waarbij de van oorsprong dichte keuken is opengebroken waardoor een buitengewoon royale woonkeuken is ontstaan.

De woning is onder andere voorzien van een geïsoleerd dak, betonnen (verdiepings)vloeren en hard houten kozijnen met grotendeel dubbel glas.

De Verhulstlaan ligt in een rustige en groene buurt in Hillegersberg, met alleen bestemmingsverkeer is het hier zeer prettig en uitermate kindvriendelijk wonen. Op loopafstand bevinden zich diverse basis- en middelbare scholen alsmede de Internationale School. De winkels aan het Van Beethovenplein en de Bergse Dorpsstraat zijn eveneens op loop-/fietsafstand. Diverse sportverenigingen zoals hockey, voetbal, rugby en honkbal, zijn in de directe nabijheid en snel bereikbaar. Verder is het openbaar vervoer in de nabijheid en zijn de uitvalswegen A13 en A-20 eenvoudig aan te rijden.

Begane grond:
entree, vestibule met garderobekast en meterkast, ruime hal met trappenportaal en modern toilet met fontein. Fantastische royale woonkamer met grote raampartijen aan weerszijde en toegang tot het woningbrede balkon aan de achterzijde. Door de verhoogde ligging ten opzichte van het straatniveau biedt de woonkamer een vrij uitzicht.

Aan de achterzijde ligt de fraaie leefkeuken (2020) met een groot kookeiland met zitje voorzien van een 4-pits keramische kookplaat met ingebouwde afzuiging, spoelbak, vaatwasser, wijnkoeler en extra opbergruimte. De wandopstelling is voorzien van veel kastruimte, een combimagnetron, koffiemachine, extra grote koelkast en separate vriezer met maar liefst 7 lades.

De begane grond is voorzien van glad gestuukte wanden en een pvc-vloer in visgraatmotief. De ramen aan de voor- en achterzijde zijn voorzien van buitenzonwering.

Souterrain:
centrale overloop, betegelde wasruimte en cv-ruimte annex badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Slaapkamer I aan de voorzijde, slaapkamer II en III aan de achterzijde.

Het souterrain is een volwaardige woonverdieping met een plafondhoogte ca. 2.40 m. en diverse ruime raampartijen.
Deze verdieping is geheel voorzien van een moderne laminaatvloer (gelegd in 2020).

1e verdieping:
centrale overloop met derde toilet, hoofdslaapkamer IV aan de voorzijde met een kastenwand en toegang tot de badkamer en-suite en het balkon. Ruime badkamer met ligbad, separate douche en 2 wastafels.
Slaapkamer V en VI aan de achterzijde met toegang tot het balkon. Alle slaapkamers op deze verdieping zijn voorzien van airconditioning (2020) en buitenzonwering.

Deze verdieping is geheel voorzien van een moderne laminaatvloer (gelegd 2020).

Tuin:
voortuin gelegen op het Westen. Middels het woningbrede balkon toegang tot de zonnige achtertuin gelegen op het Zuidoosten, met achterom en twee bergingen.

Energielabel: C

Oplevering: in overleg.

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08