Streksingel 105, 3054 HC Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 315.000,00 k.k.

Streksingel 105-2-1
Streksingel 105-2-2
Streksingel 105-2-3
Streksingel 105-2-4
Streksingel 105-2-5
Streksingel 105-2-6
Streksingel 105-2-7
Streksingel 105-2-8
Streksingel 105-2-9
Streksingel 105-2-10
Streksingel 105-2-11
Plattegronden (2)

Streksingel 105, 3054 HC ROTTERDAM Vraagprijs € 315.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Streksingel 105 te Rotterdam - Hillegersberg

Geheel modern ingerichte 2-kamerwoning voorzien van alle hedendaagse gemakken en comfort. De woning is medio 2017 compleet verbouwd en daarmee verkeert het appartement thans in zeer fraaie staat en is direct bewoonbaar.

De woning is centraal gelegen middenin het winkelgebied van Hillegersberg, met een groot gevarieerd aanbod van winkels en horecagelegenheden.
De landelijke grote winkelketens zoals Albert Heijn, Hema en Kruidvat, maar ook lokale ondernemers zijn allemaal rondom de woning gevestigd. De halte van tramlijn 4 is om de hoek gelegen. Op de fiets is het centrum van Rotterdam binnen 20 minuten bereikbaar. De recreatiegebieden van het Lage Bergse Bos, de Bergse Plassen en de Rotte zijn eveneens zeer nabij. Voor het gehele winkelgebied geldt betaald parkeren waarvoor vergunningen (ca. € 10,- per maand) nog beschikbaar zijn.

Het gebouw wordt actief en goed onderhouden door de Vereniging van Eigenaren. De maandelijkse bijdrage aan de VVE is circa € 130,- en het voorschot stookkosten is circa € 55,- per maand. Het gehele appartement is voorzien van dubbel glas.

Begane grond:
afgesloten entree met intercominstallatie. Centrale hal met trappenhuis en lift. Toegang tot een privéberging in de kelder.

3e verdieping:
entree, vestibule en centrale gang met meterkast en video-intercom. De moderne keuken is aan de achterzijde gelegen. De keuken is in een L-opstelling met gasfornuis/oven, vaatwasser, koelkast, vriezer, stenen aanrechtblad en veel extra praktische bergruimte.
Slaapkamer aan de achterzijde, voorzien van airco en balkon.
De moderne ruime badkamer is voorzien van een royale inloopdouche, wastafel, toilet en vaste kast met hierin de aansluiting wasmachine/droger.
Ruime inpandige berging welke thans grotendeels is ingedeeld als walk-in-closet.
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen over de volle breedte (ruim 5,5 meter) van de woning. Hierdoor geniet de woonkamer van een vrij en groen uitzicht alsmede van zeer veel natuurlijke lichtinval.

Door het gehele appartement ligt een nette en moderne laminaatvloer. Alle wanden en plafonds zijn glad gestuukt.

Het balkon is aan de voorzijde naast de voordeur gelegen en toegankelijk vanuit de slaapkamer. Het balkon ligt aan de galerij op het Zuidwesten met uitzicht over Hillegersberg en in de verte de skyline van Rotterdam.

Energielabel: F

Oplevering: in overleg

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08