Breedveldsingel 53, 3055 PJ Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 750.000,00 k.k.

Breedveldsingel 53-2-1
Breedveldsingel 53-2-2
Breedveldsingel 53-2-3
Breedveldsingel 53-2-4
Breedveldsingel 53-2-5
Breedveldsingel 53-2-6
Breedveldsingel 53-2-7
Breedveldsingel 53-2-8
Breedveldsingel 53-2-9
Breedveldsingel 53-2-10
Breedveldsingel 53-2-11
Breedveldsingel 53-2-12
Breedveldsingel 53-2-13
Breedveldsingel 53-2-14
Breedveldsingel 53-2-15
Breedveldsingel 53-2-16
Breedveldsingel 53-2-17
Breedveldsingel 53-2-18
Breedveldsingel 53-2-19
Breedveldsingel 53-2-20
Breedveldsingel 53-2-21
Breedveldsingel 53-2-22
Breedveldsingel 53-2-23
Breedveldsingel 53-2-24
Breedveldsingel 53-2-25
Plattegronden (6)
Bekijk video

Breedveldsingel 53, 3055 PJ ROTTERDAM Vraagprijs € 750.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Breedveldsingel 53 te Rotterdam - Hillegersberg

Locatie, locatie, locatie....

Op een absolute droomlocatie gelegen charmant 2-onder-1-kap-woonhuis met (mogelijkheid tot) garage, oprit en een royale achtertuin op het Zuidwesten.

Opvallend is de breedte van het huis. Overige sterke pluspunten zijn de vrije ligging aan de Breedveldsingel met het prachtige uitzicht en de ligging middenin het groen van Hillegersberg.

Het huis biedt diverse uitbreidingsmogelijkheden, zoals het plaatsen van een aanbouw aan de achterzijde, het plaatsen van royale dakkapellen op de zolder, een extra slaapkamer creëren op de voormalige garage etc.

Vanuit het huis zijn zowel de winkels van de Bergse Dorpsstraat als de winkels van de Van Beethovensingel op loopafstand gelegen.

De locatie is fantastisch centraal in Hillegersberg, want alle mogelijke voorzieningen zijn op de loopafstand. De winkels en horecagelegenheden rondom de Bergse Dorpsstraat, het Beatrixplantsoen, de Bergse Plas en de Rotte liggen allemaal "om de hoek". Ook diverse scholen (inclusief de internationale school) alsmede verschillende sportverenigingen zijn op loop- of fietsafstand gelegen. Het centrum van Rotterdam is op de fiets binnen 20 minuten bereikbaar. De snelwegen en het vliegveld Rotterdam The Hague Airport zijn met de auto eenvoudig bereikbaar.

Indeling:

Begane grond:
entree, vestibule, hal met toiletruimte, toegang tot kelder. Eenvoudige keuken met toegang tot de achtertuin. Woonkamer met uitzicht over de singel en toegang tot de achtertuin. Het is mogelijk de woonkamer (zonder vergunning) met 4 meter uit te bouwen. De voormalige garage is thans ook (deels) in gebruik als woonkamer. Deze ruimte is geschikt voor diverse doeleinden.

Een deel van de (voormalige) garage aan de voorzijde is nog in gebruik als een (fietsen) berging welke toegankelijk is via de voortuin.

Kelder:
Betegelde kelder met veel bergruimte, meterkast, opstelplaats wasmachine en cv-ketel.

1e verdieping:
overloop, eenvoudige badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel. Royale master bedroom (voorheen 2 slaapkamers) met toegang tot balkon, zijkamer.

2e verdieping:
overloop, slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde met eveneens prachtig uitzicht.

Tuinen:
De voortuin beschikt over een pad voor de garage waarmee een auto eventueel op eigen terrein geparkeerd kan worden. Dit is ook perfect voor het laden van een elektrische auto. Een klein gedeelte van de voormalige garage is vanuit de voortuin toegankelijk voor bijvoorbeeld stalling van fietsen.

De achtertuin is fraai zonnig gelegen op het Zuidwesten. Door de nabije ligging van de Mesdaglaan biedt de achtertuin veel privacy. De achtertuin is thans voorzien van veel grote begroeiing waardoor het royale formaat van de achtertuin wat minder zichtbaar is. Door de gunstige ligging en het royale formaat biedt de achtertuin gedurende het gehele jaar door altijd een plek in de zon.

(extra) Garagebox:
Gelegen aan de Mesdaglaan 6 met eigen oprit. Gelegen op 48 m2 eigen grond.
Toegankelijk via de Mesdaglaan en via de achtertuin. Deze garagebox is separaat te koop en is thans geen onderdeel van vraagprijs/ koop.

Bijzonderheden:
- gelegen op 279 m2 eigen grond;
- geen NVM vragenlijst en lijst van zaken aanwezig;
- feitelijk niet-bewoond clausule van toepassing;
- ouderdoms- en asbestclausule van toepassing.

Energielabel: G

Oplevering: in overleg

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08