Kees Koornneefstraat 8, 3056 PM Rotterdam - Nieuw Terbregge Vraagprijs € 689.000,00 k.k.

Kees Koornneefstraat 8-2-1
Kees Koornneefstraat 8-2-2
Kees Koornneefstraat 8-2-3
Kees Koornneefstraat 8-2-4
Kees Koornneefstraat 8-2-5
Kees Koornneefstraat 8-2-6
Kees Koornneefstraat 8-2-7
Kees Koornneefstraat 8-2-8
Kees Koornneefstraat 8-2-9
Kees Koornneefstraat 8-2-10
Kees Koornneefstraat 8-2-11
Kees Koornneefstraat 8-2-12
Kees Koornneefstraat 8-2-13
Kees Koornneefstraat 8-2-14
Kees Koornneefstraat 8-2-15
Kees Koornneefstraat 8-2-16
Kees Koornneefstraat 8-2-17
Kees Koornneefstraat 8-2-18
Kees Koornneefstraat 8-2-19
Kees Koornneefstraat 8-2-20
Kees Koornneefstraat 8-2-21
Kees Koornneefstraat 8-2-22
Kees Koornneefstraat 8-2-23
Kees Koornneefstraat 8-2-24
Kees Koornneefstraat 8-2-25
Kees Koornneefstraat 8-2-26
Kees Koornneefstraat 8-2-27
Plattegronden (5)
Bekijk video

Kees Koornneefstraat 8, 3056 PM ROTTERDAM Vraagprijs € 689.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Kees Koornneefstraat 8 te Rotterdam - Nieuw Terbregge

In de moderne woonwijk "Nieuw Terbregge" gelegen zeer royale en compleet modern ingerichte eindwoning met riante voor- én achtertuin. Het is een geweldig woonhuis.

De gehele wijk is onder architectuur van Mecanoo architecten medio 2000 gerealiseerd. Er is een grote diversiteit van type woningen en door de gehele wijk zijn diverse groen- en waterpartijen. De woning ligt op een fraaie locatie aan het begin van de rustige wijk en heeft een vrij uitzicht over brede singels en het afwisselende groen. De wijk zijn drie speeltuinen, een wijkpark met schapen en een basisschool.

De woning is volledig geïsoleerd en gebouwd volgens het principe van "duurzaam bouwen". De woning is gelegen op 243 m2 EIGEN GROND.

De dagelijkse boodschappen zijn te halen bij de nabij gelegen supermarkten in het Molenlaankwartier, Binnenhof, Hesseplaats, Alexandrium of bij de lokale winkeliers in de Bergse Dorpsstraat in Hillegersberg. De woning ligt nabij de rivier De Rotte, welke vervolgens overgaat in het recreatiegebied van het Lage Bergse Bos. Ook het Kralingse Bos is zeer nabij gelegen. Daarnaast is het centrum van Rotterdam ook snel en eenvoudig te bereiken. Buslijn 35 heeft middenin de wijk een halte. Deze buslijn rijdt vervolgens door naar het NS-station Alexander. Per auto is de randweg rondom Rotterdam direct toegankelijk.

Indeling:

Begane grond:
entree aan de zijkant van de woning met de meterkast aan de buitenzijde naast de voordeur, centrale hal met toilet en trap naar 1e verdieping. Leefkeuken aan de voorzijde, welke vervolgens aan de zijkant van de woning een open verbinding heeft met de woonkamer aan de achterzijde. De open keuken is in een L-opstelling met oven, gasfornuis, vaatwasser, koelkast en vriezer.

De woonkamer aan de achterzijde geniet van veel natuurlijke lichtinval door de schuifpui aan de achterzijde en de ramen in de zijgevel.

1e verdieping:
centrale overloop. Zeer royale slaapkamer aan de achterzijde, voorheen twee en ruime slaapkamer aan de voorzijde. De eveneens ruime badkamer is voorzien van ligbad, separate douche, wastafel en 2e toilet.

2e verdieping:
thans ingedeeld als 1 open ruimte met afgeschermd gedeelte voor de opstelling van de cv.-ketel, (zonne)boiler, mechanische ventilatie en de aansluitingen voor de wasmachine/ droger alsmede een afgeschermd gedeelte met douche en wastafel.

De totale oppervlakte van deze verdieping is circa 40 m2 en door de vele raampartijen is deze verdieping nog geheel vrij in te delen. Aan de achterzijde is een ruim dakterras met een vrij uitzicht.

Bovenop is nog een grote vliering met schuifdeurkasten, bereikbaar via een molenaarstrap.

Tuin:
zowel de voor- als achtertuin hebben een fraaie lengte van respectievelijk circa 14 en 13 meter. Door deze royale formaten en de gunstige & de vrije ligging rondom bieden deze tuinen gedurende het gehele jaar altijd een plek in de zon.

In de achtertuin staat een ruime houten schuur voor de veilige stalling van fietsen en extra bergruimte. Aan voorzijde en zijkant is de woning op de begane grond voorzien van elektrisch bedienbare zonneschermen.

Energielabel: A

Oplevering: in overleg, kan eventueel spoedig.

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08

Gezocht: enthousiaste medewerker binnendienst

Kom jij ons team versterken?
Meer informatie