Tritonpad 9, 3054 TV Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 250.000,00 k.k.

Tritonpad 9-2-1
Tritonpad 9-2-2
Tritonpad 9-2-3
Tritonpad 9-2-4
Tritonpad 9-2-5
Tritonpad 9-2-6
Tritonpad 9-2-7
Tritonpad 9-2-8
Tritonpad 9-2-9

Tritonpad 9, 3054 TV ROTTERDAM Vraagprijs € 250.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Tritonpad 9 te Rotterdam - 110-Morgen

Een 4-kamer woning gelegen op eigen grond in de groene en rustige woonwijk 110-Morgen, gelegen tussen Hillegersberg en Schiebroek. De winkels aan de Bergse Dorpsstraat zijn op loopafstand, net als het openbaar vervoer (tram en bus) naar het centrum. Ook diverse scholen en sportverenigingen zijn nabij. Er is volop gratis parkeergelegenheid. De woning is voorzien van een voor- en achtertuin en kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De woning kan nog vergroot worden middels een dakopbouw. Alle muren zijn aan de buitenzijde geïsoleerd.

Er is een Vereniging van Eigenaren actief voor het onderhoud van de daken en muren met een jaarlijkse bijdrage van thans ca. € 600,-.

Begane grond:
entree, hal met deur naar de berging, gang met meterkast, toegang tot de keuken (ca. 260 x190) voorzien van een eenvoudig Bruynzeel keukenblokje en onder de trap naar de bovenverdieping bevindt zich nog een fijne bergkast. Royale berging/bijkeuken met opstelplaats cv-ketel en wasmachineaansluiting. Een deel van de berging kan bij de woonkamer betrokken worden door het toilet naar de voorzijde van de woning te verplaatsen. De woonkamer (ca. 490 x 350) is aan de achterzijde gelegen over de volle breedte. Via de dubbele deuren is er toegang tot de achtertuin, ligging Zuid.

1e verdieping:
overloop, slaapkamer I (ca. 305 x 245) en slaapkamer II (ca. 285 x 240) aan de voorzijde gelegen. Badkamer (ca. 150 x 110) met douche. Slaapkamer III (voorheen 2 kamers- 490 x 360) is aan de achterzijde gelegen. Mogelijkheid tot een dakopbouw en het creëren van nog twee slaapkamers met eventueel een 2e badkamer.

Tuin:
de achtertuin is op het Zuiden gelegen en beschikt over een achterom.

Bijzonderheden:
- perceel van ca. 94 m2 eigen grond;
- kadastrale inmeting dient nog plaats te vinden. Kosten hiervan zijn voor rekening koper;
- woonoppervlakte ca. 78 m2;
- volledig dubbel glas;
- vloer- en muurisolatie.
- overdracht via vast notariskantoor;
- feitelijk niet-bewoond clausule van toepassing;
- ouderdoms- en asbestclausule van toepassing;
- zelfbewoningsplicht.

Energielabel: E

Oplevering: in overleg

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08