Bergse Dorpsstraat 23, 3054 GA Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 475.000,00 k.k.

Bergse Dorpsstraat 23-2-1
Bergse Dorpsstraat 23-2-2
Bergse Dorpsstraat 23-2-3
Bergse Dorpsstraat 23-2-4
Bergse Dorpsstraat 23-2-5
Bergse Dorpsstraat 23-2-6
Bergse Dorpsstraat 23-2-7
Bergse Dorpsstraat 23-2-8
Bergse Dorpsstraat 23-2-9
Bergse Dorpsstraat 23-2-10
Bergse Dorpsstraat 23-2-11
Bergse Dorpsstraat 23-2-12
Bergse Dorpsstraat 23-2-13
Bergse Dorpsstraat 23-2-14
Bergse Dorpsstraat 23-2-15
Bergse Dorpsstraat 23-2-16
Bergse Dorpsstraat 23-2-17
Plattegronden (4)
Bekijk video

Bergse Dorpsstraat 23, 3054 GA ROTTERDAM Vraagprijs € 475.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Bergse Dorpsstraat 23 te Rotterdam Hillegersberg

Deze dubbele bovenwoning is gelegen op de meest herkenbare locatie middenin het winkelgebied van Hillegersberg met onder andere een vrij uitzicht over de Bergse Plas.

Met deze fantastische centrale ligging in Hillegersberg zijn alle voorzieningen op loopafstand. Allerlei verschillende winkels, de Bergse Plas, de verschillende horecagelegenheden en de tram liggen allemaal letterlijk & figuurlijk direct achter de voordeur.

Het gebouw is verdeeld over brasserie Abrazo op de begane grond en 2 bovenwoningen, waarvan deze woning de entree aan de Bergse Dorpstraat heeft en de andere bovenwoning aan de andere zijde aan de Weissenbruchlaan. De Vereniging van Eigenaren is niet actief doch de 3 verschillende eigenaren zijn altijd zeer meewerkend/ -denkend, indien nodig. Er is wel sprake van een gezamenlijke opstalverzekering.

Indeling:

Begane grond:
eigen entree, centrale hal met meterkast en trap naar 1e verdieping.

1e verdieping:
overloop met toilet en vaste kast. Nette keuken aan voorzijde met (klein) balkon. Deze keuken is voorzien van koelkast, vaatwasser en gaskookplaat. Zeer ruime slaapkamer met vrij uitzicht over de Straatweg. Zeer ruime en lichte woonkamer met grote raampartijen ook richting de Bergse Plas en met balkon aan de voorzijde. Dit balkon heeft ook een vrij uitzicht en biedt voldoende ruimte om in de zon te zitten want gelegen op het Zuidwesten.

3e verdieping:
centrale overloop met vaste kast en tweede (royaal) toilet. Zeer ruime slaapkamer met brede dakkapel en met ensuite basic badkamer. Deze ruime slaapkamer is een samenvoeging van 2 slaapkamers en deze oorspronkelijke indeling is weer eenvoudig te realiseren. Deze badkamer is thans voorzien van een ligbad met douchevoorziening.

Oplevering: in overleg.

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08

Gezocht: enthousiaste medewerker binnendienst

Kom jij ons team versterken?
Meer informatie