Leeuweriklaan 35, 3055 EA Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 445.000,00 k.k.

Leeuweriklaan 35-2-1
Leeuweriklaan 35-2-2
Leeuweriklaan 35-2-3
Leeuweriklaan 35-2-4
Leeuweriklaan 35-2-5
Leeuweriklaan 35-2-6
Leeuweriklaan 35-2-7
Leeuweriklaan 35-2-8
Leeuweriklaan 35-2-9
Leeuweriklaan 35-2-10
Leeuweriklaan 35-2-11
Leeuweriklaan 35-2-12
Leeuweriklaan 35-2-13

Leeuweriklaan 35, 3055 EA ROTTERDAM Vraagprijs € 445.000,00 k.k.

Omschrijving

Leeuweriklaan 35 te Rotterdam - Hillegersberg

Heerlijk gelegen gezinshuis met veel mogelijkheden!

Dit huis is zeer fraai gelegen op een absolute toplocatie binnen de wijk en heeft een vrij uitzicht aan de achterzijde.

De Leeuweriklaan is een rustige en zeer kindvriendelijke straat. Op steenworp afstand ligt het Lage Bergse Bos en liggen de diverse (basis)scholen, zoals ook de Internationale school. De winkels rondom het Van Beethovenplein zijn op nog geen 5 minuten loopafstand. De sportterreinen voor voetbal, rugby en honkbal grenzen aan de woningen. Daarnaast zijn onder andere hockeyvereniging Rotterdam, voetbalvereniging VOC en tennisvereniging Plaswijck, tramlijn 4 die rechtstreeks naar Station Noord en vervolgens het Centraal Station rijdt, de recreatiegebieden van de Bergse Plassen en de rivier De Rotte op loopafstand/ fietsafstand gelegen.

De woning heeft renovatie of in elk geval aandacht nodig, maar heeft zeer veel potentie, zoals het uitbouwen en vergroten van het huis.

Indeling:

Begane grond:
Entree met toilet. Ruime gang met meterkast en royale garderobe-/bergkast. De woonkamer beschikt zowel aan voor- als achterzijde over grote raampartijen en geniet hierdoor zeer veel natuurlijke lichtinval. De woonkamer is vergunningsvrij 4 meter uit te bouwen.
Eenvoudige gesloten keuken.

1e verdieping:
Centrale overloop. Aan de voorzijde bevindt zich een wasruimte met een wastafel. Aan de achterzijde bevindt zich de eenvoudige badkamer met toegang tot klein balkon. Verder zijn er 2 slaapkamers met inbouwkasten.

2e verdieping:
Op dit moment via vlizotrap te bereiken en in gebruik als bergzolder. Deze verdieping kan aanzienlijk vergroot worden door een nokverhoging, waardoor er daar 2 extra slaapkamers gerealiseerd kunnen worden.
Tevens opstelplaats cv-ketel.

Tuin:
Diepe achtertuin gelegen op het noordwesten. Met schuur en achterom. De achtertuin biedt veel privacy.

In de koopakte worden de volgende clausules opgenomen:
- ouderdomsclausule en asbest clausule van toepassing;
- niet-zelfbewoningsclausule
- geen NVM vragenlijst en lijst roerende zaken aanwezig.

Oplevering: in overleg, kan spoedig

Energielabel: E

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08