Lisztlaan 50, 3055 KH Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 629.000,00 k.k.

Lisztlaan 50-2-1
Lisztlaan 50-2-2
Lisztlaan 50-2-3
Lisztlaan 50-2-4
Lisztlaan 50-2-5
Lisztlaan 50-2-6
Lisztlaan 50-2-7
Lisztlaan 50-2-8
Lisztlaan 50-2-9
Lisztlaan 50-2-10
Lisztlaan 50-2-11
Lisztlaan 50-2-12
Lisztlaan 50-2-13
Lisztlaan 50-2-14
Lisztlaan 50-2-15
Lisztlaan 50-2-16
Lisztlaan 50-2-17
Lisztlaan 50-2-18
Lisztlaan 50-2-19
Lisztlaan 50-2-20
Lisztlaan 50-2-21
Lisztlaan 50-2-22
Lisztlaan 50-2-23
Lisztlaan 50-2-24
Lisztlaan 50-2-25
Plattegronden (5)
Bekijk video

Lisztlaan 50, 3055 KH ROTTERDAM Vraagprijs € 629.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Lisztlaan 50 te Rotterdam - Hillegersberg

Geheel modern verbouwde en ingerichte eengezinswoning met onder andere vijf slaapkamers, twee badkamers en een zonnige achtertuin.

De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke straat. Halverwege de straat zijn 2 garagepleintjes waar door vele kinderen uit de straten rondom heerlijk & veilig gespeeld wordt. Aan het einde van de straat begint het Lage Bergse Bos. Diverse basisscholen zijn op nog geen vijf minuten loopafstand gelegen, inclusief de internationale North Anglica School. Ook het gezellige winkelgebied aan het Van Beethovenplein met allerlei fraaie verswinkels is op loopafstand.

Het grotere winkelgebied rondom de Bergse Dorpsstraat met onder andere een Albert Heijn XL, Hema en diverse horecagelegenheden is op ca. tien minuten loopafstand gelegen. Diverse sportverenigingen zoals voetbal, hockey, cricket, honkbal, tennis en rugby zijn allen vertegenwoordigd in de wijk.

Het centrum van Rotterdam ligt op ca. 25 minuten fietsafstand. Rotterdam The Hague Airport en de snelwegen rondom Rotterdam zijn snel bereikbaar.

Begane grond:
entree, vestibule met vernieuwde meterkast. Centrale gang met toilet en trapkast. De woonkamer heeft aan de voor- en achterzijde grote raampartijen, met aan de achterzijde buitenzonwering. De mogelijkheid bestaat om een open haard in de woonkamer te realiseren omdat het rookkanaal op de bovengelegen verdieping nog aanwezig is. De vergrote moderne open keuken - gelegen aan de achterzijde - is onder andere voorzien van de volgende Siemens inbouwapparatuur: koelkast, vriezer, twee ovens, vaatwasser, inductiekookplaat, Quooker en composiet aanrechtblad.

1e verdieping:
centrale overloop met 2e (separaat) toilet. De badkamer is aan de voorzijde gelegen met een ligbad, een wastafel en vloerverwarming. Slaapkamer I ligt aan de voorzijde en is voorzien van diverse vaste kasten. Slaapkamer II en III liggen aan de achterzijde, beide met toegang tot het pandbrede balkon, voorzien van buitenzonwering. De grote slaapkamer aan de achterzijde heeft eveneens een vaste kast.

2e verdieping:
centrale overloop met berging en opstelling van de droger. De 2e badkamer is aan achterzijde gelegen en voorzien van een derde toilet, douche, wastafel, cv-ketel en de aansluiting van de wasmachine. Slaapkamer IV is aan de voorzijde gelegen met een Veluxdakraam. Slaapkamer V is aan de achterzijde gelegen met een dakkapel.

Tuin:
de woning beschikt zowel over een voor- als achtertuin. De achtertuin is ca. 11.50 meter lang en gelegen op het zonnige Zuidoosten. De tuin heeft een houten schuur en beschikt over een achterom. De voor- en achtertuin zijn geheel voorzien van fraaie beplanting en bieden hierdoor het gehele jaar door een groene oase met altijd een plekje in de zon.

Energielabel: E, welke eenvoudig eventueel is te verbeteren middels het plaatsen van dubbel glas en/of zonnepanelen. Voor het geheel plaatsen is reeds een offerte aanwezig. De totale kosten hiervan bedragen ca. € 6.000,-.

Oplevering: in overleg.

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08

Gezocht: enthousiaste medewerker binnendienst

Kom jij ons team versterken?
Meer informatie