Von Weberlaan 9, 3055 HW Rotterdam - Hillegersberg Huurprijs € 2.750,00 per maand

Von Weberlaan 9-2-1
Von Weberlaan 9-2-2
Von Weberlaan 9-2-3
Von Weberlaan 9-2-4
Von Weberlaan 9-2-5
Von Weberlaan 9-2-6
Von Weberlaan 9-2-7
Von Weberlaan 9-2-8
Von Weberlaan 9-2-9
Von Weberlaan 9-2-10
Von Weberlaan 9-2-11
Von Weberlaan 9-2-12

Von Weberlaan 9, 3055 HW ROTTERDAM Huurprijs € 2.750,00 PER_MAAND

Download brochure

Omschrijving

Von Weberlaan 9 te Rotterdam - Hillegersberg

Moderne eengezinswoning met uitgebouwde royale woonkamer met leefkeuken en 4 slaapkamers gelegen in een rustige, groene en kindvriendelijke straat.

De woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de winkels aan het Van Beethovenplein en de Bergse Dorpsstraat. Het recreatiegebied het Lage Bergse Bos, de Rotte en beide Bergse Plassen zijn op loopafstand. De haltes van tram en bus zijn om de hoek gelegen. Daarnaast zijn zowel het NS-treinstation Noord, de Randstad Rail (o.a. Meijersplein) en Rotterdam Centraal Station op fietsafstand. Ook de uitvalswegen richting onder andere Amsterdam en Utrecht zijn per auto snel bereikbaar.

Sportfaciliteiten (o.a. hockey, tennis, voetbal, cricket en honkbal) zijn eveneens allemaal op loop-/fietsafstand. In de wijk zijn diverse scholen (zowel kinderdagverblijven, basisonderwijs, voortgezet onderwijs alsook een internationale school).

Indeling:

Begane grond:
entree, vestibule, centrale hal met trap naar 1e verdieping, toilet en trap naar de kelder. Royale woonkamer met forse uitbouw aan de achterzijde. Ruime moderne leefkeuken welke van diverse inbouwapparatuur is voorzien.

1e verdieping:
centrale overloop, 1 slaapkamer aan de voorzijde en 1 slaapkamer aan de achterzijde (dit waren oorspronkelijk 2 slaapkamers). Nette badkamer aan de voorzijde met wastafel en ligbad met douchegelegenheid.

Zolder:
centrale overloop met wasmachineaansluiting. 2 slaapkamers aan voor- en achterzijde beide voorzien van dakkapel.

Tuinen:
zowel ruime voor- als achtertuin, beide geheel onderhoudsvrij aangelegd. In de achtertuin staat een houten schuur en beschikt over een achterom.


Bijzonderheden :
- GEEN VERHUUR AAN STUDENTEN/ WONINGDELERS;
- Waarborgsom is gelijk aan 1 maand huur;
- Minimale huurperiode 12 maanden en maximale huurperiode 24 maanden;
- Huurprijsherziening: de huurprijs zal jaarlijks met een door het Centraal bureau voor de statistiek (CBS) vastgesteld percentage worden verhoogd, volgens het gestelde in de algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte;
- De kosten van gas, water en elektriciteitsverbruik, tv/ internet e.d. zijn niet in de huurprijs begrepen en dienen rechtstreeks met het Nutsbedrijf/ leverancier te worden verrekend;
- Roken niet toegestaan;
- de woning wordt gestoffeerd verhuurd en in overleg is gemeubileerde verhuur ook mogelijk;
- Huisdieren in overleg met de eigenaar.

Oplevering in overleg.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de huur van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08

Gezocht: enthousiaste medewerker binnendienst

Kom jij ons team versterken?
Meer informatie