Mattenbiesstraat 92, 3056 RH Rotterdam - Nieuw Terbregge Vraagprijs € 325.000,00 k.k.

Mattenbiesstraat 92-2-1
Mattenbiesstraat 92-2-2
Mattenbiesstraat 92-2-3
Mattenbiesstraat 92-2-4
Mattenbiesstraat 92-2-5
Mattenbiesstraat 92-2-6
Mattenbiesstraat 92-2-7
Mattenbiesstraat 92-2-8
Mattenbiesstraat 92-2-9
Mattenbiesstraat 92-2-10
Mattenbiesstraat 92-2-11
Mattenbiesstraat 92-2-12
Mattenbiesstraat 92-2-13
Mattenbiesstraat 92-2-14
Mattenbiesstraat 92-2-15
Plattegronden (3)

Mattenbiesstraat 92, 3056 RH ROTTERDAM Vraagprijs € 325.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Mattenbiesstraat 92 te Rotterdam - Nieuw Terbregge

Zeer licht 3-kamer HOEKAPPARTEMENT met eigen parkeerplaats omgeven door groen en water.

Het appartement ligt centraal in het groene en waterrijke Nieuw Terbregge met alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. De Rotte ligt op een steenworp afstand welke vervolgens overgaat in het recreatiegebied van het Lage Bergse Bos en biedt alle mogelijkheid om te wandelen, fietsen en uitgebreid van de natuur te genieten.

De dagelijkse boodschappen zijn te halen bij de nabij gelegen supermarkten in het Molenlaankwartier, Binnenhof of bij de lokale winkeliers in de Bergse Dorpsstraat in Hillegersberg. Het centrum van Rotterdam is op de fiets binnen 20 minuten bereikbaar. Buslijn 35 heeft zeer nabij een halte, welke vervolgens doorrijdt naar het NS-station Alexander of naar metrostation Melanchtonweg richting Rotterdam CS of Den Haag CS. Per auto is de randweg rondom Rotterdam direct toegankelijk en Rotterdam The Hague Airport ligt op nog geen kwartier rijden.

Het complex is gebouwd volgens het principe van “duurzaam bouwen” door het bekende architectenbureau Mecanoo, in een groene en waterrijke buurt in het stadsdeel Hillegersberg. De belasting van het milieu is zo klein mogelijk gehouden, wat onder andere is terug te zien in de gekozen bouwmaterialen. De Vereniging van Eigenaren is actief en onderhoudt het gebouw goed. De bijdrage aan deze Vereniging is ca. € 127,- per maand.

Begane grond:
afgesloten portiek met bellentableau en brievenbussen. De royale algemene hal biedt toegang tot de ondergelegen bergingen en afgesloten parkeergarage.

Entree appartement tevens op de begane grond. Gang met meterkast en toilet met fontein. Woonkamer met Frans balkon aan de voorzijde en ruim balkon aan de zijkant van het complex (op het Noordoosten) met zicht op singel en groen. Nette open keuken met veel kastruimte. Inpandige bergruimte met wasmachineaansluiting, spoelbak en de opstelplaats voor de WTW-installatie en cv-ketel. Aan de voorzijde liggen de twee slaapkamers. De ruime badkamer kan geheel naar eigen wens worden ingedeeld met de mogelijkheid van een ligbad én een separate douche.

Parkeerplaats:
bij de woning hoort één parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage. Daarnaast is in de directe omgeving ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Berging:
privéberging in de onderbouw met plek om meerdere fietsen te stallen en biedt tevens extra opbergruimte.

- geen vragenlijst en lijst van zaken aanwezig;
- bij deze verkoop geldt een feitelijk niet-bewoond clausule;
- de erfpachtcanon is afgekocht tot en met 20-05-2051;
- evt. voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper.

Energielabel: A

Oplevering: in overleg, kan eventueel spoedig

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08